Pračka Beko WMB 51241 PT

Pračka Beko WMB 51241 PT

Automatická pračka předem plněná
* Energetická třída A-10%
* Třída účinnosti praní A
* Odstřeďování : 1200 ot./min
* Kapacita prádla : 5 kg
* Spotřeba el.energie 0,85 kWh
* Spotřeba vody 45 litrů

Nabídka Pračky



16 programů
PET program – na odstraňování zvířecí srsti
Baby Care (spojení intenzivního praní a máchání zajistí dokonalé vymáchání prášku a maximální kvalitu praní), Mix 40, Denní praní,
Freshen Up, Xpress super short, Košile, Eco clean
Odložený start 0-24 hod
LCD displej
Dětský zámek
Volitelné otáčky
Hi tech topné těleso
Rozměry VxŠxH 85x60x45 cm


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Pračka Beko WMB 51241 PT, 4.0 out of 5 based on 5 ratings

4 Recenze na Pračka Beko WMB 51241 PT

  1. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Jsme velice spokojeni

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. JAN napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    – Nesrozumitelný a nelogický návod.

    Pračka dobrá, návod znehodnocuje.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. Anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + Cena, spotřeba

    – Hlučnost, délka programů

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Štóča napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + 5 let záruka
    malé rozměry
    programy Baby Care a PET
    relativně tichá
    ždímání 1200 ot/min
    cena

    – nic

    S pračkou jsem maximálně spokojen, hlavně pro svoje malé rozměry a energetickou třídu nehledě na to, že záruku lze zdarma rozšířit na 5 let, po registraci produktu na webu společnosti BEKO. Je to pračka za rozumnou cenu , která je relativně tichá jak při praní, tak i při ždímání na 1200 ot/min.
    Hlučnost praní : 59 dB
    Hlučnost odstřeďování : 76 dB

    K ovládání pračky pomáhá dostatečně velký displej, který zobrazuje veškerou aktivitu jako je, odložený start (0-24 hod), zbývající čas, teplotu, funkce programu, rychlost otáček, fázi ve které se zrovna pračka nachází.
    Dostačující je i délka přívodního kabelu a vypouštěcí hadice cca 1,5 m s umístění levé zadní straně.

    Výborný je program Baby Care a program PET
    Program Baby Care v pračce svým složením zajistí dokonalé vyprání prádla nejen pro děti či alergiky, ale pro celou rodinu. Vyšší teplota zlikviduje veškeré bakterie. Intenzivní máchání dokonale odstraní zbytky pracích prostředků či aviváže.

    Program PET který je speciálně připravený pro chovatele domácích mazlíčků. Známe starosti majitelů domácích zvířat při praní a čištění oblečení. Program PET u výrobků Beko je připraven tak, aby zajistil dokonalé odstraňování zvířecí srsti z prádla.

    Šikovná je i funkce zastavit máchání a neždímat.
    Pokud nechcete vyjmout prádlo okamžitě po skončení cyklu, můžete použít funkci podržet máchání, abyste zabránili pomačkání vašich oděvů bez přítomnosti vody.
    Díky této funkci se vaše prádlo ponechá ve vodě z posledního máchání a funkci ždímaní si spustíte již sami, až prádlo budete chtít vyndat.

    Ke každému programu lze individuálně zvolit teplotu vody nebo rychlost ždímání.

    Další programy a přídavné funkce :
    Program 1 bavlna
    Program 2 bavlna Eco
    Program 3 babycare
    Program 4 dailyxpress
    Program 5 xpresssupershort
    Program 6 osvěžení
    Program 7 ecoclean 20c
    Program 8 samočistící program
    Program 9 ruční praní
    Program 10 vlna
    Program 11 tmavé prádlo
    Program 12 košile
    Program 13 mix 40
    Program 14 syntetika
    Program 15 odstřeďování
    Program 16 vypouštění
    Přídavná funkce 1 předpírka
    Přídavná funkce 2 rychlé praní (express)
    Přídavná funkce 3 PET program
    Přídavná funkce 4 snadné žehlení

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +1 (from 1 )

Napsat komentář