Pračka LG F82A8TD

Pračka LG F82A8TD

Ocenění časopisu dTest 4/2014
6 MOTION – 6 pracích pohybů
10 let záruky na motor LG Direct Drive™
Přímé sprchování
Baby Care, Skin Care, Medic Rinse

F82A8TD | 8kg | 1200 ot. | A+++(-20%)

Nabídka Pračky



Direct DriveTM motor (10 let záruka)
6 Motion – 6 pracích pohybů
Přímé sprchování
Spotřeba energie 156 kWh a vody 9900 litrů
Hlučnost praní/odstředění 54/72 dB
Dotykový LED displej
14 programů + 18 přídavných možností
Dětská péče, Péče o pokožku, Sportovní prádlo
Antialergické máchání
Smart DiagnosisTM – inteligentní diagnostika
ŠxVxH 60x85x59 cm, bílá + chromová dvířka
Energetická třída A+++ (-20%)
Spotřeba energie (cyklus) 156 kWh/rok (0,71 kWh)
Spotřeba vody (cyklus) 9900 litrů/rok (45 litrů)
Cyklus – Bavlna 40°C (1/2 náplň) 203 min.
Hladina hluku praní (dBa) 54
Hladina hluku odstředění (dBa) 72
Účinnost odstředění B
Barva bílá + chromová dvířka
Praní – max. kapacita (kg) 8
Variabilní rychlost odstředění (ot./min) 1200/1000/800/400
Nastavitelná teplota (°C) Studená/20/40/60/95
Objem bubnu (l) 59
Displej LED dotykový – velký
Direct Drive motor
6 Motion DD
Přímé sprchování
Smart Diagnosis™
Fuzzy logic
Automatické vážení a vyvážení
LG nulová spotřeba energie v pohotovostním stavu
Prémiový buben
Velikost dvířek (mm) 350

Počet programů 14

Dětská péče (Baby Care)
Péče o pokožku (Skin Care)
Sports Wear (pro funkční, sportovní a oudoorové prádlo)
Bavlna (Cotton)
Bavlna EKO (Cotton ECO)
Syntetika (Synthetic)
Smíšené prádlo (Mix Load)
Barevné prádlo (Dark wash)
Tiché praní (Silent wash)
Jemné prádlo (Delicate)
Ruční praní/vlna (Hand wash/wool)
Intenzivní 60 (Intensive 60)
Rychlý 30 (Quick 30)
Přikrývky – objemné (Bulky)

Počet přídavných možností 18

Medic Rinse (Antialergické máchání při teplotě 40°C)
Předpírka (Prewash)
Normální máchání (Normal)
Normalní máchání+ přidržení
Máchání+ (Rinse+)
Máchání++ (Rinse++)
Máchání+ s přidržením
Máchání+ odstředění (Rinse+ Spin)
Nemačkavý (Crease care)
Intenzivní (Intensive)
Čištění bubnu (Tub clean)
Pouze odstředění (Spin only)
Bez odstředění (No spin)
Dětský zámek (Child lock)
Zvuková signalizace Zapnutí/Vypnutí (Beeper on/off)
Odložený start (Time delay) (3-19 hodin)
Oblíbený (Favorite)
Úspora času (Time save)
Rozměry (š x h x v) 600 x 590 x 850 mm
Hmotnost 65kg


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Pračka LG F82A8TD, 4.2 out of 5 based on 6 ratings

7 Recenze na Pračka LG F82A8TD

  1. Radek Dvořák napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Výběr pračky podle hodnocení Dtestu
    Můžeme doporučit je výborná!

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Znal jsem výsledky testování v časopisu dTest (vítězství – 1. pol. 2014).
    Deklarované přednosti jsou skutečností.
    Vynikající vlastnosti výrobku.

    Vynikající.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. Gerátová napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Sprchování prádla.
    1200 otáček – skvěle odstřeďuje.
    Při praní téměř nejde slyšet.
    Široká škála programů.
    Odložený start.

    Hlučnost při napouštění.

    Rozhodně doporučuji.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Maxmates napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    S výrobkem jsme spokojeni. Jsme velká rodina a tak pereme 2-3 pračky denně. Zaujala nás dlouhá záruka na motor. Vycházela dobře i v testech. Tak uvidíme co vydrží.
    Tichý chod Doba praní je o mnoho kratší, než u mé předchozí pračky. Tudíž je předpoklad, že bude i úspornější. Spousty nastavení intuitivní obsluha 10 let záruka na motor

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. Ludva napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Velice kvalitní praní s úsporou energií. Vybral jsem si ji, protože je výtězěm D-testu. Má velice jednoduché a intuitivní ovládání a ikdyž je max. nápň 8Kg není problém do ní dát jen pár kousků, délka praní se zkrátí, ale neubere to na kvaliě praní a v neposlední řadě i cena byla velice příznivá.
    + délka praní podle váhy prádla, pere skvěle což dosvěčuje i výsledek v časopisu D-test, jednoduché navolení programu a i množtví
    – při ždímání, než dosáhne maxima otážek, se lehce chvěje a přenáší se mi to podlahou do vytrýny se sklem, ale možná je to tím, že stojí na dlažbě bez podložky, kterou výrobce doporučuje.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Milada napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    vítěz dTestu 4/2014
    jednoduchá obsluha
    velmi tichá a úsporná
    simuluje ruční praní, takže prádlo máme skvěle vyprané
    má přímé sprchování
    po odstředění načechrá prádlo
    antialergické máchání

    vibrace při odstředění (vyřešilo vyvážení pračky)
    hlučnější napouštění (řeší, když vodu nepouštíme naplno)
    pouze 1200 otáček (ale stačí)
    hlubší než podle parametrů

    Super pračka! Podle posledních testů se jedná o jednu z nejlepších praček na trhu.
    Po měsíci praní si snad nemůžu stěžovat ani na jedinou věc. Dokonce jsem zjistila, jak se dá samostatně odstřeďovat.
    Jen mě mrzí, že jsem si nevygooglila dříve, že je i ve variantě se 1400 otáčkami – F84A8TD 🙁
    Vřele tedy doporučuji.
    Hlučnost: Tichá

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. Barbora napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Ovládací panel je v češtině a je velmi jednoduchý
    Má velký výběr programů,které lze ještě ručně na displeji upravovat
    Má nadčasový design

    zatím jsem žádné proti neobjevila

    s výrobkem jsem maximálně spokojená a všem bych ho jenom doporučila

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář