Pračka Gorenje W 6823L/S

Pračka Gorenje W 6823L S

Elektronické ovládání s displejem LCD
* Servisní diagnostika
* Dětská pojistka

Nabídka Pračky



Ovládání

Odložení startu
Nastavení konce praní
Zvukový signál

Programy

SterilTub
Možnost tvorby vlastních programů
31 programů
Základní programy: Bavlna / Syntetika / Vlna / Ruční praní / Rychlý program
Předpírka

Dodatečné programy

BioWash
UltraWhite
PerfectBlack: PerfectBlack
NightWash
MyFavorite (vlastní programy)
Sport
Praní za studena
Máchání
Aviváž
Čerpadlo
Odstřeďování
Eco program – 30°C
Praní za studena 15°C

Funkce

DSS – systém pro 100% využití pracího prostředku
Počet otáček odstředění: 1200 rpm
Zvýšení hladiny vody
Počet otáček odstředění: Nastavitelný počet otáček odstředění
Pulzní interválové odstředění
Dodatečné máchání
Předpírka
Čerpadlo STOP
Nastavení teploty praní
Systém namáčení: Sprcha systém (3D lopatka)

Technologie

TotalWeightControl – detekce hmotnosti prádla
DSS – systém pro 100% využití pracího prostředku

Vlastnosti

Design: Bílá
Super silent
Use Logic
Kolektorový motor
Automatické nastavení hladiny vody
Carbotech vana
Objem bubnu: 42 l.
Velké dveře: 34 cm
Úhel otevření dveří: 180 °
Systém kontroly stability (SCS)
Připojení na studenou vodu
Provedení slim – hloubka 44 cm: Ano

Příslušenství

Dávkovací zásuvka tříkomorová
Výškově nastavitelné nožičky: 10 mm

Bezpečnostní systémy

Částečný Aqua stop
Ochrana proti přetečení

Technické parametry

Energetická třída: A+++
Účinek odstředění: B
Náplň prádla 1-6 kg
Roční spotřeba vody: 10270 l.
Spotřeba energie při programu bavlna 40°C: 0,55 kWh
Spotřeba el. energie kWh/rok: 153 kWh
Roční spotřeba vody: 10270 l.
Zbytková vlhkost v %: 51 %
Trvání standardního programu: 150 min
Trvání programu Bavlna-95°C: 163 min
Délka pracího cyklu: 157 min
Trvání programu Bavlna-40°C: 138 min
Trvání programu Bavlna-30°C: 53 min
Trvání programu Vlna-30°C: 42 min
Úroveň hluku: 68 dB(A)
Úroveň hluku (praní): 55 dB(A)re 1 pW
Úroveň hluku: 68 dB(A)re 1 pW
Rozměry (šxvxh): 60 × 85 × 44 cm
Netto váha: 64 kg
Spotřeba energie v režimu ponechání v zapnutém stavu (W): 1,8 W max
Spotřeba energie ve vypnutém stavu (W): 0,07 W max
Trvání režimu ponechání v zapnutém stavu (T1) v minutách: 5 min
Druh spotřebiče: Volně stojící


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Pračka Gorenje W 6823L/S, 3.7 out of 5 based on 13 ratings

13 Recenze na Pračka Gorenje W 6823L/S

  1. Kamil napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    snad jen vzhled

    nefunkční

    Po asi měsíčním vybírání pračky, jsem vybral tenhle výrobek značky GORENJE. Skoro všude na mě vyskakovalo, jak podle dTestu patří k 5 nejspolehlivějším značkám atd. Pračku jsem koupil, dovezl domu, rozbalil, umístil do koupelny. Připojil k el.síti a pračka nejde. Jakoby do ní nešel proud. Zásuvka je samozřejmě funkční. Po zatelefonování na infolinku Gorenje, jsem zjistil, že teď budu čekat asi týden na servisáka, co se přijede na pračku podívat.Takže mám teď doma úplně novou pračku Gorenje, která ještě ani nefungovala a už čeká na servis. Myslím, že to mluví za vše. Opravdu super první zkušenost s pračkou gorenje. Třeba to bude nějaká hloupost, ale tohle je můj první poznatek k danému výrobku.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. Kujavan napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    +Cena + design.

    – Čekal jsem že bude tiší. Trošku jsem se trápil nad základním nastavením čas + jazyk .

    ALE za ty prachy ….

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. Tomáš napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Atraktivní vzhled(RedAward 2012),rozměry,Sw v Češtině

    Diagnostika vyvážení prádla/než začne odstřeďovat/ a od toho odvozené prodloužení pracího cyklu.

    Z počátku složitější přizpůsobení předvoleb svým požadavkům.
    – nastavení jazyka
    – času
    – oblíbených programů chvilku trvá.
    Dvojhmaty různé veletoče s knoflíky…
    Nějaký čas hlučnější motor v jednom směru(asi uhlíky na kotvě)
    5.měsíců před vypršením dvouleté záruky se při znovu nastavení zvukové signalizace „kousla“ a je K.O.!!!Žádné resetovací tlačítko,nic.Odpojení od el.sítě nepomohlo.
    Údajně odešla celá elektronika.Tak teď jen čekám a čekám kdy se podaří opravit.
    Dnes už bych volil jednoznačně AEG….

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Marek napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Po dlouhém výběru a porovnávání pravdivých a nepravdivých údajů z eshopů ale i manuálů jsem zvolil tuto. Je to tak, je to nejvyšší řada v dané kategorii (na stránkách Gorenje je v řadě nejdražší oproti nižším verzím, které obchody prodávají dokonce ještě dráž). Vybíral jsem podle výbavy, ceny do 10 000,- a šířky do 50 cm. Nakonec jsem ji koupil v Datartu – dobrá cena, doručení do bytu, vybalení a instalace vyjde nakonec nejlevněji. Bohužel mi hlásila chybu už při čistícím cyklu, který je doporučený provést před prvním praním. Jeden z vnitřních ventilů se chybně zavíral při napouštění vody. Pračku mi ihned vyměnili za jiný kus a vše je již bez problémů a bez práce a starostí. Proto lépe koupit u nějakého normálního obchodu než u pofidérního eshopu o 500,- levněji. Pere dobře, hlučnost normální až menší, ždímání super, ovládání snadné, design hezký. Má aquastop na hadici, senzor na pěnu atd. Programově je dobře vybaven. Vše se dá snadno nastavit tak jak je potřeba. Nemám co bych jí vytknul.

    Nic moc proti jsem nezjistil, možná jen ten čas praní se lehce natahuje asi o 10-15 minut více, ale to píšou u všech praček. Voda za gumou moc nezůstává – jsou tam 2 odtokové dírky.

    Patří mezi lepší značky, kde se dá předpokládat i lepší kvalita zpracování než značky typu Beko, které se soustředí na nejlevnější provedení s co nejvíce funkcemi. A v dané cenové kategorii už je jedno jestli to je Gorenje nebo AEG, které je se stejnou výbavou a o 1000,- dražší. Kdybych si měl vybrat znovu, vzal bych ji zas. Kdybych chtěl dát o 2-4tis. víc, už bych asi vybíral LG nebo Samsung, který má invertorový motor.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Je to kvalitní pračka za rozumnou cenu.
    tichá

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Lucie P. napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Super hloubka 44cm,minimalne hlucna jak při prani tak při ždimani,dost programu na výběr

    velka uspora energie a vody,žadne starosti naplnim a peru.Už jsem doporucila.s nakupem od A až do Z sem byla naprosto spokojena

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. František napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    pekny vzhled
    moznost naplanovat prani na urcity cas
    pradlo je dobre vyprane
    ruzne info co prave dela, kolik casu bude prat, predpokladana spotreba vody…

    cas se musi nastavit rucne, radiem rizene hodiny bych ocekaval jako standard
    primo v manualu pisou, ze nastaveni casu si pracka po odpojeni od site nepamatuje, presto doporucuji mimo prani pracku odpojit. To si asi delaji legraci.
    pri prvnim a druhem prani buben lehce drel o pryz, bylo to celkem citit. Ale po ‚zabehnuti‘ je to uz ok

    Chtel jsem pracku s displejem a mnozstvim funkci, to pracka splnuje. Skoda, ze nepodporuje DCF77 pro nastaveni casu, a ze trosku dele startuje (z vypnuteho stavu cca 4s).
    Jinak pere dobre, je ticha. Standardni programy trvaji celkem dlouho (2-3h), ale pri pouziti Time saving programu pere kolem 1.5h. Samozrejme ma i rychlo program na nejakych 17min.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  8. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Výborně pere i ždíme.
    Velikost dvířek, otevírání o 180°
    Přehledný display s uváděním průběhu praní, ovládání je intuitivní.
    Po prvním nastavení času si čas stále drží. Uvádí délku praní a také čas doprání.
    Výborný poměr cena/výkon.
    Výroba ve Slovinsku.

    Je pravda z předchozích recenzích o lehkém zápachu z gumy a novoty, ale po cca 3 praních již v pořádku.
    Vzhledem k modelu z nejvyšší třídy by mohla mít plný Aguastop a ne jen částečný.

    Mám ji od srpna 2013 a zatím velká spokojenost.
    Zvolila jsem opět stejnou značku vzhledem ke spokojenosti s předchozí pračkou bez jediné poruchy. Musím doporučit!

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  9. Anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    dobrá cena
    má aquastop i když částečný
    vyhovovala mi rozměrově

    Pračku bych doporučila,do malých panelákových koupelen akorát,na 6 kg prádla je docela dost.Pěkně pere,prádlo je skoro suché.Má částečný aquastop,což je super.Byla za dobrou cenu.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  10. Johanka R. napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + Pěkný design
    maximální výbava – nastavit jde cokoliv
    tichá
    speciální programy na určité zněčištění – káva, víno, krev atd
    krásně se vejde do mojí koupelny
    mám pocit, že pere o mnoho lépe než předchozí pračka
    aqua stop
    A+++ en. třída
    a mnoho dalších

    – nic

    Nejvyšší řada od Gorenje, pračka má vše, jsem maximálně spokojena s tím jak pračka pere, máchá, odstřeďuje a to všechno dělá potichu. Nastavit můžete skoro cokoliv, pračka má různé druhy nastavení pro různé programy, třeba když potřebujete prát rychle, zvolíte funkci timecare a čas se zkrátí skoro na polovinu, nebo potřebujete velmi dobře máchat a pračka přidá cykly máchání a vodu. Jak to poznáte? Pračka zobrazuje předpokládanou spotřebu vody v různých nastavení, pro různé programy. Pak je tu funkce stainexpert – pračka přizpůsobuje praní podle druhu znečištění – kafe, víno atd., druh znečištění musíte samozřejmě zvolit atd atd a ještě můžete si uložit 2 oblíbené programy ve svém nastvení, prostě pecka. Rozhodla jsem se pro zavedenou evropskou značku. Korea, Turecko nebo bůh ví co, děkuji nechci :-), to jen tak popíchnutí na závěr.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  11. Tomáš napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Programové možnosti, které jsou ovlivnitelné. Velmi tichý chod při praní i ždímání. Pro nás SLIM provedení, které spoří místo. Prádlo je dobře vyprané. Vybíraly jsme pračku, která neměla papírově nejmenší spotřeby vody. Jak řekla manželka bez vody se to navypere. Energetická třída A+++ také potěší. Zatím celková spokojenost. Doufám, že jí to vydrží.

    Při prvních praní trochu smrděla po gumě a vydávala mírně pískavé zvuky. Od kontaktu bubnu s těsněním. Četl jsem to již v několika recenzích tak jsem nijak nepanikařil. Po čtyřech až pěti praních to přestalo.

    Už jsem se poučil, že nerad dělám recenzi na nový výrobek. Vše zpravidla funguje jak má. Recenze by se měla dělat min. po třech letech. Předtím jsme měli Samsung. Výroba v Polsku. Měsíc po záruce se slušně řečeno odporoučelo ložisko. Ten kravál nešel vydržet. Při výměně ložiska za pár korun si servis účtuje pálku, že se nevyplatilo do toho krámu cpát peníze a koupil jsem raději novou pračku. Tu jež recenzuji výše. Přitom při první recenzi Samsungu nebylo co vytknout. I když polská výroba oprávněně děsila. Takže pokud si někdo tu pračku na základě té recenze koupil moc se mu omlouvám. Po dvou letech a pěti měsících jsem se jí zbavil. Takže nás terorizovala pět měsíců. Při ždímání už vydávala zvuk jako roztočená vrtačka s příklepem. Bydlíme v bytovce takže sousedi pod námi nás museli milovat. Berte prosím recenze nových výrobků s rezervou – tedy i tu moji výše. Pokud se rozhodujete mezi Gorenje a pseudoznačkou Samsung made in Poland tak asi tušíte pro kterou rozhodně NE!

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  12. Pavel Halo napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    +Tichá
    Velký otvor pro plnění (u slim verze)

    – Špatné zdimani
    Hlucnejsi při zdimani
    1x reklamovana po týdnu používání
    Nedokáže vyždímat pouze jednu věc
    Je sice na 6kg prádla, ale pouze u cca 3 programů, jinak 3-4kg

    Po 9 měsících používání jsem spíše nespokojen. Pračka sice vypere, ale nevyzdime menší množství prádla (nezle reklamovat), takže pokud si polejete tričko, mikinu nebo jinou věc a chcete to okamžitě vyprat, musíte ještě přidat další věci. V rodině se vždycky něco najde, ale pokud jste sám (sama)…pokud máte mimco, kdy musíte prat v dětském prášku samostatně, taky není ideální. Když jsem pračku kupoval, stála 8 tis. nyní stojí i 10 tis. Nyní bych volil jinak.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  13. Pavel Halo napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + Tichá
    Velký otvor pro plnění (u slim verze)

    – Špatné zdimani
    Hlucnejsi při zdimani
    1x reklamovana po týdnu používání
    Nedokáže vyždímat pouze jednu věc
    Je sice na 6kg prádla, ale pouze u cca 3 programů, jinak 3-4kg

    Po 9 měsících používání jsem spíše nespokojen. Pračka sice vypere, ale nevyzdime menší množství prádla (nezle reklamovat), takže pokud si polejete tričko, mikinu nebo jinou věc a chcete to okamžitě vyprat, musíte ještě přidat další věci. V rodině se vždycky něco najde, ale pokud jste sám (sama)…pokud máte mimco, kdy musíte prat v dětském prášku samostatně, taky není ideální. Když jsem pračku kupoval, stála 8 tis. nyní stojí i 10 tis. Nyní bych volil jinak.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář