Pračka Electrolux EWF1476GDW

Pračka Electrolux EWF1476GDW

Náplň prádla: 7 kg
Maximální rychlost odstřeďování: 1400 ot./min.
Prací programy: lehké sportovní, rychlý, pára – osvěžení, pára – syntetika, pára – bavlna, jemné, vlna plus, džíny, máchání, odstředění/vypouštění, peřiny, vyp / zap, bavlna, bavlna ekonomický, syntetické
Kontrola vyvažování náplně v bubnu
LCD displej
Technologie Fuzzy Logic, reaguje na množství náplně
Zpožděný start
Protipěnový systém

Nabídka Pračky



Invertor motor Motor vyniká nízkou provozní hlučností a dlouhou životností bez zásahu servisu. Jde o třífázový elektronicky řízený motor bez uhlíků – komutátoru.
Dětský bezpečnostní zámek
Nožičky: 4 nastavitelné nožky
Ochrana proti přetečení

Vlastnosti

Barva ovládacího panelu Bílá
Barva Bílá
Max. rychlost odstřeďování (ot./min.) 1400
Materiál nádrže Carboran
Technologie praní Eco ventil
Funkce výběr teploty, výběr otáček, časový manažer – možnost zkrácení pracího cyklu, časový manažer – možnost prodloužení pracího cyklu, předpírka, snadné žehlení, zpožděný start, extra máchání, start/pauza, zap./vyp.
FuzzyLogic – množstevní automatika Ano
Typ plnícího otvoru : BF XXL

Energetický informační list

Instalace Volně stojící spotřebič
Kapacita praní (kg) 7
Energetická třída A+++
Účinnost praní A
Účinnost odstřeďování B
Max. rychlost odstřeďování (ot./min.) 1400
Příkon (W) 2200
Odhadovaná roční spotřeba (kWh) 170,0
Spotřeba energie – bavlna 60°C (kWh) 0.9
Spotřeba en., poloviční náplň – bavlna 60°C (kWh) 0.67
Spotřeba en., poloviční náplň – bavlna 40°C (kWh) 0.51
Spotřeba energie ve stavu vypnuto (W) 0,48
Roční spotřeba vody (l) 8399
Obvyklý program Bavlna 60, poloviční a plná náplň, Bavlna 40, poloviční náplň
Čas praní – bavlna 60°C (min) 232
Čas praní – bavlna 40°C (min) 0
Čas praní – bavlna, poloviční náplň 40°C (min) 186
Trvání pohotovostního režimu (min.) 5
Hlučnost při praní dB(A) 56
Hlučnost odstřeďování dB(A) 75
Spotřeba energie (kWh) – Trvání programu Bavlna 60 0.9 – 232
Spotřeba (kWh) – Bavlna 60 (min.), 1/2 náplň 0.67 – 290
Spotřeba (kWh) – Bavlna 40 (min.), 1/2 náplň 0.51 – 186
Spotřeba vody (l) 49

Rozměry a instalace

Výška (mm) 850
Šířka (mm) 600
Hloubka (mm) 522
Hloubka (mm) s přesahy (vč. dvířek, desky ap.) 555
Čistá hmotnost (kg) 70.4


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Pračka Electrolux EWF1476GDW, 4.6 out of 5 based on 7 ratings

8 Recenze na Pračka Electrolux EWF1476GDW

  1. DOBRÝ DEN,S PRAČKOU JSEM VELMI SPOKOJENÁ,ALE DNES MI ZAČALO NĚCO HROZNĚ RACHOTIT A DRHNOUT MEZI VNITŘNÍM BUBNEM A VANOU,ASI NĚJAKÝ ŠROUBEK ČI CO.NEVÍ NĚKDO,JAK HO DOSTAT VEN??? DĚKUJI,MILADA napsal:
    VA:F [1.9.20_1166]

    S pračkou jsem spokojená,ale dnes mi něco začalo hrozně rachotit mezi bubnem a vanou,asi nějaký šroubek ,nebo co,a v klidu,když otočím bubnem,se tam otáčí a pohybuje.neví někdo,jak ho dostat ven ,ani nevím,jak a kudy se tam mohl dostat-díky,milada.

    VA:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    velmi kvalitní provedení
    XXL plnící otvor
    jednoduchost
    1400 otáček
    výborné je použití invertorového motoru, pračka je díky tomu velmi tichá
    zkracování (prodloužení) pracího programu
    prodloužená záruka na motor 10 let = snad to alespoň trochu zaručuje lepší zpracování (ale s tím nepočítám)

    snad vydrží elektronika, to bývá při dnešní technologii bezolovnatého pájení mnohdy největší slabina

    pračku vřele doporučuji, elektrolux, AEG by mohl snad znamenat ještě trochu té kvality.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    zatím spokojenost

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    s nákupem pračky jsme spokojeni,pere velmi dobře

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. Jirka Kwolek napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Ve srovnání s low-endem na první pohled lepší zpracování. Displej je osvětlený, zvolena funkce na ovládači svítí. Velká dvířka i buben (7kg, možnost praní přikrývek nebo bund). Hloubka pračky je příjemných 53cm.

    Nic

    Tuto pračku jsem zakoupil náhodou. Byl to vystavený kus a trochu jsem se obával (pračka byla pochopitelně vybalená). Na druhou stranu jsem dostal o 2 500 Kč lepší cenu. V bubnu byl navíc přívod typu Aqua stop se kterým pračka spolupracuje bez problémů (pokud přívod nebo ventil praskne, voda se zastaví). Pračka pere neuvěřitelně tiše, logika vážení a praní je pokročilá (pračka mění dobu praní podle senzoru množství prádla). EKO praní je energeticky úsporné, ale překvapivě dlouhé. Výsledky jsou však výborné. Uvidíme, jak si pračka povede další roky.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Mimras napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + tichý provoz
    velká dvířka
    kvalitně pere

    – malinko bych vylepšil design

    elektrolux = spokojenost
    velmi doporučuji

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    tichá
    možnost zvolit délku programu
    prádlo je po ždímání (i jen na 1200 ot.) téměř suché
    velikost vstupního otvoru
    zarážka na tekutý prací prostředek

    – možná trochu design
    dlouhá zvuková signalizace po vyprání (mě by stačilo upozornit jednou, pračka upozorňovala 3x, než jsem to vypnula, nevím, jak dlouho by signalizovala, kdybych to nevypnula), signalizace se dá ale vypnout.

    Oproti pračce, která byla jiné značky, jinak měla prakticky stejné parametry, je tato pračka vynikající. U předchozí pračky jsem měla problém se ždímáním a byla hlučná. Při 1200 ot. ani nevím, že tato ždíme, když mám do koupelny zavřené dveře. Zatím užívám pouze krátce, ale jsem spokojená. Páru jsem dosud nezkoušela.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  8. Jiří napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    při praní takřka není slyšet, pouze splouchání prádla a jednou za čas napouštění a vyčerpávání vody, invertor pohon je optavdu poznat.
    pračka má 1400 otáček, pokud snížím na 1000, jsem si i ve špatně odhlučněné bytovce pokud zavřu dveře do koupelny schopen nevšimnout že pračka ždímá
    Dokoupili jsme gumové podložky pod nohy Electrolux cca za 150 Kč které takřka úplně eliminují přenos vibrací do podlahy, sousedi neví že pereme
    parní praní je zajímavá a rychlá možnost přeprání chvíli nošeného prádla
    dokoupil jsem i odvápňovací zařízení Electrolux neocal do přívodu pračky (cca 390 Kč) které bymělo zabraňovat usazování vodního kamene, prádlo se při použití magnetické úpravny jeví jako měkčí
    vzhledem k menší hloubce pračky jsem měl obavu z menší stability při ždímání, opak je ale pravdou. Pračka se při ždímání ani nehne, při praní se na tlumících podložkách mírně chvěje

    návod by mohl být podrobnější, pračka má spoustu funkcí které jsou ne zcela vysvětleny, ale postupně do toho pronikáme

    Za tu cenu kvalitní výrobek, dal jsím jí přednost před AEG ProTex L76275FL , která byla v nejužším výběru s touto

    Jen pro info: buben má 50l, udávaná kapacita cca 7 kg je tak akorát pro výměnu za cca 7-10 let starou pračku s udávaným objemem praní 5 kg, je opravdu jen o trošku větší (dnes se asi o trošku víc přehání), navíc automatika přizpůsobí množství vody prádlu, takže do menší bychom už nešli

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář