Pračka Gorenje W 7503

Pračka Gorenje W 7503

LED display
* Servisní diagnostika
* Dětská pojistka
Nabídka Pračky



Ovládání

Odložení startu
Zvukový signál

Programy

SterilTub
Možnost tvorby vlastních programů
23 programů
Základní programy: Bavlna / Syntetika / Vlna / Ruční praní / Rychlý program
Předpírka

Dodatečné programy

BioWash
UltraWhite
PerfectBlack: PerfectBlack
NightWash
MyFavorite (vlastní programy)
Sport
Praní za studena
Máchání
Aviváž
Čerpadlo
Odstřeďování
Eco program – 30°C
Praní za studena 15°C

Funkce

DSS – systém pro 100% využití pracího prostředku
Počet otáček odstředění: 1000 rpm
Zvýšení hladiny vody
Počet otáček odstředění: Nastavitelný počet otáček odstředění
Pulzní interválové odstředění
Dodatečné máchání
Předpírka
Čerpadlo STOP
Nastavení teploty praní
Systém namáčení: Sprcha systém (3D lopatka)

Technologie

DSS – systém pro 100% využití pracího prostředku

Vlastnosti

Design: Bílá
Tichý chod
Use Logic
Kolektorový motor
Automatické nastavení hladiny vody
Carbotech vana
Objem bubnu: 54 l.
Velké dveře: 34 cm
Úhel otevření dveří: 180 °
Systém kontroly stability (SCS)
Připojení na studenou vodu

Příslušenství

Dávkovací zásuvka tříkomorová
Výškově nastavitelné nožičky: 10 mm

Bezpečnostní systémy

Ochrana proti přetečení

Technické parametry

Energetická třída: A+++
Účinek odstředění: C
Náplň prádla 1-7 kg
Roční spotřeba vody: 9960 l.
Spotřeba energie při programu bavlna 40°C: 0,67 kWh
Spotřeba el. energie kWh/rok: 169 kWh
Roční spotřeba vody: 9960 l.
Zbytková vlhkost v %: 59 %
Trvání standardního programu: 156 min
Trvání programu Bavlna-95°C: 170 min
Délka pracího cyklu: 165 min
Trvání programu Bavlna-40°C: 144 min
Trvání programu Bavlna-30°C: 50 min
Trvání programu Vlna-30°C: 42 min
Úroveň hluku: 72 dB(A)
Úroveň hluku (praní): 59 dB(A)re 1 pW
Úroveň hluku: 72 dB(A)re 1 pW
Rozměry (šxvxh): 60 × 85 × 60 cm
Netto váha: 72 kg
Spotřeba energie v režimu ponechání v zapnutém stavu (W): 1,8 W max
Spotřeba energie ve vypnutém stavu (W): 0,07 W max
Trvání režimu ponechání v zapnutém stavu (T1) v minutách: 5 min
Druh spotřebiče: Volně stojící


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Pračka Gorenje W 7503, 4.2 out of 5 based on 9 ratings

8 Recenze na Pračka Gorenje W 7503

  1. Anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Hlučná,buben šajdá,při ždímání se zdá že startuje tryskáč,zlatá pračka ARDO která sloužila 15 let,už bych nekoupil,dal jsem na tyto předcházející recenze:-(

    Vybíral jsem na doporučení mezi Gorenje a LG,asi by byla LG lepší,Gorenje = TATRAMAT

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. Anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    na tu cenu dobrá kvalita, jen nastavení oblíbeného programu a že jsou 2 , je složitější…
    nízká hlučnost

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. Lenka R. napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    velký výběr možností nastavení programů
    možnost uložení si dvou vlastních programů
    skvělý program na černé prálo určený hlavně pro praní s gelem
    standardní programy se mohou nastavit v několika režimech
    rychlý – zkrátí skoro o polovinu čas praní a i tak vypere dobře
    alergic – více máchá, používám pro praní pro děti a spodního prádla
    economic – pere sice dlouho, ale šetří elektřinu – nepoužívám
    normal – pere normálně 🙂
    ještě to má superrychlý program 17 minut
    rozsah teplot 15,30,40,60,90 – stejně všichni perou na 30 🙂
    jednoduché otevírání dveří – otevřu jedním prstem a ani se nemusím ohýbat
    A+++, 7KG, 1000OT., časový display

    zatím nic

    s pračkou jsme velmi spokojeni, pere lépe než naše předchozí, má výrazně větší buben, nastavit se na ní dá teměř cokoliv, pere rychle, když chcete a není nijak hlučná, ale slyšet samozřejmě je, záleží kdo jak je citlivý 🙂

    Dražší pračky lépe nevyperou a neposkytnou výrazně víc než tato.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    dobré zboží za slušnou cenu

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. Alena napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Velmi dobrá cena a široká škála programů. Doporučuji.
    Za velmi dobrou cenu pračka pere velmi dobře. Je běžně hlučná, má velmi širokou škálu programů a dětskou pojistku.
    Pouze 1000 otáček, ale i tak je prádlo vyždímané dobře.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Petra Jarská napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    prádlo krásně vyprané a vyždímané

    na můj vkus je hlučnější a při ždímání trochu poskakuje

    značka Gorenje=spolehlivost. Pračka pracuje jak má, za dobu používání jsem s ní maximálně spokojená.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +1 (from 1 )
  7. Věra Kalousová napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    jednoduchá obsluha

    menší počet otáček u ždímání, ale s tím jsem počítala. Za slušnu cenu dobrý výrobek.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  8. TomasW napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Kdo nemá moc peněz a potřebuje prát, tak vřele doporučuji. Velkým přínosem je množství prádla. Jinak je tichá, ani nevim že pere. Když začne ždímat je hlučnější ale je to prkotina. Za dobrou cenu ok
    cena vs spotřeba vs objem bubnu

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář