Pračka Indesit Giugiaro IWSC 51051 C ECO EU

Pračka Indesit Giugiaro IWSC 51051 C ECO EU

Úzká pračka s hloubkou pouhých 41 centimetrů. S místem si tak nemusíte dělat starosti. Tato pračka vypere až 5 kg prádla. O stavu praní a zvoleném programu informují LED kontrolky. Praktickou funkcí je systém ochrany proti přetečení. Díky funkci Energy Saver můžete prát i ve studené vodě s přizpůsobeným otáčením bubnu.

Nabídka Pračky

Energetická třída A+
kapacita 5 kg prádla
1000 ot./min.
LED kontrolky, systém ochrany proti přetečení
odložený start, ECO time – možnost zkrátit čas
SLIM – hloubka jen 41,4 cm
V x Š x H: 85 x 59,5 x 41,4 cm

SLIM, 20°Zone
Náplň prádla: 5 kg
Max. odstřeďování: 1000 ot./min
Třída energetické účinnosti: A+
Třída účinnosti praní: A
Třída účinnosti odstřeďování: C
En. spotř. bavlna 60°C plná náplň: 0,894 kW/hod
En. spotř. bavlna 60°C pol.náplň: 0,617 kW/hod
Roční spotřeba vody (220 cyklů): 6763 litrů
Délka pracího cyklu 60oC: 164 min
Hlučnost praní/odstřeďování: 59/77 dB(A)
Eco time – možnost zkrátit čas
Funkce Energy Saver – praní ve studené vodě s přizpůsobeným otáčením bubnu
20°Zone – praní při 20°C s úsporou energie
LED kontrolky
Množstevní automatika
Kontrola vyváženosti prádla
Odložený start
Ukazatel fáze pracího cyklu
3 sportovní programy
Hedvábí, Džíny
Bavlna s předpírkou, Ruční praní
Přídavné máchání
Odstraňování skvrn
Kolektorový motor
Poliplexová vana
Systém ochrany proti přetečení
Barva Bílá

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Pračka Indesit Giugiaro IWSC 51051 C ECO EU, 5.0 out of 5 based on 5 ratings

15 Recenze na Pračka Indesit Giugiaro IWSC 51051 C ECO EU

  1. Fany napsal:
    VA:F [1.9.20_1166]

    A má předpírku? Děkuji

    VA:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. Zdeněk napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Uzounká, pasne přesně kam má.
    Poměr CENA / Výkon
    PERE TO! co víc jako chlap bych měl říct,..

    Trošku mě udivilo 15-ti minutové „v kuse“ ždímání na 1000ot. už jsem měl obavy a přemlouval se, abych to nevypnul 🙂

    Vybral jsem si tuto pračku kvůli rozměrům a ceny. Po přečtení návodu i já dokážu tuto mašinu zapnout a vyprat. Prádlo se jeví čistější 😉 Tříhodinový program jsem vyměnil za program 80-ti minutový a i můj elektroměr má radost. Prostě spojkojenost. Doporučuji

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + pere dobře, dostatek programů, skladná

    – nic

    naprostá spokojenost

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Petr napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    docela tichá
    rychlá
    dobře pere
    jednoduché ovládání

    Hledali jsme pračku jednoduchou a úspornou za nízký peníz. Tato nám to splňoval a recenze byly kladné, tak jsme ji koupili. Recenze nelhaly. jsme spokojeni. Pračku máme v koupelně, takže ji prakticky neslyšíme. Při zapnutém eco programu je i docela rychlá ( oproti naší staré pračce). Určitě jsou i lepší, šetrnější atd, ale za tey paníze je prostě super.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Pračka splnila naše očekávání a cena nás příjemně překvapila

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Zdeněk napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    elkem tichá pračka
    vhodná do malých prostor
    celkem jednoduchá obsluha
    + dobrý poměr cena/výkon
    výrobek máme krátkou dobu -zatím spokojenost

    – možná málo viditelné označení polohy otočných knoflíků

    Zatím spokojenost,
    celkem dobrá cena na tento druh výrobku
    max otáčky 1000/min dostačující

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Je to naše již třetí Indesitka a obě před touto vydrželi každá okolo 12 let
    Levná a přesto dobrá pračka.S programů si vybere každý uživatel.Dobrá spotřeba energie i vody

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  8. Jana napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Pračka s jednoduchým ovládáním za slušné peníze.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  9. anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Mám ji krátce, ale zatím spokojenost, za málo peněz hodně vypraného prádla.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  10. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Protože mi poslední pračka vydržela pouze 6 let a oprava by stála jen o něco méně než tato pračka, hledal jsem rychlou náhradu. Vzhledem k ceně má velmi dobré parametry a jednoduchost obsluhy je velkým přínosem. Snad jen jedna potíž. Vzhledem k provedení knoflíků voličů někdy nepoznáte, která strana ukazuje. Vyřešili jsme to přidáním značek na knoflíky. Celkem prkotina..

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  11. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Zatím naprostá spokojenost.
    Výborný poměr kvalita – cena. Možnost volit teplotu a otáčky při odstřeďování. Malé rozměry a přesto vypere až 5kg prádla.
    Používám asi 14 dní a stále je dost cítit zápach z těsnící gumy kolem dvířek.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  12. Anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    pro začínající rodinu ideální
    jednoduchost, šetří místo

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  13. Kamil H. napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    levná, hezká, jednoduché ovládání

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  14. Martin Pecha napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Dobrý nákup – kvalita/cena
    Malá, pere dobře, dobrá spotřeba

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  15. Marek napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    snadné ovládání. možnost odloženého startu
    dobrý poměr výkon cena

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář