Pračka Gorenje W 6503/S

Pračka Gorenje W 6503/S

Ovládání:

* SensorIQ – 23 programů
* LED displej
* Zobrazení zbytkového času
* Odložení startu
* Volba stylu praní SensoCARE:
* NormalCARE

Nabídka Pračky


Ovládání:

SensorIQ – 23 programů
LED displej
Zobrazení zbytkového času
Odložení startu
Volba stylu praní SensoCARE:
NormalCARE
EcoCARE
TimeCARE
AllergyCARE
Redukce počtu otáček

Programy:

Bavlna, Syntetika/Mix
Vlna, Ruční praní

Dodatečné programy:

Rychlý, UltraWhite
PerfectBlack, Odstředění
Máchání, Aviváž
Oblíbené (2), NightWash
Bio, Sport

Funkce:

Předpírka
Zvýšení hladiny vody SterilTUBE
Čerpadlo stop
Nastavení teploty

Výbava:

OptiDRUM (namáčení z vrchu – 3D lopatka)
FuzzyLOGIK množstevní automatika
ECO systém (100% využití pracího prostředku)
Total Weight Control – detekce množství prádla
Zvukový signál

Bezpečnostní systémy:

Systém kontroly stability (SCS)
Ochrana proti přetečení
Regulace množství pěny
Dětský zámek
Časový zámek dveří
Servisní diagnostika

Technické parametry:

Energetická třída A+++
Účinnost odstředění: C
Max. počet otáček: 1000 rpm
Zbytková vlhkost: 55%
Spotřeba en/vody (bavlna 60°): 0,79 kWh / 49 l.
Jmenovitá kapacita (bavlna): 6 kg
Rozměry (š×v×h): 60 × 85 × 44 cm
Hmotnost 61,5 kg


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Pračka Gorenje W 6503/S, 3.8 out of 5 based on 6 ratings

9 Recenze na Pračka Gorenje W 6503/S

  1. Petra napsal:
    VA:F [1.9.20_1166]

    dostačující programová nabídka
    tichá a stabilní
    pere i ždímá dobře
    bohužel po jednom týdnu dva dny stávkovala s chybou E3( napouštění vody,na ždímání ji ale napustila) a pak se zase rozjela, vydržela měsíc a stávkuje znovu se stejnou chybou (už 3 dny), budu muset volat servis 🙁

    VA:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. AnnaC napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + Výběr programů
    Tichá
    Super rychlý program 17min na lehce znečištěné prádlo

    – Zatím nic

    V porovnání s ostatními pračkami a cena x kvalita je pračka naprosto perfektní, mám ji doma sice teprve 14 dní, ale jsem maximálně spokojená. Super programy, oproti mé bývalé pračce (indesit) tichá, jen při ždímání ji trochu víc slyším.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. Pavel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + jednoduchá obsluha
    velká dávka prádla

    -krátká přívodní hadice pro toho, kdo nemá napouštěcí ventil u pračky

    zatím jen několik praní, ale spokojenost veliká, pračka je tichá, jednoduchá na obsluhu, prádlo po odstředění dostatečně suché

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Cena
    Stojí stabilně, necestuje po koupelně a ani věci na pračku postavené nepadají
    Dostatečné množství programů, možnost uložit si dva programy jako oblíbené (včetně nastavení teploty, otáček odstřeďování atd)
    U většiny programů je možné zapnout TimeCare (značné zkrácení doby praní), EcoCare (šetří energie ale pere déle), AlergyCare (použije více vody a dodatečné máchání)
    Má program SterilTub který pračku naprázdno pročistí na 95 stupňů a zničí tak bakterie pokud perete trvale na nízkou teplotu (trvá ale asi hodinu a půl)
    Po ukončení praní zapípá
    V nádržce pro prací prášek jde sklopit přihrádka pro použití pracího gelu – do přihrádky při napouštění přitéká voda, která gel ředí a ten přetéká do pračky (přihrádka pak zůstane plná vody která možná časem proteče)

    Nemá program pro snadné žehlení a džíny
    Při volbě programu bavlna na 40 stupňů tvrdí že praní bude trvat přes 3 hodiny, ale po pár minutách praní údaj klesne na 2 hodiny..ve výsledku to trvalo dvě a půl
    20 stupňů jde zvolit jen u bavlny
    Po doprání zůstává v těsnění trochu vody – je třeba ji vytřít
    Maximálně 1000 otáček při odstřeďování (to ale bohatě stačí, jestli nedáváte prádlo ještě do sušičky)

    Pračku jsem dlouho vybíral pročítáním různých diskuzních fór a recenzí. Hledal jsem menší pračku za dobrou cenu pro jednu až dvě osoby, která bude fungovat spolehlivě, neodejde hned po záruce jako se to stává u některých italských značek a nebude cestovat při odstřeďování po koupelně. Myslím že jsem pračku nakonec vybral správně, to ale potvrdí až čas, zatím ji mám krátce.
    Tato pračka od Slovinského výrobce zatím vyhovuje mým požadavkům – za dobrou cenu dobře pere.
    Pračka před odstřeďováním pečlivě vyvažuje rozložení prádla v bubnu, díky čemuž ani při odstřeďování neskáče a necestuje po koupelně.
    Na druhou stranu to způsobuje prodlužování doby praní a u věcí jako polštáře není možné buben vyvážit a tak odmítne odstřeďovat – je nutné něco z bubnu odebrat nebo přidat a spustit odstřeďování znovu (nebo polštář pak přihodit do fáze odstřeďování k další várce prádla). To dělají ale i jiné pračky s důkladným vyvažováním obsahu bubnu.
    Hlučnost je normální, trochu bzučí při točení bubnu, ale za zavřenýma dveřma neruší. Slyšet je taky čerpadlo při odčerpávání vody nebo odstřeďování, ale to je normální.
    Koupen typ W 6403/S ve výprodeji na MALL za 5999,- , je identická s modelem W 6503/S (liší se jen v barvě) a je o něco levnější.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Pračku jsme si vybrali kvůli ceně a značce. Jsme s ní zatím spokojeni, až na to, že dětská pojistka nefunguje na kolečko, takže máme věčně zastavenou pračku. Jinak je jednoduchá na ovládání a poměrně úsporná, pokud člověk nechce potom sušit prádlo v sušičce.
    Program pro alergiky, dětská pojistka, možnost uložit si vlastní programy. Zváží prádlo a přizpůsobí tomu praní.
    – Dětská pojistka funguje pouze na digitální panel, na ovládací kolečko bohužel ne.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Pračka dorazila v pořádku, myslím, že je to taková zlatá střední cesta v poměru výkon – cena, pere dobře, má docela slušný výběr možností programů i případných kombinací teplot s otáčkami, používám od pořízení jen krátce, ale zatím mohu doporučit. O příštím nákupu – nemyslím teď jen pračky – přemýšlím opět zde, kvalitní služby co se dodání týče – rychlost, vstřícnost, dodání až do bytu – vše OK.
    – vyhovující rozměry do malé koupelny – A+++ – dobrá cena – nabídka mnoha programů – jednoduché ovládání

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. Adéla Vondrušová napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Určitě doporučuji, dobře pere i ždímá, má pestrý výběr programů, pouze program na bavlnu je zbytečně dlouhý, což se dá vyřešit volbou jiného.
    Ideální velikost do malé koupelny, snadné ovládání, dobrý poměr kvality a ceny
    – Při napouštění vody vydává divné zvuky, je hlučnější.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  8. Tatiana Bugajová napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    som velmi spokojna
    ovládanie,velkosť
    – chýba kratší program pre 40stupňov

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +1 (from 1 )
  9. Soňa napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Nemůžu říct jediné špatné slovo. Velká dvířka, snadné ovládání. Dvě volné pozice pro oblíbené programy. Program TimeCare zkrátí prací proces až o polovinu. Není nijak zvlášť hlučná, při ždímání neskáče.
    – Rychlý program pouze na 30°C.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář