Pračka Beko WMB 81044 LA

Pračka Beko WMB 81044 LA

* Automatická pračka předem plněná
* Energetická třída A++++ ( o 10% méně, než A+++)
* Třída účinnosti praní A
* Odstřeďování : 1000 ot./min
* Kapacita prádla : 8 kg
* Spotřeba el.energie 0,748 kWh
* Spotřeba vody 52 litrů

Nabídka Pračky



Předpírka, rychlé praní, extra máchání, snadné žehlení,
16 programů – Bavlna, Bavlna Eco, Polštáře, Baby Care, Super 40, Mini, Mini 14 min, Fashion, Sport, Košile, Jemné, Ruční praní, Vlna, Syntetika,
Odstřeďování a vypouštění, máchání,
Odložený start 0-24 hod
LCD displej, Dětský zámek, Volitelné otáčky
AquaRound – přímé sprchování
34 cm XL dveře,
Hi tech topné těleso
Nádobka na tekutý prací prostředek
Rozměry VxŠxH 85 x 60 x 60 cm


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Pračka Beko WMB 81044 LA, 4.0 out of 5 based on 2 ratings

6 Recenze na Pračka Beko WMB 81044 LA

  1. Zdenka napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Pračka je absolutně tichá, až se někdy běžím podívat, zda vůbec pere. Při ždímání nikam „nepochoduje“, je stabilní, neskáče a vůbec celý proces ždímání je velmi tichý. Pojme obrovské množství prádla – to, co jsme dřív prali v 4-5 pračkách dáme teď na 2. Obsluha velmi snadná, vítám vychytávky jako adaptér na tekutý prášek. Super.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Předchozí pračka byla na 5kg, takže množství prádla, které mohu nyní vyprat je opravdu velké.
    Ovládání je snadné a velká výhoda je, že si mohu nastovovat teplotu praní dle svého uvážení.
    Je tichá. Předchozí pračka byla jen 3 roky stará, ale oproti této dělala kravál.
    Obrovskou výhodou je i prodloužená záruka na 5 let. Ta byla také jedním z hlavních důvodů, proč jsem zvolila značku BEKO. Z ostatních výrobců prodlouženou záruku nabízel jen Whirlpool, ale s jejich pračkami nemám dobré zkušenosti.

    Pračka naprosto splnila má očekávání. Pere výborně, vyšla levně a k tomu ještě 5-ti letá záruka.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. Andrea Hnízdilová napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    přijde mi tichá, jednoduché ovládání, dobře pere, má přídavnou nádobku na tekuté prášky a jednotlivé programy lze ještě upravit např teplotu vody, předpíku atd.

    nenašla jsem

    je to již naše druhá pračka BEKO… vždy jsem měla pračky jiných značek, pračku BEKO měl můj partner nyní manžel doma, neměla jsem k ní důvěru, ale po tom co jsem ji začala používat nedám na značku BEKO dopustit a všude doporučuji, první pračka je stále funkční novou jsme koupily jen proto abychom ušetřili místo v předsíní protože na původní pračku šíře 45 cm nelze postavit sušičku, kterou jsme dokupovali po novém roce a tak též jsme s ní maximálně spokojeni, první pračka měla PET program ..super věc pokud máte doma chlupaté kamarády a pokud věci ještě proženete i sušičkou nikdo vám neuvěří, že se dájí mít věci bez chlupů…

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Hanejz napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    cena 10tis
    napln 8kg ( povleceni, potahy z gauce, bundy )
    spotřeba dle manualu nizka
    tichy chod motora ale hluk při napousteni vody
    co ocenuji ze při kazde TEPLOTE kterou si sam urcim si muzu sam urcit i zdimani napr 800, 600 nebo 1600 otáček !

    – hlucnejsi při napousteni vody ( je to jako tryska z hadice ) Da se to v pohode vydrzet ,jen me to razazilo lebo motor není vůbec slyset a pak zrazu slysim siceni z hadice jako napoustani vodou

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. LEnka napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    kapacita prádla až 8 kg
    bohatý výběr programů
    program praní dek (již nemusím nosit do čistírny)
    odložený start
    spotřeba vody
    cena

    ocenila bych prací program na džíny, který pračka nemá

    v minulosti jsem měla pračku zn. Bosch, se kterou jsem byla velmi spokojená, ale BEKO je výborným kompromisem mezi tím, co od pračky očekávám a její pořizovací cenou
    Hlučnost: Běžná

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Petr H. napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    8kg, velká dvířka, výběr programů, adaptér pro tekutý prášek

    -při napouštění vody je hlučnější, ale jinak o ní skoro nevíme

    Pračku máme třetí týden (2 dospělci a 2děti (3měs. a 4 roky). Pračka zatím vše vyprala velmi dobře, prádlo je dobře vymáchané, a po doprání je zbytková vlhkost na takové úrovni, že při dobrém „vyklepání“ a následném dosušení by se většina prádla nemusela ani žehlit.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář