Pračka Candy EVO 1274 LW

Pračka Candy EVO 1274 LW

energetická třída: A++
třída prací účinnosti: A
třída účinnosti odstřeďování: B
spotřeba el. energie (kWh): 1,05
spotřeba vody (l): 55
hlučnost praní/odstřeďování dB(A): 58/75

Nabídka Pračky



Mix power systém
nový prací systém nabízející 3 nové praogramy:
program Perfect 20°C (stejný výkon jako při praní ve 40°C)
program Intensive 40°C (stejný výkon jako při praní ve 60°C)
program Performance Plus 60°C (na nejodolnější skvrny)
nejlepší máchání: díky MPS dochází k naprostému odplavení pracího prášku
velká dvířka s nově umístěným madlem
(otevírání ze shora)
náplň prádla praní: 7 kg
LCD display
KG Detektor (14, 30, 44 min.)
plynulé nastavení otáček: 0 – 1200 ot./min.
odložený start 1-23 hodin
elektronický obousměrný programátor
technologie Fuzzy Logic
průměr dvířek 35 cm
úhel otvírání dvířek 180°
teleskopické tlumiče
materiál vany – Silitech, materiál bubnu – nerez
antibakteriální lopatky bubnu s ionty stříbra (Ag+)
ochrana proti přetečení
čidlo kontroly množství pěny
automatické řízení odstřeďování a vyvážení
program na vlnu – certifikace Woolmark
program Ruční praní
systém Mix & Wash
rychloprogram 14, 30, 44 min
Sensor Activa System (SAS)
tlačítko Aquaplus – pro citlivou pokožku
tlačítko Snadné žehlení – systém proti zmačkání
nezávislé nastavení otáček odstřeďování
rozměry netto v x š x h [cm]: 85 x 60 x 54
váha netto (kg): 74
barva: bílá


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Pračka Candy EVO 1274 LW, 2.7 out of 5 based on 7 ratings

6 Recenze na Pračka Candy EVO 1274 LW

  1. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    +
    vše co najdete v popisu této pračky je pravda a funguje to naprosto bezchybně
    prádlo si zváží a přizpůsobí tak délku praní
    Mix&Wash mužete prát prádlo různých barev a materiálů najednou
    díky technologii Mix Power System perete při nižší teplotě vody
    tři krátké programy 14, 30, 44 min
    Výborný poměr cena- výkon (díky nákupu pomocí Heureky)
    přehledný displej
    na konci praní na vás ´´nekřičí ´´
    odložený start
    nízká spotřeba vody a el. energie
    dokonale vymáchané prádlo
    dokonale vypere i hodně špinavé nebo zašlé prádlo

    – v některých případech nevypustí vodu a tím pádem nevyždíme!!
    proto je nutné ždímání opakovat

    Ždímání je jediná slabina této pračky. Vše ostatní jí řadí ke špičce. Nicméně když nevyužijete plnou kapacitu bubnu tak je prádlo po vyždímáni téměř suché.
    Doporučil bych pračku umístit mino kuchyň, nebo’t při ždímání je krapet hlučná a při jídle by vás mohla rušit.
    S pračkou jsme jinak celkově velice spokojení

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. lucie napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + šetří energii, vodu
    krátké programy
    výborný poměr cena- výkon (díky nákupu pomocí Heureky)
    přehledný display
    design
    prodloužená záruka
    7kg prádla
    možnost navolení špinavosti prádla

    – několikrát se mi stalo, že se prádlo nevyždímalo a musela jsem zapínat extra ždímání (někdy i 2x po sobě)

    Velmi se mi líbí možnost navolení špinavosti prádla – tím se odvíjí čas praní. Časomíra občas neodpovídá skutečnému času – většinou ke konci praní. Slabinou je ždímání – popsáno viz. výše. Jinak jsem s pračkou velice spokojená. Vejde se do ní opravdu velké množství prádla, což jistě uvítají maminky s dětmi.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. Jaroslav Netik napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + hezký design.
    Při shodných rozměrech jako předchozí pračka vypadá o hodně menší.
    Velký prací výkon.
    Automaticky upraví množství vody a pracího prostředku podle váhy prádla.

    – Zatím nic.

    Vybral jsem si tuto pračku pro její nízkou spotřebu el. energie, jednoduché ovládání, kapacitu praní.
    Díky dokonalému rozpuštění pracího prášku ve vodě, přímým vstřikem roztoku do pracího bubnu a dokonalým vymácháním nezůstávají na prádle po něm stopy.
    Po odstředění je prádlo pouze vlhké a tak jeho sušení nezabere tolik času.
    Na výběr je mnoho programů krátký režim, speciální pro jemné prádlo, snazší žehlení atd.
    Zpracování pračky je na dobré úrovni.
    Prodloužená záruka od výrobce na 5 let a 10 let na srdce pračky – prací buben.
    Pračka funguje tak, jak jsem očekával a jsem s ní velice spokojený.
    Pokud hledá někdo pračku s velkou kapacitou praní, příjemným designem, ekonomickým provozem, tak právě tuto doporučuji.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Katka napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    nespolehlivost při ždímání
    při krátkých programech – nezvýším otáčky na 1200
    po 2,5 letech strhnuté závity na řemenici
    úspornost vody ano, ale v neprospěch. Prádlo se řádně nevypere a nevoní (zejména ručníky)

    Souhlasím s negativní recenzí, kterou jsem tady četla. Tytéž problémy mám s pračkou i já. Zpočátku mě zarazilo, že při krátkých programech nemůžu nastavit vyšší otáčky (1200). Takže po doprání jsem spustila samostatně program odstřeďování. Ve srovnání s předchozími levnějšími modely praček (Samsung, Zanussi, Indesit) se mi nezdálo, že je prádlo nějak pečlivě vyprané a voňavé, a časově to byla katastrofa. Po 2,5 letech výměna řemenice, což by nevadilo, spousta věcí se může kazit. Ale vadí to, že 7kg buben nemůžu naplnit, protože to pračka opravdu nezvládne. Není přizpůsobená parametrům, kvůli kterým jsem si ji pořizovala. Zatím je mi líto ji vyhodit ihned, stála přes 10.000,-, ale už mi ta myšlenka šroubuje v hlavě, brzy to udělám…

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. blaka napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + Dobrá cena ,otáčky ,rychlé programy,7kg náplně
    5 let záruka

    – někdy nevypouští všechnu vodu,nevyždímá

    Pračka jak pračka,jsem názoru,že všechny dnešní automatky perou vcelku stejně.Záleží na kvalitě prášku na praní a taky na roztřídění prádla-pak není zaprané.Ale!!!mám ráda,když vidím v bubnu vodu,pak mám pocit,že se prádlo pere a ne že se žuchlá na sucho,takže vodu připouštím.Moje první pračka byla Romo Pac-tak ta mi vydržela 16 let a dala jsem ji pryč jen proto,že byla ,,vočuměná“,udělala jsem veeelkou chybu,žádnou takovou už jsem nikdy nesehnala.Měla půl okna vody,čímž krásně vyprala,ždímala kdy měla a ne po půlhodinovém skládání prádla!!!A ždímala určitě!Tato Candy mně přivede k šílenství,přehazuje prádlo a rozmýšlí si,jestli začne ždímat,pak třeba vyždímá,ale v bubnu zůstane z nepochopitelných důvodů voda,zvažuju,že půjde z domu……

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. zabazaba napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + opravdu velký buben

    – ten opravdu velký buben nelze využít neboť i když ji naplním pouze ze 3/4 nevyždímá
    pračka nevypouští vodu tím pádem neždíme stane se tak zhruba každé druhé praní
    pračka spustí regulerní ždímání pouze při 50% naplnění

    je téměř k vzteku,že přijdete k pračce a musíte znovu nastavit odstředění a znovu čekat než doždímá a uvolní se dvířka nehledě na to,že ani doba praní která se ukáže při zapnutí nesouhlasí, pračka která ukazuje třeba 5 min do konce pere ještě třeba 15 min a nakonec prádlo ani nevyždímá. Dostala jsem ji darem a poletí z domu. Mě osobně nevyhovují přednastavené programy, jsou podle mě moc dlouhé a nejdou zkracovat. Pokud navolím na stupeň znečištění nejmenší aby prala co nejkratší dobu- i tak je to přes 2 hodiny i když ukazuje 1h40min , -ale pere s minimem vody tudíž prádlo nasucho žuchlá a prádlo pořádně nevypere. Pokud chci mít vypráno musím prát alespoň 3 hodiny a potom ještě zapnout extra ždímání,takže se to pěkně protáhne. Dále mi vadí malá variabilita při nastavování programů, regulace otáček i stupňů, tím pádem jsou krátké programy pro mě nepoužitelné, je tam přednastavená možnost ždímání na 800 otáček a 30 st, a toto nejde navolit směrem nahoru jinak, otáčky i stupně jdou pouze snížit.
    Recenzi píši po roce a půl využívání,nejdřív jsem si myslela, že si zvyknu,ale bohužel. Mrzí mě, že jsem díky tomuto daru poslala do sběru svou starou úzkou Ardo,která byla na 5 kg a vyprala a vyždímala vždy vše, přičemž to stihla v mnou nejčastěji používaném programu na 40st za 1,5 hod. Recenzi píšu proto kdyby někdo přemýšlel o koupi a hledal informace,jako teď já, když hledám novou pračku.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář