Pračka Indesit Giugiaro IWSD 51051 C ECO EU

Pračka Indesit Giugiaro IWSD 51051 C ECO EU

Předem plněná pračka na 5kg prádla

energetická třída A+
max. počet otáček 1000
ECO time – umožní zkrátit čas praní
Energy Saver – funkce praní ve studené vodě s přizpůsobeným otáčením bubnu

Nabídka Pračky




Náplň prádla: 5 kg
Max. odstřeďování: 1000 ot./min
Třída energetické účinnosti: A+
Třída účinnosti praní: A
Třída účinnosti odstřeďování: C
En. spotř. bavlna 60°C plná náplň: 0,894 kW/hod
En. spotř. bavlna 60°C pol.náplň: 0,617 kW/hod
Roční spotřeba vody (220 cyklů): 6763 litrů
Délka pracího cyklu 60oC: 164 min
Hlučnost praní/odstřeďování: 59/77 dB(A)

Vlastnosti:

Eco time – možnost zkrátit čas
Funkce Energy Saver – praní ve studené vodě s přizpůsobeným otáčením bubnu
20°Zone – praní při 20°C s úsporou energie
Malý digitální displej
Množstevní automatika
Kontrola vyváženosti prádla
Odložený start
Ukazatel délky pracího cyklu
3 sportovní programy
Hedvábí, Džíny, Outwear
Ruční praní

Konstrukce:

Kolektorový motor
Poliplexová vana
Systém ochrany proti přetečení


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Pračka Indesit Giugiaro IWSD 51051 C ECO EU, 5.0 out of 5 based on 1 rating

8 Recenze na Pračka Indesit Giugiaro IWSD 51051 C ECO EU

  1. Anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    je to již druhá pračka této značky v rodině, takže spokojenost, i když řada začínající číslem 4 se zdá lepší programově.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Pračka je prostorově úsporná, má malou spotřebu.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. Jan Němec napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Za tuhle cenu určitě kvalitní pračka. Srovnávat s pračkami 3x dražšími nemá cenu (doma mám LG a to je prostě kvalita o řád výše, ale s přihlédnutím k ceně je to slušná pračka). Trochu mě překvapilo rozbalení a uvedení do provozu – povolit ty čtyři fixační šrouby byl docela boj – nechápu jak je tam dostali, byly ohnuté. Jinak pračka dělá to co má – pere a pokud mohu posoudit, tak sice programy časově delší, ale prádlo je slušně vyprané. Po dobrém ustavení mohu i pochválit ždímání – pračka se ani nehne.
    – Při ždímání trochu hlučnější,úzký otvor pro plnění prádla

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Eva Růžičková napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Výhodou je nízká cena, ovládání je sice přehnaně komplikované ale díky přehlednému návodu z toho nakonec nebyl problém. Očekávám od pračky že minimálně 4 roky vydrží tak jsem zvědavá:) Dvířka jsou trochu „fajnová“ tak snad se po pár použitích nevylomí, raději na ně pozor. Ale za ty prachy …:))
    – Hlučnější chod

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. Jakub Miler napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Doporučuji tuhle pračku nenáročným lidem. Je bezproblémová a spolehlivá.Mám jí skoro rok a bezproblému. Není ani nijak extra hlučná.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Jiří Daněk napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    S PRAČKOU JSEM ZATÍM VELMI SPOKOJEN, PRACÍ PROGRAMY VYHOVUJÍCÍ, CENA OK.
    JEDNODUCHÁ OBSLUHA

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    dobrá cena, doufám, že vydrží déle než minulá pračka Whirpool, kdy po necelých 4 letech odešel programátor.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  8. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Jsem spokojená, pračku Indesit mám již druhou a za málo peněz dostatek muziky.
    Eco program, úzký profil
    trochu hlučnější při ždímání

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář