Pračka Indesit IWSE 61251 C ECO EU

Pračka Indesit IWSE 61251 C ECO EU

6 kg, 1200 ot./min., 20°C Zone, odložený start, velký displej, A+.

Nabídka Pračky




Množstevní automatika
Elektronický programový systém trvale kontroluje postup praní a individuálně jej obměňuje podle druhu a množství prádla v pračce. Velikosti náplně pračky se přizpůsobí spotřeba vody a energie, a tím perete velice hospodárně i malé množství prádla.

Snadné žehlení
U automatických praček vybavených touto funkcí můžete stiskem jediného tlačítka zredukovat tvoření záhybů na prádle. Prádlo se odstřeďuje přerušovaně, takže může několikrát změnit svou polohu. Navíc se prádlo ještě jednou načechrá odstřeďováním přizpůsobeným textilnímu materiálu a šetrnými pohyby na závěr máchání.

Časová předvolba
Díky časové předvolbě máte možnost nastavení přesný konec praní. Tato funkce umožňuje buď využít výhodné tarify za noční proud a nebo po příchodu z práce domů vyndat z pračky krásně voňavé prádlo.

Pračka předem plněná
Náplň prádla: 6 kg
Max.odstřeďování: 1200 ot/min.
Třída energetické účinnosti: A+
Třída účinnosti praní: A
Třída účinnosti odstřeďování: B
En. spotř. bavlna 60°C plná náplň: 1,048 kW/hod
En. spotř. bavlna 60°C pol.náplň: 0,691 kW/hod
Roční spotřeba vody (220 cyklů): 8303 litrů
Délka pracího cyklu 60°C: 197 min
Hlučnost praní/odstřeďování: 60/81 dB(A)
Eco time . možnost zkrátit čas
Funkce Energy Saver . praní ve studené vodě s přizpůsobeným otáčením bubnu

20°C Zone . praní při 20° se stejnou účinností jako při 40°

Velký digitální displej
Množstevní automatika
Kontrola vyváženosti prádla
Odložený start
Ukazatel délky pracího cyklu
Pohotovostní režim . Stand by
3 sportovní programy
Hedvábí, Džíny
Bavlna s předpírkou, Ruční praní
Snadné žehlení, přídavné máchání

Rozměry (v x š x h): 850 x 595 x 420 mm


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: -2 (from 2 )
Pračka Indesit IWSE 61251 C ECO EU, 5.0 out of 5 based on 1 rating

19 Recenze na Pračka Indesit IWSE 61251 C ECO EU

  1. Michal napsal:
    VA:F [1.9.20_1166]

    Pár měsíců po konci záruky, začala protikat. Příčina? Hadice násypka vana. Nový kus cca 500kc. Podle způsobu provedení to nejspíše čeká kazdy kus, jelikož je hadička umístěna tak, že vlivem vibrací bubnu se prořeže o kovový roh pláště o který je opřená, předejít se tomu dá velice jednoduše, bohužel se na to přijde ve chvíli kdy je pozdě. Opravdu nechápu jak něco takového můžou udělal kkti….

    VA:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. lucka napsal:
    VA:F [1.9.20_1166]

    DOBRÝ DEN CHCI SE ZEPTAT MAME PRAČKU INDESIT ASI CCA 14 DNI A PRIDE MI ŽE JE TAM MALO VODY JE TO MOŽNE?

    VA:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 2 )
  3. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    poměr cena kvalita velmi dobrý
    zatím žádná negativní zkušenost
    snadné ovládání, prádlo skoro suché, tichý chod.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Yetti napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Úzké provedení pračky umožňuje její umístění i v malé panelákové koupelně.
    K praní nemám zatím výhrady. Digitální displej s výhodou ukazuje zbývající čas do konce praní.
    Výhodou je možnost nastavit širokou škálu teplot a rychlosti odstřeďování. Pračka je poměrně tichá i při nejvyšších otáčkách. Stabilita je vynikající. Při odstřeďování se prakticky nehne.

    V zásobníku zůstává na dně část dávky aviváže.
    Jinak ovládání je zbytečně složité, stačil by jen volič programů. Tlačítka mnohdy dublují funkce, které lze jednoduše zvolit již volbou programu na otočném voliči. Pokud nechceme dlouze přemýšlet jaké funkce zadat, stačí nastavit jen číslo programu na programovém kotouči a stisknutím tlačítka Start pračku jednoduše zapnout.

    Za ty peníze je to dobrá volba. Kvalitu nemohu zatím hodnotit. Pozná se až po dlouhodobém několikaletém provozu a to již může hodnocení vyznít úplně jinak. Sám jsem tento nákup riskl i přes mnohá nepříliš dobrá hodnocení značky Indesit, která jsem na netu četl. Takže uvidíme.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. Lukáš napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + Pěkná pračka pro nenáročného uživatele, slimka, spousta programů, jednoduché ovládání, jak už bylo řečeno a psáno, při ždímání je zvuk trošku pisklavější ale snesitelný, nejspíš jde jen o zvyk, jinnak max spokojenost.

    – Například velké věci v podobě deky nebo potahu na madraci je třeba to tam cpát skoro silou, ale 6 kg je dostatečné, dá se to vecpat, jinak jen ten zvuk F16 při roztáčení bubnu u ždímání..celkově moc spokojený

    předešlou pračku sem měl velmi drahou a na dobu velmi dlouhou, ale tohle je paráda, mámli hodnotit pozitiva i negativa nezbývá než napsat paráda.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. D.Sojková napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Vybírali jsme podle značky. ZKUSENOST JSME NEMĚLI ŽÁDNOU. ZATÍM JSME SPOKOJENI A DOPORUČUJEM ZAKOUPIT.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. Lekímek napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Vzhled, krásná pračka se 40 cm hloubkou, ideál do paneláků, velké množství pracích programů, krásný displej

    ždímá jako když vzlétá letadlo

    Mám tuto pračku velice krátce, je to něco jiného než Ariston, kterou jsem používala 9 let. První 2 dny jsem jí chtěla vrátit, příliš dlouhé časy na praní, praní zní jako když se sype písek a ždímání zní jako startování letadla, na což jsem nebyla zvyklá. Ale je to lepší a lepší, začínáme se kamarádit a já přicházím na to, jak efektivně využívat její prací funkce a také jak zkrátit čas praní. Asi to bude jen a jen lepší…

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  8. Jiří Nožička napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Hodně programů. Slim provedení. Eco režimy praní a Eco time. Lehké obvládání.

    Zvláštní hučení až svištění při ždímání, ale není to až tak hrozné v porovnání s ostatními.

    Jsem velice spokojen. Nemohu si stěžovat. Energická třída A+ je super ! Určitě bych doporučil.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  9. Anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    jednoduchost
    přehlednost
    krásně pere
    moc se líbí každému kdo ji viděl (i chlapům:-)

    kdo nepotřebuje supermoderní přístroj s kosmickým vzhledem , ale praktického pomocníka, pro toho je tato pračka přesná volba.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  10. Chalupa napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Velmi dobrý poměr kvalita / cena
    Pro požadované parametry 1200 ot/min, hloubka do 45 cm je tento typ cenově velmi výhodný (navíc doprava zdarma)

    Máme v provozu asi týden, zatím spokojenost.
    Lze doporučit.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  11. L.Hřímalová napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    jednoduché ovládání
    programy jsou přehledně seřazeny
    chytrá funkce eco šetří můj čas a neubírá na kvalitě praní
    zvládne jí ovládat i babička

    nutné vždy po praní zavírat přívod vody, což jsem u staré pračky nemusela

    doporučuji, protože za tuto cenu je opravdu hodně dobrá, v současnosti nejlepší v této cenové relaci.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  12. Romana napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Cena, 6 kg prádla, při praní drží na jednom místě – necestuje,

    Pračka je úzká, tichá, necestuje, programy přehledné, doporučuji.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  13. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Jednoduchá obsluha,
    displej,
    pračka šetří prostor, potože je mělká
    dobře ždíme
    možnost úsporných programů
    nízká cena
    pěkný vzhled.

    hlučnější

    Za nízkou cenu povedená pračka s velmi jednoduchým a logickým ovládáním, šetřící prostor svoji malou hloubkou a přesto zvládne vyprat až 6 kg prádla. Pračka má displej, díky kterému je ihned přehled ve které fázi se program nachází. Prádlo je velmi dobře vyždímané. Dají se nastavit i úsporné programy, ale ty jsem zatím nestihla vyzkoušet. Trochu mě zarazila hlučnost, vzhledem k tomu, že jde o nový výrobek přijde mi při ždímání relativně hlučná, ale zkusím ještě poupravit její umístění.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  14. Iuu napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    ekna,uzka,skvele pere,je to znacka za nizkou cenu.

    Myslim ze vubec nic.

    Dlouho jsme vybirali pracku,stara se nam rozbila. Cetla jsem spoustu recenzi na pracky na heutece a rozhodovala jsem se kterou. Zaujala me prave tato pracka. Je to znacka indesit,lidi ji v recenzich chvalili,je tam digit.displej,perfektni programy, pere suprove,pradlo skvele vyprane,usporny program,dle mnozstvi pradla sama skrati cas a mnozstvi vody. Zatim maximalni spokojenost..vrele doporucuji,skvela pracka za skvele penize.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  15. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Značku Indesit nakupujeme delší dobu a jsme spokojeni.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  16. Jiří M. napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Dobrý výrobek za dobrou cenu, Zabírá málo prostoru, Zatím nemá chybu. Předchozí ARISTONka vydržela 15 let, Kdyby tato za tu cenu vydržela polovic, budu spokojený. Mám prodlouženou záruku na 5 let, což doporučuji.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  17. Markéta napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    hodně programů,nízká spotřeba,pěkný vzhled,není hlučná,dobrá cena

    mám ji krátce,ale zatím jsem nic nenašla

    za pár korun dost dobrá pračka,hodně programů,jednoduchý návod,praní na krátkou dobu,tichá,pěkný displej,ukáže na kolik minut bude prát,spokojenost,neměnila bych,doporučuji kdo má malé děti,vypere úsporně pár kousků prádla za pár minut

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  18. Hana H. napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    dostatek programů, tichý chod, velký displej

    při dodání pouze nedostatečně přidělané vyrovnávací nožky, po přitažení v pořádku

    Za příznivou cenu slušná kvalita, výhodou je velký počet programů, včetně programů na sportovní prádlo i obuv. Displej, odložený start. Prozatím spokojenost.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  19. Haubert Bob napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    přehledný displej
    jednoduché ovládání
    hodně programů

    při ždímání píská a to hodně a taky má vibrace

    levná pračka a pěkný vzhled
    za tu cenu má hodně funkcí a dobře pere
    je tam však veliká hlučnost při ždímání tak bych asi příště uvažoval o jiné pračce
    Hlučnost: Hlučná

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář