Pračka AEG Lavamat L76275FL

Pračka AEG Lavamat L76275FL

A+++ -10 %, 850x600x522 mm, 7 kg, 1200ot./min., LCD displej, 49 dB, ProTex koncept, OptiSense, Silent System, invertorový motor, Aqua-Control, Fuzzy logic

Nabídka Pračky




ProTex Plus: nejšetrnější způsob sušení
Pračka ProTex je velmi šetrná a chrání před příliš dlouhým praním, čímž pomáhá prodlužovat životnost vašeho oblečení

Výkon A+++ –10 %
Výkon A+++ –10 %: o 10 % energeticky úspornější než nejvyšší třída na trhu, třída A+++*. *v porovnání s maximální energetickou účinností spotřebičů třídy A+++ (EEI 46) počítáno v souladu se směrnicí EU 1061/2010

OptiSense: vždy minimální spotřeba
Inteligentní systém OptiSense zajišťuje nejnižší možnou spotřebu energie, vody a času bez ohledu na velikost náplně

Spolehlivě skvělý výkon – invertor motor
Spolehlivost, odolnost a výkon – s minimální hlučností – díky invertor motoru

Tak tichá, že ji téměř neuslyšíte
Díky speciálnímu izolačnímu systému je chod pračky Silent System obzvláště tichý

Plná ochrana před škodami způsobenými vodou a jejími úniky
Díky této pračce se můžete chránit před škodami způsobenými vodou. Její systém Aqua-Control nabízí tři úrovně zabudované ochrany před úniky vody

Prodloužená 10 letá záruka na invertor motor, více informací ZDE

Vlastnosti:

Barva ovládacího panelu Stříbrná
Barva Bílá
Max. rychlost odstřeďování (ot./min.) 1200
Materiál nádrže Carboran
Technologie praní Eco ventil
Funkce zap./vyp., výběr teploty, výběr otáček, skvrny, extra máchání, úspora času, zpožděný start, start/pauza
FuzzyLogic – množstevní automatika Ano
Typ plnícího otvoru XL

Energetický informační list:

Značka AEG
Model L76275FL
Instalace Volně stojící spotřebič
Kapacita praní (kg) 7
Energetická třída A+++
Účinnost praní A
Účinnost odstřeďování B
Max. rychlost odstřeďování (ot./min.) 1200
Příkon (W) 2200
Odhadovaná roční spotřeba (kWh) 145,0
Spotřeba energie – bavlna 60°C (kWh) 0.72
Spotřeba en., poloviční náplň – bavlna 60°C (kWh) 0.62
Spotřeba en., poloviční náplň – bavlna 40°C (kWh) 0.46
Spotřeba energie ve stavu vypnuto (W) 0,48
Spotřeba energie v pohotovostním režimu (W) 0,48
Roční spotřeba vody (l) 8399
Obvyklý program Bavlna 60, poloviční a plná náplň, Bavlna 40, poloviční náplň
Čas praní – bavlna 60°C (min) 232
Čas praní – bavlna, poloviční náplň 40°C (min) 186
Trvání pohotovostního režimu (min.) 5
Hlučnost při praní dB(A) 49
Hlučnost odstřeďování dB(A) 73
Spotřeba energie (kWh) – Trvání programu Bavlna 60 0.72 – 232
Spotřeba (kWh) – Bavlna 60 (min.), 1/2 náplň 0.62 – 190
Spotřeba (kWh) – Bavlna 40 (min.), 1/2 náplň 0.46 – 186
Spotřeba vody (l) 45
Spotřeba (kWh) – Roční spotřeba vody (l) 145,0 – 8399


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Pračka AEG Lavamat L76275FL, 4.9 out of 5 based on 8 ratings

27 Recenze na Pračka AEG Lavamat L76275FL

  1. Jan Malik napsal:
    VA:F [1.9.20_1166]

    Pračka dobře, je tichá.
    Havním problémem však je, že prádlo je po praní (jakýmkoli programem) neuvěřitelně zmuchlané. O to větší práce je při žehlení

    VA:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + tichá
    malá
    objem prádla

    – zatím nic

    vybrali jsme na základě kladných recenzí a specifikace
    je tak tichá, že se chodíme dívat jestli vůbec pere

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. Lenka napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    tichý provoz při praní i ždímání
    zvukový signál upozorňující na dokončení pracího cyklu
    kvalitně oprané prádlo i velmi znečištěné

    – dosud žádné

    Při výběru nové pračky jsem dala na zkušenosti a hodnocení lidí, kteří již tuto pračku vlastní. Mám jí týden a ve výběru jsem se rozhodně nezklamala a vřele všem doporučuji.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Jaroslav napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Velmi tiché praní
    Sama nastavuje dobu praní podle hmotnosti a zašpinění
    Odstředění sice standardní, ale pračka se ani nehne
    Ovládání jednoduché, manželka pochopila skoro okamžitě
    A+++ je rozhodně plusem
    10 let záruka na motor

    – pro někoho možná anglické popisky

    Dal jsem na recenze a vyplatilo se, hledal jsem něco tiššího než byla stávající Whi….ka, u praní je rozdíl světelných let 🙂 ze začátku jsme chodili kontrolovat jestli pračka vůbec pere, odstředění je asi standart, průměrná hlučnost, co rozhodně překvapilo je kvalita vyprání, popisky jsou sice v angličtině / asi velký problém nechat vyrobit v češtině / ale jsou velmi jednoduché, stejně jako ovládání.
    Takže shrnutí je, poměr cena/ výkon naprostá spokojenost, navíc A+++ a desetiletá záruka na motor.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. Petr napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Tichá
    Úsporná
    Pere výborně

    Perfektně pere.Je spolehlivá a tichá.Ovládání jednoduché.spousta programů.Je úsporná,vybral jsem ji po přečtení spousty kladných recenzí.Jsem maximálně spokojen a také doporučiji všem,kteří váhají.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    zatím plná spokojenost, dobrá cena

    Hloubka/celková hloubka dle návodu je 522/540mm, ale ve skutečnosti 552mm (od zadní hrany vrchní desky po zavřená dvířka). Pro mne to nebyl problém, ale většinou se udává 52,2cm, jinde 60cm a to je dost rozdíl.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. Jiří Dokoupil napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Kombinace se sušičkou AEG.
    Příznivá cena.
    Tichý chod .
    Úspora vody a energie(možno hodnotit až po delší době).

    Žádný problém nebyl.

    Doporučuji.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  8. KlaraP napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + Úžasně tichááá!
    Úsporná
    Množství programů
    Ukazatel času praní
    Možnost zkrácených režimů
    Velká kapacita bubnu

    Perfektní volba

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  9. Olga napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    tichá
    jednoduché nastavení
    ždímání
    prádlo je dobře vypráno

    Jsem spokojená, pračka je tichá, 7 kg je super, neperu tak často. Překvapily mě dlouhé časy praní, ale při nízké spotřebě vody se to nějak musí vykompenzovat. 1200 ot. taky super, někdy použiji, jinak ždímu na 800 ot., pro mě dostačující a nemusím žehlit. Při ždímáni se pračka ani nehne a téměř nevybruje. Nastavení teploty 00, 20, 30, 40, 50, 60 pak skok na 95, to mi taky vyhovuje. Jednoduché nastavení programů, ani nevadí, že popisky na pračce nejsou česky.
    Pokud si někdo myslím, že ji vůbec neuslyší je na omylu. Čerpadlo a napouštění vody bude slyšet vždy!

    Za mě velká spokojenost, doufám, že vydrží.
    Doporučuji.rodině s dětmi.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  10. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    kvalitní značka
    rozumná cena

    – zatím nic

    před touto pračkou jsme měli předchudce od této značky jenom samá chvala doufám že v kvalitě bude pokračovat i nová pračka na hodnocení je moc brzo ale pere dobře mužu doporučit.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  11. Peter Sila napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Tichý provoz
    Vysoká účinnost praní
    Max 7 kg prádla na jedno praní je dostačující
    Vysoká variabilita programů
    Velké přední dvířka

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  12. Petr Horáček napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + Tichý chod, pere velmi dobře

    -Zatím jsem na nic negativního nenarazil

    Spokojenost. Nízká spotřeba, tichý chod, prádlo je dobře vyprané a téměř suché. Za tu cenu dobrá koupě.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  13. Jakub Vodička napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    +úzký profil na 7 kilovou (máme jí v panelákový koupelně)
    Velké množství variací programů
    Ideální pro 3 až 4 členou rodinu
    Několik stupňů ochrany proti vodě
    Pere i ždíme perfektně!
    +Opravdu naprosto tichá (až na napouštění)
    Velký otvor pro nandání/vyndání prádla
    Kvalitní značka

    – Ovládací kolečko by mohlo být aspoň částečně zapustěno v panelu

    Za 12 tisíc super mašina! 🙂 Snad bude makat aspoň 8 let 😀

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  14. Anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    jednoduché a přehledné ovládání
    možnost nastavovat teplotu u jednotlivých programů
    možnost nastavovat otáčky u jednotlivých programů
    tichá

    – jednoduché a přehledné ovládání
    – možnost nastavovat teplotu u jednotlivých programů
    – možnost nastavovat otáčky u jednotlivých programů
    – tichá
    – širší buben oproti ostatním slim pračkám
    – s tímto produktem jsem maximálně spokojená

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  15. Soňa napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    tichý chod
    lehké ovládání
    úsporná pračka
    super funkce

    Pračku jsem si koupila na základě kladných recenzí a musim všem dát za pravdu. Pračka pere úžasně, je velice tichá, její ovládání je snadné, programů je akorát. Jediné, čeho jsem se bála je to,že výrobce uváděl šíleně dlouhé časy praní….ano, můžete tak prát, ale zároveň má funkci „time saver“ a ta vám zkrátí čas praní klidně o více než polovinu. Skoro u každého programu si lze nastavit teplotu a otáčky, což je perfektní. Pračka má nádržku jak na klasický prací prášek,tak i na tekutý. Super je i displej,který ukazuje,jak dlouho bude ještě pračka prát.
    Jediný problém byl při prvním praní, kdy jsme neoddělali ty pojistné šrouby 🙂 v návodu je to bohužel napsané nenápadně a malé,takže na to pozor 🙂 pračka nám skoro skákala po koupelně :))

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  16. Renata Rajnošková napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + tichá,
    snadné ovládání,
    možnost nastavení u jednotlivých programů teplotu a otáčky
    velké dvířka pro velké prádlo
    vybráno na základě recenzí
    cena dobrá
    odložený start je super hlavně na praní v noci (úspora i elektřiny)

    – nic

    vybrána na základě kladných recenzí
    velmi spokojená, prádlo je voňavé a čisté
    jednoduché ovládání
    doporučuji ostatním, kdo váhají

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  17. Marian napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + lze nastavit teplotu od studená po 95°C v krocích po 10°C
    opravdu tichá
    s programem úspora času opravdu zkrátí dobu praní

    – zatím nic

    Vynikající pračka. Hledal jsem tu, která umí prát na 50°C.
    Teplotu lze nastavovat v krocích po 10°C do 60°C pak skok na 95°C.
    Ždímání lze nastavit v krocích po 200 ot/min.
    Úspora času je super, např.(plný čas ; 1x ltačítko ; 2x tlačítko)
    program bavlna 95°C 2:55 ; 2:49 ; 2:33
    60°C 2:53 ; 2:33 ; 2:05
    Syntetika 60°C 2:10 ; 1:52 ; 1:13
    50°C 2:10 ; 1:52 ; 1:08
    Džíny 60°C 3:06 ; 2:46 ; 2:24
    50°C 3:06 ; 2:36 ; 1:53
    Bavlna úsporný 60°C 4:26 ; 1:55
    40°C 4:03 ; 1:16

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  18. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Pračka je opravdu velice tichá, krásně pere, prádlo je čisté i na ten nejrychlejší program. Výběr programů je dostačující.

    Žádné proti jsem zatím nenašla.

    Pračka je opravdu velice tichá, krásně pere, prádlo je čisté i na ten nejrychlejší program. Výběr programů je dostačující.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +1 (from 1 )
  19. Igor napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    velmi tichá – při praní, čerpadlo by chtělo v tomto smyslu trochu doladit (není hlučnější než ostatní)

    nevím

    Vybral jsem si jinou pro mě novou značku, protože původní pračka W….ool odešla do věčných lovišť těsně po záruce. Odešlo ložisko a firma W to má tak vychytané, že musíte vyměnit celý buben s vanou – což je v ceně levnější nové pračky.
    Ložisko(a) jsou navíc tak malé , podimenzované že nemohou vydržet cca 300 praní. Do pračky bylo dáváno cca 3kg prádla na místo dovolených 5 kg.

    Budu velice spokojen, když nová pračky vydrží aspoň 5 let (10 ).
    Ale to zde budu moci napsat až někdy příště.
    S kvalitou praní a odstřeďování spokojenost

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +1 (from 1 )
  20. T.Blažíčková napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    tichá,krasně pere,žádná negativa nemám. Jsem velice spokojená

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +1 (from 1 )
  21. Zdeněk B. napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    výborná

    všem doporučuji

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  22. anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    pravdu tichý chod pračky, volba programů, možnost zkracování času

    nejsou popisky v češtině

    Pračka splnila naše očekávání, je opravdu tichá. Jen pozor na design pračky, jak spodní, tak horní část pračky je značně zkosena, pohledově se nehodí moc k vestavbě do skříně, či linky.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +1 (from 1 )
  23. Anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Tichy
    Méně místa
    Úsporný
    Příznivá cena

    Menší objem bubnu na 7Kg
    Slabý signál při ukončení praní

    Vzhledem k ceně odpovídající

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +1 (from 1 )
  24. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Pračka dle máho přání

    Celková spokojenost s výrobky AEG

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 2 )
  25. Pavla napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Dobře pere, programy se dají zkrátit, teplotu je možné dle potřeby regulovat, jednoduchá obsluha.
    – Zatím nic

    Pračku mám teprve 14 dní zatím jsem spokojená.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +1 (from 1 )
  26. Lenka napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    extra tichá – chodím se dívat do koupelny, zda skutečně pere 🙂
    – velký buben
    – variabilita, co se programů týče

    Láska na první pohled

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +1 (from 1 )
  27. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Tichý
    Nízká spotřeba
    Velmi dobře pere i odstřeďuje
    velmi jednoduché-přímo blbuvzdorné ovládání

    Zatím nic

    Produkt jednoznačně doporučuji.V ceně do 10000 takto kvalitní pračku zřejmě nenajdete(byla v akci).

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +1 (from 1 )

Napsat komentář