Pračka Electrolux EWT1066EDW

Pračka Electrolux EWT1066EDW

A++, 890x400x600 mm, 6 kg, 1000 ot./min., LCD displej, 57 dB, Time Manager, odložený start, snadné a bezpečné otvírání bubnu, český panel a popisky.

Nabídka Pračky



Vlastnosti

Barva ovládacího panelu Bílá
Barva Bílá
Max. rychlost odstřeďování (ot./min.) 1000
Materiál nádrže Carboran
Technologie praní Eco ventil
Funkce zpožděný start, snadné žehlení, extra máchání, předpírka, výběr otáček, start/pauza, výběr teploty, časový manažer – možnost zkrácení pracího cyklu, časový manažer – možnost prodloužení pracího cyklu
FuzzyLogic – množstevní automatika Ano
Typ plnícího otvoru Carboran s jemným otevíráním

Energetický informační list

Kapacita praní (kg) 6
Energetická třída A++
Účinnost praní A
Účinnost odstřeďování C
Max. rychlost odstřeďování (ot./min.) 1000
Příkon (W) 2200
Odhadovaná roční spotřeba (kWh) 167
Spotřeba energie – bavlna 60°C (kWh) 0.96
Spotřeba en., poloviční náplň – bavlna 60°C (kWh) 0.62
Spotřeba en., poloviční náplň – bavlna 40°C (kWh) 0.5
Spotřeba energie ve stavu vypnuto (W) ,48
Spotřeba energie v pohotovostním režimu (W) ,48
Trvání pohotovostního režimu (min.) 5
Roční spotřeba vody (l) 8790
Obvyklý program Bavlna 60, poloviční a plná náplň, Bavlna 40, poloviční náplň
Čas praní – bavlna 60°C (min) 240
Čas praní – bavlna 40°C (min) 150
Čas praní – bavlna, poloviční náplň 40°C (min) 136
Hlučnost při praní dB(A) 57
Hlučnost odstřeďování dB(A) 74
Spotřeba energie (kWh) – Trvání programu Bavlna 60 0.96 – 240
Spotřeba (kWh) – Bavlna 60 (min.), 1/2 náplň 0.62 – 149
Spotřeba (kWh) – Bavlna 40 (min.), 1/2 náplň 0.5 – 136
Spotřeba vody (l) 47
Spotřeba (kWh) – Roční spotřeba vody (l) 167 – 8790

Rozměry a instalace

Výška (mm) 890
Šířka (mm) 400
Hloubka (mm) 600
Hloubka (mm) s přesahy (vč. dvířek, desky ap.) 600
Čistá hmotnost (kg) 62.6


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: +1 (from 1 )
Pračka Electrolux EWT1066EDW, 3.3 out of 5 based on 6 ratings

7 Recenze na Pračka Electrolux EWT1066EDW

  1. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Snadno vyjímatelná a rozebírací nádržka na prací prostředky
    Intuitivní ovládání, (na to jak je rozmístění ovládacích prvků nelogické.)
    Decentní pípání na konci cyklu, po několika minutách se sama přepne do úsporného režimu
    Při čištění filtru už nebudu muset vytírat podlahu.
    Je vtipná, viz speciální program na praní bot, nebo další, „na praní pěti lehce zašpiněných košil“.

    Krátká přívodní hadice. Mám umyvadlo hned vedle pračky a do odbočky sifonu mi to nedosáhlo.
    Šroubovací nožičky jdou velmi lehce a nejdou zaaretovat, takže při posunutí pračky se nastavení rozšteluje.
    Klíč velikost 10 na odšroubování přepravních šroubů není v balení.
    Rukojeť víka odstává do prostoru, tam kde je nutné umístit pračku napříč ke vstupním dveřím je taková rukojeť nevhodná.

    Jen upozornění-
    Přepravní šrouby jsou tři, u vrchního je nutné ještě vydolovat červený plastový čudl, do kterého byl šroub našroubován.
    Tlačítka zap/vyp a start/pauza je nutné stisknout déle, asi vteřinku, pak zareagují. Ostatní tlačítka reagují okamžitě.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +1 (from 1 )
  2. Anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    jednoduchá obsluha
    možnost úpravy délky pracího cyklu

    přívodní hadice potřebné délky není součástí výrobku, ale to není zásadní mínus.

    Pračka splnila moje očekávání. Není pravda, že je hlučná, je to prostě pračka s vrchním plněním, a ty bývají hlučnější než pračky plněné zpředu.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Jednoduché a přehledné ovládání v češtině.
    Time manager

    Po prvních praních spokojenost, relativně tichá se skvělým ovládáním.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Břéťa napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + Ovládání display

    – Nelze nastavit více jak 60 stupnů celsia

    Oproti předchozí pračce je tichá

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + ?

    – Kvalita, výkon

    Nejhorší pračka, jakou jsme kdy měli, a že jsem jich pár vystřídala. Prádlo je z ní jako žmok, tedy suším v sušičce dvakrát tak dlouho.Po třech letech praská barva na poklopu a pračka rezne!!! Nikdy předtím jsem nemusela špatně vyprané prádlo házet znovu do pračky. Časove programování má nekvalitní provedení – špatně reaguje a má nelogicky odečet hodin pozpátku, vždy nad překlikáním stojím věčnost. Tuto značku nikdy více!!!

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Andy napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Programy na pračce lze všechny upravit jak na požadovanou teplotu od 20 do 90 stupnů tak i čas,což je super.Nejkratší čas na bavlnu 40stupnů je cca 1h a15 minut.Lze vyndat zasobník na prášek a umít ho.Po vyprání pračka začne pípat,že je konec programu.
    Pračka má LCD diplay,jednoduché ruční nastavení ..zvládne i dítě

    – zatím žádná,pračku mám necelé 2 měsíce

    Výrobek jsem zakoupila dle recenzí na internetu a nelituji,Pračka má vše co jsem si přála a nemá zbytečně dlouhé programi praní,možná je trochu hlučnější,ale to jsou nejspíš všechny horem plněné pračky.Předchozí pračka to dělala taktéž a přežili jsme to s ní celých 10 let.Tuto hloupost jako jiní neřeším,hlavně že dokonale poslouží a splní svůj učel.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. Ondřej napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    hezký design
    displej
    malé rozměry (jako všechny horem plněné)
    super funkce: odložený start, time manager, dětská pojistka
    ukazuje zbytkový čas doby praní
    úsporná A++
    velká variabilita nastavení programu (úprava teploty, otáček, doby praní, čas startu)

    programy jsou velmi dlouhé, dá se vyřešit time managerem, ale prádlo se zřejmě tak dobře nevypere
    hrozné zvuky při ždímání, nevěřila jsem ostatním recenzím, ale je to pravda, pračka píská jak při odletu na Mars

    S manželem jsme tuto značku vybrali, protože chceme, aby nám pračka dlouho vydržela a tato značka je dobře hodnocena.
    Pračku jsem zkusila 2x. Bavlna na 60 za 1 h 30 min prádlo dobře vyprané, hezky vyždímané. Má sice jen 1000 ot, ale ždíme víc než stará se stejným počtem. Když jsem prala bavlnu na 40 na 1 h 45 min, tak prádlo zůstalo doslova špinavé, musela jsem doprat v ruce (zřejmě jsem dala víc prádla, ale 9 let stará indesitka by to za 1 h 20 min zvládla v pohodě). Ale zkusím ještě taky program syntetika. Možností mám opravdu hodně a musím to vyzkoušet.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář