Pračka Beko EV 6102

Pračka Beko EV 6102

Předem plněná pračka s kapacitou náplně 6kg

* Energetická třída A+
* Max. počet otáček 1000
* 15 pracích programů

Nabídka Pračky



Automatická pračka předem plněná
Energetická třída A+
Třída účinnosti praní A
Odstřeďování : 1000 ot./min
Kapacita prádla : 6 kg
Spotřeba el.energie 0,804 kWh
Spotřeba vody 47 litrů
15 programů: Bavlna 90, Bavlna 60 s předpírkou, Bavlna 40, Bavlna 0, Mini 30, Ruční praní, Máchání, Odstřeďování + vypouštění, Intensive 30, Vlna 40, Syntetika 0, Syntetika 40, Syntetika 60, Bavlna Eco 40, Bavlna Eco 60
Rozměry VxŠxH 85 x 60 x 45 cm
Hmotnost (kg)59
Barvabílá
ZámekAno
Počet programů15


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Pračka Beko EV 6102, 4.3 out of 5 based on 10 ratings

16 Recenze na Pračka Beko EV 6102

  1. Richard a Eva napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Skvělá pračka, po několika měsících jsme maximálně spokojeni. Pere několikrát týdně, skvěle vyprané prádlo a zatím žádná porucha. Určitě doporučujeme.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. Kaštylová Věra napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + jednoduché ovládání

    produkt jsem si vybrala pro přijatelnou cenu. Je však trochu hlučný při odstřeďování.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. Roman Čepek napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    pere výborně

    malinko hlučnější oproti modernějším typům

    jednoduchá,praktická,nezabere místo,pere výborně,až skončí,tak je hotovo,žádný zbytečný displej a program,hluk v normě,večer to nezbudí a neruší,na prací efekt to nemá vliv.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + Cena

    – Zbytečně dlouhé programy,hlučnější při odčerpávání vody.

    Celkově pračku doporučuji.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. Drahomíra napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    +Cena – vybavení a výkon – víc, než slušné

    – Malinko hlučnější

    Jednoduchá pračka s poměrně velkým objemem a jednoduchou obsluhou

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Miloš Ouhel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    +cena

    – Větší hlučnost při vypouštění a ždímání

    Pračku jsme koupili pro praní prádla na chalupě. Vybrali jsme značku Beko, protože máme doma pračku této značky (jiný typ) a jsme s ní spokojeni.
    Při prvním praní nás překvapila velká hlučnost při vypouštění a náslédném ždímání.
    Technikem nám bylo sděleno, že u tohoto typu je hlučnost normální.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. etela napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + jednoduché ovládání
    nízká cena

    – krátká hadice na vodu

    jinak doporučuji všem

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  8. mulatec napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + Cena odpovoda kvalite

    – Nelze volit otacky

    Pracka pere dobre
    Neni hlucna, je potreba si dat zalezet na tom, jak a kde stoji.
    Navod velice jednoduchy, ovladani srozumitelne
    programy ktere jsou v navode, jsou i na pracce, nutno precist !!!

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  9. Dagmar Kulichová napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    S pračkou jsem spokojena

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  10. Ivana Smetanová napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    levná jednoduchá

    Poněkud hlučnější, poněkud omezené možnosti volby programů – možná ale díky tomu i snadnější oprava, ovládací panel je mechanický – v dnešní době vyjímečný,
    Prostě žádný luxus, ale řekla bych dobrá klasika s šancí na slušnou životnost

    Novější typy praček jsou krásné, luusní, mají velké množství možností ovládání a a nastavování, ale po krátké době se rozbijí a oprava je tak drahá, že se nevyplatí, nebo není vůbec možná.

    Uvidím jak se osvědčí méně znamená více, spíš jednoduší a snad kvalitnější. To vše prověří čas.

    Měla jsem dříve na první pohled lepší pračky, ale měly krátkou životnost a značně vyšší cenu.

    Nyní jsem cíleně koupila nejlevnější produkt.
    Stále doufám, že se ještě dělají výrobky proto aby vydržely být funkční co nejdéle a ne proto, aby se stále kupovaly nové.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  11. Věna Krajčovičová napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    perfektni prani

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  12. Blacks napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + cena
    perfektní ždímání
    značka, kterou mám dlouhodobě vyzkoušenou a jsem s ní spokojen

    – chybí možnost odloženého startu

    Za tuto cenu absolutně super.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  13. Anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + jednoduché ovládání- bez zbytečných displejů

    – není možné nastavit otáčky

    jednoduchý stroj,nízká cena ,cena odpovídá kvalitě

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  14. Milna Horvath napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    jsem rada ze ji mame cena odpovida kvalite
    levná jednoduché ovladaní
    Hlučnější

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  15. Věra Klabíková napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Pračka je pěkná,levná a jednoduchá na ovládání.Určitě bych ji doporučila všem.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  16. Iva Ondřejčková napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Pračku jsem zakoupila a jsem sní jinak plně sppokojená, jak s objemem prádla , tak s otáčkami a hlavně je skoro nehlučná.
    nízkou hlučnost,úzký tvar
    – není vidět , kde zrovna pračka je v jakém cyklu

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář