Pračka Hotpoint-Ariston Futura WMD 942K EU

Pračka Hotpoint-Ariston Futura WMD 942K EU

Náplň prádla: 9 kg
Max. rychlost odstřeďování: 1400 ot./min
Třída energetické účinnosti: A++
Třída účinnosti praní: A
Třída účinnosti odstřeďování: B
Energetická spotřeba bavlna 60°C: 1,546 kW/hod
Roční spotřeba vody (220 cyklů): 12166 litrů
Přibližná spotřeba vody na cyklus: 55 litrů
Délka pracího cyklu 60oC: 188 min
Hlučnost praní/odstřeďování: 51/78 dB(A)

Nabídka Pračky



Vlastnosti:

Tichý chod – Bezuhlíkový motor
LCD displej
Množstevní automatika
Kontrola vyváženosti prádla
Odložený start
Ukazatel délky pracího cyklu
Dětská pojistka
3 úrovně přídavného máchání (extra máchání, citlivá pleť, antialergické)
Snadné žehlení
Paměť

Speciální programy:

Eco Saver – (bavlna, syntetika, rychlý 30 min.) – úspora energie, praní ve studené vodě při pozměněné rotaci bubnu
Intenzita praní – možnost nastavení 3 úrovní intenzity praní (normální, jemné, intenzivní)
Autočištění
Woolmark Platinum Care – praní vlny
Hedvábí
Rychý 60min
Denní 30 min
Bed&Bath – Ložní prádlo a ručníky
Odstraňování skvrn
Možnost zkrátit praní

Konstrukce:

Stand by – pohotovostní režim
Bezuhlíkový motor
Poliplexová vana
Systém ochrany proti přetečení
Rozměry (VxŠxH): 85 x 59,5 x 60 cm
Barva: Černá


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Pračka Hotpoint-Ariston Futura WMD 942K EU, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

7 Recenze na Pračka Hotpoint-Ariston Futura WMD 942K EU

  1. Jaroslava napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    velký buben
    tichá

    – nic

    Je užasná a za dobrou cenu. Jsme 5 člená rodina a přibude nám brzo prcek.Pračce dávame docela zabrat a ona hravě zvládne naše hory prádla.Má velký buben. Občas nechá mokré prádlo ale stačí dole oddělat lištu,vyčistit sítko prádlo nechat vyždímat a zase je vše ok.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Perfektní, nejlepší ze všech co jsem kdy měla.
    Jednoduché ovládání, špičkově vyprané prádlo, tichý chod.

    Doporučuji

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. Gábina napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    S pračkou nepřišel český návod, ale s tím jsem počítala a celkem krátká přívodní hadice, u starých typů praček je delší….Museli jsme použít starou.

    Po půlročním vybírání jsem vybrala dobře.Potřebovala jsem větší gramáž.9kg je akorát. Vysoká kvalita za nízkou cenu.!

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Katka napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Naprosto tichá
    Displej v češtině
    Cena

    Za 9000 Kč pračka na 9 kg, to je výborná cena.
    Naprosto nás překvapilo, jak je tichá.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. Marek Ulík napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Velikost bubnu, tichy chod, otacky, vzhled

    – zatim zadne

    Krasna pracka se skvelym vzhledem, ceske menu diky kteremu kazdy. Velky objem bubnu, pri vysokych otackach je naprosto ticha, stoji na miste a vubec neposkakuje. Je radost s ni prat.
    Pradlo je pri pouziti max otacek (1400) temer suche a na vesaku Vam bude viset opravdu chvilku. Pradlo je krasne provonene. Tuto pracku doporucuji

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + tichá
    úsporná
    krásná
    levná

    – Špatně přeložený návod, je lepší číst slovensky z originálu brožury

    Moje původní pračka sice fungovala, ale připadla mi hlučná. Koupila jsem tuto pračku kvůli vzhledu, úspornosti a byla cenově dostupná – 9kg A++ za necelých 9.000Kč je fakt dobrá cena.
    Je neuvěřitelně tichá, „nejhlučnější“ je snad napouštění vody do zásobníku na prášek, jinak o ní ani nevíte.
    I návštěva se divila, že peru a není nic slyšet.
    Prádlo z ní krásně voní a je kvalitně vyždímané.
    Má obrovský buben a do široka otevírací dvířka.
    Guma u dvířek je řešena lépe oproti starším pračkám, nezůstává tam tolik vody a téměř není potřeba čistit.
    Ovládání je velmi snadné – v češtině.
    Je možné nastavit, že pokud nevíte, zda budete prádlo věšet hned, tak aby se po chvilce protočil buben a prádlo tak nebylo zbytečně pomačkané.
    Opravdu doporučuji.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. brutus napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Neskutečně tichá
    Cena
    Design
    Výborně pere

    Časové údaje na displeji ohledně délky pracích cyklů neodpovídají zcela skutečnosti. Navíc jsou údaje pro každou část pracího cyklu zvlášť. Tj. počáteční údaj je jen na praní, ale neobsahuje už např. odstředování apod.
    Když do pračky dáte více prádla, než 9kg (asi až po nasáknutí vodou), nijak to neupozorní a spustí program, který se pak neprovede správně. Zjistíte to pouze tím, že se prádlo např. neodstředí a je stále nacucané vodou (pokud jste ovšem u pračky a nevěnujete se jiné práci).

    Až na tyto drobnosti je pračka za danou cenu vynikající, krásně pere a je tichounká.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář