Pračka Electrolux EWT1066TDW

Pračka Electrolux EWT1066TDW

Max. rychlost odstřeďování (ot./min.) 1000
Materiál nádrže Carboran
Technologie praní standardní
Funkce výběr teploty, výběr otáček, časový manažer – možnost zkrácení pracího cyklu, časový manažer – možnost prodloužení pracího cyklu, předpírka, snadné žehlení, zpožděný start, extra máchání, start/pauza
FuzzyLogic – množstevní automatika Ano
Typ plnícího otvoru nerezový

Nabídka Pračky



Kapacita praní (kg) 6
Energetická třída A+
Účinnost praní A
Účinnost odstřeďování C
Max. rychlost odstřeďování (ot./min.) 1000
Příkon (W) 2200
Odhadovaná roční spotřeba (kWh) 185,0
Spotřeba energie – bavlna 60°C (kWh) 1.02
Spotřeba en., poloviční náplň – bavlna 60°C (kWh) 0
Spotřeba en., poloviční náplň – bavlna 40°C (kWh) 0.59
Spotřeba energie ve stavu vypnuto (W) 0,75
Spotřeba energie v pohotovostním režimu (W) 0,75
Trvání pohotovostního režimu (min.) 5
Roční spotřeba vody (l) 09680
Obvyklý program Bavlna 60, poloviční a plná náplň, Bavlna 40, poloviční náplň
Čas praní – bavlna 60°C (min) 224
Čas praní – bavlna 40°C (min) 0
Čas praní – bavlna, poloviční náplň 40°C (min) 138
Hlučnost při praní dB(A) 58
Hlučnost odstřeďování dB(A) 75
Spotřeba energie (kWh) – Trvání programu Bavlna 60 1.02 – 224
Spotřeba (kWh) – Bavlna 60 (min.), 1/2 náplň 0 – 150
Spotřeba (kWh) – Bavlna 40 (min.), 1/2 náplň 0.59 – 138
Spotřeba vody (l) 49
Spotřeba (kWh) – Roční spotřeba vody (l) 185,0 – 09680

Rozměry a instalace

Výška (mm) 850
Šířka (mm) 400
Hloubka (mm) 600
Hloubka (mm) s přesahy (vč. dvířek, desky ap.) 600
Čistá hmotnost (kg) 56,6


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Pračka Electrolux EWT1066TDW, 4.7 out of 5 based on 6 ratings

6 Recenze na Pračka Electrolux EWT1066TDW

  1. Kateřina Chytilová napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    jednoduchá obsluha
    české popisky
    tichá
    možnost nastavit teplotu po 10 st

    váhala jsem mezi levnějším typem 1262,ale tato vyhrála,mohu si nastavit teplotu na 50 st i délku praní

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. J.Drozdová napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    přijatelná cena
    jednoduché nastavení programů
    timer manager – SUPER
    udává přesný čas praní
    upozornění na konec programu
    zakoupeno na doporučení několika známých a dle recenzí
    na internetu

    při ždímání trošku „hvízdá“, ale nevidím v tom problém

    Výrobek mám pouze 14 dnů, ale zatím bez problémů. Velmi dobře se ovládá, prádlo je velmi dobře vyprané i odstředěné.
    Mohu jen doporučit !

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. Honza Brno napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    nastavení času praní time manažerem -samostat. tlačítko
    obsah až 6 kg prádla
    nastavení otáček odstředování
    nastavení teploty ohřevu 40-60-90 stupnu dle nastaveného programu.
    předepírka po zvolení programu praní
    odložený start
    tlačítko průběžného „STOP-u “ zastavíte buben a přidáte zbytek prádla. Pak spustíte znovu start a navolený program si to pamatuje.
    zvukový signál po ukončení praní.
    dotykový ovládací displej s velkými symboly-dobře čitelný
    odpočítávání zbylého času do konce zvoleného programu
    rozměrově pračka zabere málo místa v koupelnách

    dodávaná hadice na přívodní vodu je krátká i přívod 230V je krátký. Bohužel nejen u těchto praček.

    po dvou týdnech provozu pračku doporučuji. Při odstředování neskáče po koupelně,hluk při odstředování je přiměřený.
    Pozor na vyšroubování aretačních šroubů bubnu- celkem 3 kusy.
    Nachází se ze zadní strany,kde je přívod vody. /šrouby vyšroubovat před prvním používáním
    pračky- po dovozu domů/

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    time manager
    ovládání
    jednoduchost nastavení
    zvuková i světelná signalizace

    oproti mému předchozímu modelu stejné značky(Electrolux), dosti hlučná při praní, ale za ty peníze…

    -neskáče po koupelně a vypouští plynně vodu, nevyhazuje nárazem tlaku hadici z vany

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. Zuzana U. napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Snadné ovládání, velký výběr programů, oceňuji TIME MANAGER. Prádlo je skvěle vyždímané.

    – Nic…

    Dobrá pračka za přijatelnou cenu…

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Karolína napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Skvělý poměr cena/výkon. Zatím vše funguje tak, jak má.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář