Pračka Beko WMB 71444 HPTLA

Pračka Beko WMB 71444 HPTLA

Automatická pračka předem plněná
Energetická třída A+++-10%
Třída účinnosti praní A
Odstřeďování : 1400 ot./min
Kapacita prádla : 7 kg
Spotřeba el.energie 152 kWh/ rok
Spotřeba vody 39 litrů
Předpírka, rychlé praní, PET program, snadné žehlení

Nabídka Pračky



16 programů:

Bavlna, Bavlna Eco, Refresh, intenzivnější BabyProtect +, Mix 40, Mini,
Mini 14 min, Košile, Tmavé, Ruční praní, Vlna, Syntetika,
Self clean samočisticí program, Bavlna 20
Odložený start 0-24 hod
LCD displej, Dětský zámek, Volitelné otáčky
AquaRound – přímé sprchování
S-shape boční stěny pro zvýšení stability
34 cm XL stříbrné dveře
Hi tech topné těleso
Nádobka na tekutý prací prostředek
Woolmark certifikát
Rozměry VxŠxH 85x60x54 cm


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: +1 (from 1 )
Pračka Beko WMB 71444 HPTLA, 4.6 out of 5 based on 8 ratings

7 Recenze na Pračka Beko WMB 71444 HPTLA

  1. Patrik P. napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    S pračkou jsem spokojen, velká, 1400 otáček,dostatek programů na výběr, poměrně tichá. Doporučuji.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +1 (from 1 )
  2. Alena D. napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + výkon a cena
    + design
    + úsporné programy

    Pračku mám cca 14 dní, všechny programy nemám vyzkoušené. Ty programy, které jsem vyzkoušela mě nezklamaly.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +1 (from 1 )
  3. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Mnoho funkci, prehledny displej, 1400otacek, design,relativne ticha

    Doporucuji

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +1 (from 1 )
  4. J.Čiháková napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    +přijatelná cena vzhledem k parametrům pračky
    5letá záruka
    velmi nízká spotřeba vody a elektřiny
    velký buben
    hezký vzhled
    mnou prověřená značka

    – nic

    Již mám doma sušičku,myčku a ted již pračku této značky,jsem velice spokojená se značkou Beko.Jejich 5letá záruka je známka kvality.Pračka je velice tichá,spotřeba vody a elektřiny také nízká,má bohatý výběr programů a jednoduché nastavení programů.Někomu by mohlo vadit,že nemá zvukový signál po doprání,ale mně to naopak velmi vyhovuje,moje minulá pračka toto měla a dokud jsem nepřišla, neustále mi to pípalo a budilo malé dítě,které jsem například zrovna uspávala.Takže já to považuji za klad.Na závěr mého hodnocení,pračku jednoduše doporučuji.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +1 (from 1 )
  5. Anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Dobrá cena v porovnání s kvalitou, nižší hloubka spotřebiče.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: -1 (from 1 )
  6. Jana napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Zatím mám jen krátce, ale je tichá, velký buben a spousta funkcí, které si můžu i upravit podle svých potřeb.

    Určitě doporučuji, vybírala jsem podle recenzí a funkcí které nabízí a zatím maximální spokojenost. Je tichá, pere dobře a ovládání je jednoduché.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +1 (from 1 )
  7. Katy815 napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + pere velmi dobře
    + přehledné programy

    – nic

    pračku doporučuji

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +1 (from 1 )

Napsat komentář