Pračka Hotpoint-Ariston Aqualtis AQS73D 29 EU/B

Pračka Hotpoint-Ariston Aqualtis AQS73D 29 EU/B

Náplň prádla: 7 kg
Max. odstřeďování: 1200 ot./min
Třída energetické účinnosti: A+++
Třída účinnosti praní: A
Třída účinnosti odstřeďování: B
Energetická spotřeba bavlna 60°C plná náplň: 1,002 kW/hod
Energetická spotřeba bavlna 60°C pol.náplň: 0,564 kW/hod
Roční spotřeba vody (220 cyklů): 10428 litrů
Délka pracího cyklu 60oC: 186 min
Hlučnost praní/odstřeďování: 52/74 dB(A)

Nabídka Pračky



Funkce:

Tichý chod – Bezuhlíkový motor
LCD displej s češtinou
Množstevní automatika
Kontrola vyváženosti prádla
Odložený start
Ukazatel délky pracího cyklu
Dětská pojistka
Woolmark Platinum Care – praní vlny
Bavlna s předpírkou
Hedvábí
Anti alergy program
Bed &Bath – ložní povlečení a ručníky
Možnost zkrátit praní
Přídavné máchání
Snadné žehlení
Tmavé oblečení
Košile
Barevné oblečení
Ultra jemné oblečení
3 paměti

Konstrukce:

Tlumící panely
Nakloněný buben o 7°
Stand by – pohotovostní režim
Bezuhlíkový motor
Poliplexová vana
Systém ochrany proti přetečení
Rozměry (VxŠxH):85 x 59,5 x 44,6 cm
Barva: Bílá se stříbrnými dvířky


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Pračka Hotpoint-Ariston Aqualtis AQS73D 29 EU/B, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

12 Recenze na Pračka Hotpoint-Ariston Aqualtis AQS73D 29 EU/B

  1. MArtin napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    nadčasový vzhled
    tichá

    – nic

    super koupě

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. Roman Henyš napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Zatím je doma krátkou dobu ale to co zatím předvedla je super.Doufám že jí to vydrží
    Rozhodl jsem se pro tuto pračku po doporučení a vypadá to že jsem udělal dobře
    – zatím nic

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. Ivan napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Je jiná než ostatní tuctové pračky
    Tichá
    A+++, 7kg prádla, 1200rpm
    Podle štítku vyrobena v Rusku, tak sázím na bytelnost provedení 🙂

    Program na začátku ukazuje délku trvání, ovšem potom ukazuje zbývající čas jednotlivých fází praní a ne celkový zbývající čas.
    Dotykový display je tak citlivý, že sem tam zapnu pračku jenom pouhým přejetím prstem. U prgramu „ložní prádlo“ není český název, ale je tam „BATH and BED“, ale to asi není na závadu.

    Moje první pračka plněná ze předu, rozhodoval poměr cena/výkon. Velká kapacita prádla a přitom A+++, tichá, bezuhlíkový motor a hlavně, vzhledově nevypadá jako všechny ostatní pračky. Intuitivní ovládání.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Palyzová napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Tichá
    přehledné a jednoduché ovládání
    mnoho programů
    na to že je pračka úzká vypere 7 kg prádla s přehledem

    – žádné

    Tuto pračku mohu jen doporučit

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. Danka napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Stabilní
    Tichá
    Jednoduchá na ovládání
    Prádlo je skvěle vyždímané

    S touto značkou jsem moc spokojená

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Jana napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    design
    7kg prádla a přitom zabere málo místa
    tichá (ani v noci není slyšet)
    skvěle pere (a to jsme ji dali už zabrat)
    jednoduché ovládání
    plno funkcí, které opravdu využijete!
    úsporná

    – nemám co

    Opravdu skvělá pračka za výbornou cenu! Dlouho jsem vybírala mezi Bosh, LG a Ariston. Hlavní kritéria byla: úspora A+++, aby byla hloubka do 50cm a alespoň 6kg prádla. Vyhrála tato od Ariston. Aqualtis mohu jen doporučit, splnila všechna má kritéria a ještě k tomu skvěle pere. Dříve jsme měli (2x) Whirpool a po 4 letech pravidelně odešly, již nikdy více. Tato pračka pere daleko lépe než Whirpool! Program na bílé prádlo je skvělý! Předtím bylo zašedlé teď úplně svítí! A prádlo vyndám skoro suché! Super. Opravdu mohu jen doporučit, doufám, že vydrží déle než 4 roky! Nerada bych se s ní loučila 🙂 Levnější a přitom kvalitnější výrobek!

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. Vladimir napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    rozmery pračky / hlavne malú hĺbku ocenia tí čo majú malo miesta v kúpeľni.
    pokiaľ údaje neklamú A+++
    veľmi tichá práčka / sledoval som program prania a niekoľkokrát som sa bol uistiť či vlastne perie,keď som ju nepočul/
    pomer kvalita a cena / ako pre každého aj pre nás bola rozhoduhúca v prvom rade cena /.
    odložený štart / o niekoľko hodín, keď už máme tichú pračku nebude problém ju naprogramovať aby začala prať nad ránom a potom už len vybrať prádlo.
    DETSKÁ POISTKA / výborná vec,otestované 2-ročným synom/
    možnosť uložiť do pamäti svoj program prania / M1,M2,M3/
    prehľadnosť nastavení a celkové ovládanie
    zamknutie dvierok počas prania / svieti ikonka zámku/
    rýchla zmena teploty a otáčok v programe

    krátka hadica na prívod vody / neberiem to ako zápor pretože to má každá práčka /
    zdajú sa mi pridlhé programy na pranie / ale asi to tak má byť aby sme dosiahli optimálne čisté prádlo+spotrebu energie/
    vyššie uvedené odstavce by som ešte raz dodal nie sú proti ale len moje názory.

    Najskôr som rozmýšľal nad iným tipom práčky LG, SAMSUNG alebo BOSH. Nakoniec som sa rozhodol pre túto pretože pre nás bola rozhodujúca cena a myslím si ,že kvalita a vyhotovenie sú za túto cenu primerané.
    Ak môžem hodnotiť tak:
    – vrelo odporúčam túto pračku / skúste nemyslieť na značku /
    – odporúčam sa zoznámiť s návodom na používanie / hlavne pracie programy aby ste neboli zrazu prekvapený prečo je to tak a nie ako ste si mysleli vy/
    TERAZ NIEČO PRE AMATÉROV :
    – pri inštalácii SI PRÁČKU najprv odaretujte!!!!! / štyri skrutky so segmentmi na zadnej strane sú označené žltou farbou / nezľaknite sa spodné skrutky sú dlhšie ako vrchné/.
    – vyrovnajte si pračku / použite vodováhu/ aby ste ju mali v rovine s podlahou, na vyrovnanie použite nožičky ktoré sa dajú nastaviť.
    – prvé spustenie práčky / musí byť prázdna/ je na programe BAVLNA / 90° / , v návode je preklep a píšu tam VLNA / 90° /.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  8. Rada napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + bez problémů

    – nevím nic proti

    nízká cena

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  9. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    supr pračka,tichej motor,dotekový ovládaní
    moderní vzhled a hlavně konečně pračka která umí kvalitně vyprat a vymáchat pradlo.

    – nic

    máme ji tři měsíce,spokojenost,za ty peníze hodně dobrý

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  10. Neregistrovaný uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    suplik na prasek je uvnitr – nemuzu behem prani nic pridat, coz je pro me dobre 🙂
    po zapauzovani blokada dvirek okamzite mizi – nemusim cekat ty 3 minuty

    Kupili jsme tou pracku, protoze se otevira „opacne“ jako asi jedina na trhu, znacku jsme neznali ani nikdo ze znamych ji nema. Nelitujeme – je super – ticha, lechceovladatelna a nevelka.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  11. Milan napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    spokojenost

    – zatím nic

    Po měsíčním provozu jsem spokojen.
    Doufám že vydrží déle než šmejd od WHIRLPOOLu ,která nevydržela ani 3 roky.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  12. Mikagen napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Velký displej, kde je navíc vše napsáno v češtině.
    velmi tichá
    kapacita na 7kg prádla v tomto úzkém provedení je super

    Ideální výrobek.
    Doporučuji všem co chtějí pani Pračku 🙂

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář