Odstředivka Romo C 46

Odstředivka Romo C 46

náplň suchého prádla: max 2,5 kg
doba odstřeďování: 3 minuty
napětí: 230 V/50 Hz
příkon: 130 W
otáčky odstřeďování: 1400 ot./min

Nabídka Pračky



rozměry (průměr/výška): 317/565 (mm)
hmotnost: 10 kg
plášť odstředivky: pozinkovaný plech
odstředivka: nerezový plech
záruka 24 měsíců


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Odstředivka Romo C 46, 4.5 out of 5 based on 4 ratings

10 Recenze na Odstředivka Romo C 46

  1. Dana K. napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    tichá
    důkladně odstředí
    snadná manipulace
    lehká, snadno se přenese

    je třeba pečlivěji plnit a dbát na množství prádla, aby neskákala

    Pro nás to je nouzové řešení při poruše pračky a nutnosti přepírat v ruce. Celkem jsme spokojeni, prádlo je dobře vyždímané, není hlučná a velmi snadno se ovládá.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Osvědčený, snadno ovladatelný, bezporuchový, jednoduchý, žádné elektronické vymyšlenosti a nepotřebné funkce, snadná údržba. Prostě vložíte prádlo, zaklapnete víko a ono to ždímá. Zvládne i senior. Tichý chod motoru.
    (Stará ždímačka vydržela asi 30 let, za tu dobu bylo třeba vyměnit těsnění u otvoru pro odtok vody – sehnala jsem v opravně a sama vyměnila – a zpráchnivělou gumovou nožičku – na dotaz zaslal výrobce obratem a výměnu jsem také zvládla sama. Já vím, prodejci tím moc nadšeni nebudou, ale z hlediska zákazníka je to to nejlepší, co ho může potkat. Ono se najde dost jiných věcí, které jsou poruchové, dlouho nevydrží a musí se kupovat opakovaně nové. A když konečně nějaká věc nedělá naschvály, je z toho radost. )

    Změny oproti starému modelu: kratší přívodní kabel, plastový límec v horní části válce (u starého modelu byl kovový). Plasty tolik nevydrží.

    Funguje přesně podle očekávání. Doufám, že ten plast vydrží.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. J. Ingriš napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    produkt splnil mé očekávání

    zatím nemám žádné výhrady

    produkt potřebovala matka vzhledem k menšímu množství prádla, jeho rychlejšího a dokonalejšího ždímání než v aut.praččce
    produkt splnil očekávání
    používá se velmi dobře, je lehká a dobře ždímá
    produkt bych doporučil
    nenapadá mě nic na co si dávat pozor, průběh objednávky proběhl dobře a produkt zatím funguje

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Voleská napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Potřebovala jsem ždímačku na ručně prané prádlo.Jsem s ní spokojena.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. Žáková napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    jsem velká pradlenka, již jsem uprala několik praček, odešly u všech ložiska, byly to pračky vyšší cenové hladiny, proto jsem si pořídila na časté ždímání menšího množství prádla Romo

    tento produkt nemá své zápory, protože je velmi jednoduchý

    Romo C 46 se ovládá velice jednoduše
    uvedená ždímačka není hlučná
    odstředí oproti pračce velice rychle a téměř dosucha
    není vhodná na velké kusy jako deky, polštáře

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    malá, tichá, spolehlivá

    – nic

    měl jsem 30 let podobný model stejné firmy

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. Josef napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    dlouhodobě spolehlivý český výrobek

    – nic

    srovnatelný s nejlepšimi zahraničními výrobky

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  8. Michal Nicak napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + Mala

    – Snadno rezavi, konstrukce je nedomyslena

    Zdimacku tohoto typu jiz mame asi ctvrtou po sobe. Lze pozorovat postupny vyvoj ve spinacim systemu a brze, kazdopadne jsou ale provedene porad tragicky. Tyc spinace po nekolika letech rozklada rez, spodni viko motoru je take na kasi. U horniho vicka se spinacem se velice rychle zdevastuje zaklapka ovladajici pri otevreni brzdu. Brzda motoru (a valce s pradlem) je taky resena naprosto silene pritlacnym elementem skrz bovden. Element se tre primo o chladici vetrak motoru. Ano je to jednoduche na vyrobu, zaroven ale dlouho nevydrzi. Zdimacka je stavena na cca 3 roky casteho pouzivani, pak se rozlozi. Kupodivu motor vzdy zustal zdravy. Valec drzici vsechno je take vyrobeny z nekvalitniho plechu. Kdyby byl vnejsi plast a spodek kryty misto levneho pozinku i slusnou povrchovou upravou, urcite by to prospelo. Zaroven je treba prekonstruovat brzdu a horni viko by take zaslouzilo inteligentnejsi spinaci zamek. V soucasnem provedeni je cena dost vysoka.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  9. Františka Prchlíková napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    na malé množství pradla vyborná

    – vyhovovalo by mě lepší otvíraní ždímačky

    protože mi vyhovuje jak z hlediska prostoru i naplně a hlavně nízká investice,určitě ji budu hodně využívat hlavně při ručním praní.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  10. Honza napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    vysoký počet otáček odstřeďování
    výsledek odstřeďování
    lehká, dobrá manipulace
    bezpečný provoz

    Občas je třeba vyždímat něco, co je potřeba prát ručně, nebo není tolik prádla k praní ve velké pračce, tak přijde po ručním vyprání na řadu ždímačka. Proto jsme se rozhodli pro koupi samostatné odstředivky. Trh jich moc nenabízí, ale i kdyby – toto je tradiční, mnoha lety osvědčený český výrobek. Navíc máme (babička) s podobnou českou odstředivkou zkušenosti z dřívějších let a nikdy nezklamala, sloužila téměř 25 let. Proto bylo rozhodnutí jednoduché. Už nám také slouží několik let a kvalitou, neporuchovostí, pokračuje v tradici této značky. Kromě ždímání vypraného denního prádla, je velmi vhodná k odstřeďování věcí z umělých vláken – ty vyždímá téměř do sucha. To se uplatní např. při praní potahů na sedačky nebo do auta. Do hodiny po vyprání a odstředění jsou připraveny k opětovnému použití. Výborně se uplatní i pro použití ve spojení s malou pračkou.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář