Pračka Gorenje W 7603L

Pračka

SensorIQ – 23 programů
* LCD displej
* Zobrazení zbytkového času
* Nastavení konce praní
* Volba stylu praní SensoCARE:
* NormalCARE

Nabídka Pračky



EcoCARE
TimeCARE
AllergyCARE
Redukce počtu otáček

Programy:

Bavlna, Syntetika/Mix, Vlna, Ruční praní

Dodatečné programy:

Rychlý, UltraWhite
PerfectBlack, Odstředění
Máchání, Aviváž
Oblíbené (2), NightWash
Bio, Sport

Funkce:

Předpírka
Zvýšení hladiny vody SterilTUBE
Čerpadlo stop
Nastavení teploty

Výbava:

OptiDRUM (namáčení z vrchu – 3D lopatka)
FuzzyLOGIK množstevní automatika
ECO systém (100% využití pracího prostředku)
Total Weight Control – detekce množství prádla
Zvukový signál
Zvuková izolace SuperSilent

Bezpečnostní systémy:

Systém kontroly stability (SCS)
Ochrana proti přetečení
Regulace množství pěny
Dětský zámek
AquaStop
Časový zámek dveří
Servisní diagnostika

Technické parametry:

Energetická třída A+++
Účinnost odstředění: C
Max. počet otáček: 1000 rpm
Zbytková vlhkost: 59%
Spotřeba en/vody (bavlna 60°): 0,84 kWh / 56 l.
Max. náplň: 7 kg
Rozměry (š x v x h): 60 x 85 x 60 cm
Hmotnost 73 kg


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Pračka Gorenje W 7603L, 3.0 out of 5 based on 5 ratings

6 Recenze na Pračka Gorenje W 7603L

  1. Jaroslav napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    kvalita,spolehlivost,množství prádla

    – nic

    super

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    pere 🙂 to je nejdůležitější 🙂 a pere dobře
    přehledné programy

    – zatím nic

    tato pračka nám byla doporučena „naším“ opravářem praček

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. Vita1123 napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    7kg,ideální pro praní zahradních polstrů

    Při výpadku proudu a jeho obnovení se sama nespustí.

    Minulá pračka Gorenje vydržela 21roků.
    Doufám že vydrží i nová

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Stanislav A. napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    7KG prádla

    Pračka je SuperSilent asi jako technopárty v lese.
    Z pěti praní nám 2x odpochodovala. Nedokázala si srovnat prádlo v bubnu. Programátor zlobil hned od začátku. Dětská pojistka by měla jít odblokovat jen dlouhým stiskem dvou tlačítek s obrázkem zamknutí, ale šla odemknout i zamknout jedním. Zvolený program šel do oblíbených přidat jen na pozici1 , na dvojku se to nedařilo. Opravář řekl že musí vyměnit programátor, tak to byl konec. Pračku jsem raději vrátil. Když je nový programátor z výroby rozbitý, zajímá mě kvalita výstupní kontroly. Možná někomu jinému pračka funguje a já měl vadný kus. Ale i tak jsem neměl důvod si pračku nechat a honit jí po koupelně při každém ždímání. Měřil jsem i spotřebu a ta je přijatelná, na EKO Bavlnu při plném bubnu voda 64L a energie 0.85KW/Hod. Hlavní důvod vrácení najdete na videu: http://youtu.be/POMEScdc-NE

    I kdybych byl jediný, komu ta pračka zlobí, nemohu tento výrobek doporučit.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. Tom napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    je to nejlevnější model řady, od ostatních se liší jen tím, že má „pouze“ 1000 ot/min rychlost odstředění, což je pro mě naprosto dostačující
    spotřeba
    značka Gorenje by měla být zárukou kvality s menší pravděpodobností častých oprav (dle rady opraváře praček)

    Značku pračky jsme vybrali na základě doporučení opraváře praček. Model byl vybrán nejlevnější, protože 1000 ot/min je víc, než běžně využíváme.
    Notno podotknout, že je to zatím naše druhá pračka a zatím se tedy neřadíme mezi ostřílené znalce praček. Pračku jsem ale porovnal dle článku z dTestu – sice jí tam netestují, ale přihlédl jsem i k parametrům, které tam odbornící posuzují.
    Tato pračka dle mého názoru patří mezi levné a zárověň mezi kvalitní, zatím po měsíci používání tuto koupi považuji za dobrou.
    Cena dle mého názoru odpovídá kvalitě, kterou bych rád hodnotil tak s 3 až 5-letým zpožděním..

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. kuga napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Nemám žádné pro

    po 1/2 roční anabázi jsme vyreklamovali tuto pračku.
    Prvních 25 dní šlapala dobře ale pak přestala ždímat jen převalovala.
    Výměna motoru trvala měsíc.
    Toto vydrželo zase 14 dní.
    Pračka opět přestala ždímat jen převalovala. Výměna displeje trvala zase opět měsíc.
    Pračka se udržela v chodu přesně 1 měsíc a zase přestala ždímat.
    V průběhu používání jsme zjistili že i pračka program prodlužuje.
    Tedy místo 1,15 hodiny taky prala 2 hodiny.
    Pračka je dosti hlučná při ždímání když tedy omylem funguje.
    Slabé čerpadlo na vypouštění vody z vany.
    Zůstává ve vaně dost vody a pračka i přes otevřené dvířka aby větrala zapáchala.

    Výrobce by se měl zamyslit než něco pustí do prodeje.
    Na to jak pračka nefunguje je předražená.
    Program ECO není o šetření enerií a vody ale naopak

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář