Pračka Miele Edition 111 W 3371

Pračka Miele Edition 111 W 3371

energetická třída A++
* kapacita v kg 7,0
* spotřeba energie v kWh/rok 179
* spotřeba vody v l/rok 10.560
* účinnost odstřeďování B
* hlučnost při praní v dB (A) re 1 pW 52
* hlučnost při odstreďování v dB (A) re

Nabídka Pračky



Buben

Patentovaný voštinový buben
Náplň prádla 1 – 7 kg

Inteligentní praní

Množstevní automatika pro automatickou úsporu spotřeby vody a energie
Elektronická regulace pěnivosti

Odstřeďování

Volba otáček: 400 – 1400 ot./min
Konec máchání
Funkce „bez odstřeďování“
Cílená kontrola odstřeďování pro lepší péči o prádlo

Design

Atraktivní design přístroje s šikmým ovládacím panelem
Barva panelu lotosově bílá

Volba programu

Volba programu pomocí otočného voliče
Indikace průběhu programu pomocí LED diod
Volba teploty „Studený“ a „20 °C“

Komfortní obsluha

Indikace zbývajícího času
Časová předvolba až 24 hodin
Funkce Memory
Automatické čištění zásobníku na prášek

Programy praní

Automatika plus
Bavlna
Snadno ošetřovatelné
Jemné prádlo
Expres 20
Tmavé prádlo/jeans
Program pro ruční praní vlny
Košile
Čerpání/odstřeďování
Extra máchání/škrobení

Volba programu

Předeprání
Namáčení
Krátký
Více vody

Bezpečnostní systémy

Systém Watercontrol
Dětská pojistka
Testovací program pro servisní službu
Indikace různých kontrolních funkcí
Možnost aktualizace programů pomocí funkce Update

Kvalita – vyrobeno v Německu

Kvalitní chromovaná dvířka
Emailovaná přední stěna

Provedení

Věžové uspořádání
podstavná (pro vestavbu pod pracovní desku nutná montážní souprava)
Podstavná (výška výklenku 85 cm)

Rozměry

v x š x h: 85 x 59,5 x 58 cm

Hodnoty spotřeby

52 l vody, 0,95 kWh el. energie


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Pračka Miele Edition 111 W 3371, 5.0 out of 5 based on 1 rating

9 Recenze na Pračka Miele Edition 111 W 3371

  1. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Oproti předchozímu (15 let bezvadně fungujícímu modelu) slušný pokrok (hlučnost, menu, programy, otáčky, display, objem).

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. Miroslav Krásný napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Tichá
    Prádlo suché
    Ovládání jednoduché
    Kvalitní značka

    Nic

    Výběr pračky je vždy složitý. I v našem případě jsme dlouho vybírali a nakonec se rozhodli pro kvalitní značku již tradicí ověřenou. Rozhodli jsme se investovat více peněz a investice byla správná. Bez konkurenčně nejlepší pračka co jsme kdy doma měli. Manželka si ji nemůže vynachválit. Prádlo je vždy svěží a krásně voní. Neexistuje lepší pocit než mít kvalitně vyprané prádlo na sobě. Ovládání je tak snadné, že ho zvládne i muž což je i pro manželku další obrovský plus. Velmi ji všem doporučujeme. Za kvalitu se vyplatí připlatit.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. Jan napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    kvalitní
    tichá
    jednoduchý návod

    zatím nevím na 100% mám ji krátce
    používání je jednoduché,dobrá manipulace s programem
    proto doporučuji

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Markéta napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    jednoduchost ovladani
    – temer suche pradlo
    – po donceni prani pradlo jeste 15 min. prevraci takze nezustane lezet a nemacka se

    hlasite otevirani dvirek
    – po skonceni neda znameni o vypnuti clovek snadno zapomene ze pral..
    – cena:(

    pracku bych koupila urcite znova!!
    nesmirne spokojena jsem s tichosti pracky(coz trochu narusuje to otvirani dvirek)ale i zdimani je nesrovnatelne se starou prackou.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. Pavel Brabec napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    tichá
    klidná při ždímání (94 kg)
    možnost u programů dodatečně zvolit předpírku,namáčení nebo zkrácení
    možno přidat vodu a nebo program zkrátit
    i v základu dostatečné programové vybavení
    jednoduché a příjemné ovládání návod není potřeba číst

    postavit za hodně peněz kvalitní pračku vlastně není žádné umění nad kterým je třeba žasnout
    za tu cenu se asi předpokládá delší životnost než je běžné
    pouze elektricky otevíraná dvířka, když perete na noční proud a ráno vstanete kdy už nejde, do pračky se běžně nedostanete
    pračka neumí používat tekutý prací prostředek. Ten při dávkování ihned teče pod zásuvku a do bubnu. Musíte si za 390,- koupit jednoduchý plastový výlisek v ceně 39,- a ten vsunout do násypky. Myslím že toto by mělo být samozřejmé příslušenství u takto drahého spotřebiče.
    personál v Miele galeri nepůsobí moc důvěryhodně že o stavbě přístrojů něco ví.

    Pokud nechcete každých 8 let kupovat pračku za 8000,- pak si kupte jednu na 24 let za 24000. Vyjde to nastejno a jmenuje se to Miele. Budete in!
    Hlučnost: Tichá

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Trigonella napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    neuvěřitelně tichá – při praní slyšíte vlastně jen pohyb prádla
    i při ždímání dvojího ložního prádla na 1400 otáček se ani nehne
    prádlo je skvěle vyprané

    mezi sklo dvířek a gumové těsnění se někdy při praní dostane např. ponožka a chvíli trvá, než se proudem vrátí zpátky do bubnu (ale to člověk zjistí většinou jen tehdy, když pračku fascinovaně sleduje)
    cena – ale získáte odpovídající kvalitu

    Máme ji skoro rok, vyměnila naši 15 let fungující pračku Bosch. Jsem na praní docela ujetá (moje neoblíbenější domácí práce společně se žehlením,ehm) a musím říct, že tahle pračka předčila moje očekávání. Kupodivu je z ní nadšená i mužská část rodiny, kterou praní normálně míjí. Užitečné je odložení startu (i když to má už většina praček). Od Miele máme už 11 let myčku nádobí a bez zvláštního zacházení stále myje jako nová, tak snad se firemní standard přenesl i na jiné spotřebiče. Dohromady pračka, která pojme hodně, vypere hodně, šlape jak má, obsluhu zvládne každý a můžu ji jen doporučit.
    Hlučnost: Tichá

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. Anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    elmi dobrá účinnost praní
    pradlo je málo pomačkané

    vyšší cena

    Chtěli jsme si koupit kvalitní pračku s dlouhou životností.Je velmi těžká(skoro 100kg) takže je velmi stabilní a tichá.Na první pohled je vidět robustní provedení pračky.Ovládání je kupodivu česky! a je velmi přehledné.Co se týče životnosti, uvidíme,zatím žádný problém.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  8. Profesor napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    skvěle vyprané prádlo, speciální programy,
    jednoduché a rychlé ovládání

    Nechte si ji dát až na místo, nám dalo těch 100 kg pěkně zabrat 🙂

    Německá kvalita v každém směru, připlatit se vyplatí.
    Celkem lituju, že jsem ji nekoupil již dříve (naše poslední pračka stála sice půlku ceny, ale prala jakž takž a fungovala 4,5 roku….)

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  9. Ellen napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    kvalitní
    tichá
    „chytrá“

    Pračku jsem vybírala skutečně dlouho. Chtěla jsem opravdu kvalitní, jelikož se mi skutečně nechce po 2 letech vždy kupovat novou. Miele jsem uvažovala delší dobu, ale nebyla jsem si jista, jestli skutečně cena odpovídá kvalitě. Několik zdrojů mě ubezpečilo že ano.
    Pračku jsem koupila v Datartu a rozhodně využijte dopravu na místo zdarma. Pračka je hodně těžká, je hned vidět, že to nejsou žádné levné plasty.
    Programy jsou dostačující, není jich moc, ale zase jsou nejčastěji používané a víc vlastně ani nepotřebujete. Nastavování je lehké, líbí se mi možnost zkrátit dobu praní u delších programů. Poprvé, když jsem pračku zapla, musela jsem se chodit přesvědčovat, že skutečně ždíme, jelikož u staré jsem slyšela v bytě hned, kdy ždíme a kdy skončila. Takže určitě je tichá, i při ždímání, neskáče, takže vrchní plochu můžete použít jako odkládací prostor.
    Nevím, jestli voštinový buben skutečně funguje jak má (chrání prádlo před poškozením), to budu moci říct až po delší době. Ale pračka pere skutečně dobře, vodu dávkuje „chytře“, takže se mi nestalo, jako u předchozí pračky, že by u menší náplně dávala méně vody a prádlo pak nebylo dostatečně vymáchané.
    Jediné, co mi trochu vadí, je hlasitost dvířek při otvírání (otevírají se ne přes dvířka, ale ovládání na panelu).
    Takže doufám, že mi vydrží skutečně dlouho.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář