Pračka Miele Softtronic W 1712

Pračka Miele Softtronic W 1712

Inteligentní praní

* Patentovaný voštinový buben s možností náplně 1 – 6 kg
* Množstevní automatika pro automatickou úsporu spotřeby vody a energie
* Elektronická regulace pěnivosti
* Možnost aktualizace programů pomocí funkce Update

Nabídka Pračky




Displej pro zobrazení a nastavení různých funkcí
Hodnotné 2K-dvířka
Pohodlná obsluha díky ergonomickému plnícímu otvoru
Atraktivní design přístroje s nakloněným ovládacím panelem
Emailovaná přední stěna
Barva panelu lotosově bílá

Volba programu

Volba programu pomocí otočného voliče
Indikace průběhu programu na displeji

Programy praní

Automatika
Bavlna
Snadno ošetřovatelné
Syntetika
Košile
Jeans
Tmavé prádlo
Program pro ruční praní vlny
Expres
Odstřeďování

Volba programu

Krátký
Předeprání
Více vody
Zvuková signalizace

Odstřeďování

Volba otáček: 400 – 1200 ot./min
Konec máchání
Funkce „bez odstřeďování“
Cílená kontrola odstřeďování pro lepší péči o prádlo

Hlučnost

Velmi tichý chod díky tlumení hluku a zvláštnímu pohonu

Komfortní obsluha

Indikace zbývajícího času

Bezpečnostní systémy

Systém Watercontrol
Indikace různých kontrolních funkcí na displeji
Testovací program pro servisní službu

Provedení

Věžové uspořádání
Podstavná (výška výklenku 85 cm)

Rozměry

v x š x h: 85 x 59,5 x 63,4 cm

Hodnoty spotřeby

47 l vody, 1,02 kWh el. energie = roční spotřeba: 9.240 l vody a 174 kWh el. energie


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Pračka Miele Softtronic W 1712, 4.6 out of 5 based on 11 ratings

13 Recenze na Pračka Miele Softtronic W 1712

  1. Jozef napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Zpracování, voštinový buben ( http://miele.cz… ) Kvalita praní, jednoduchost v ovládání

    Po tom co vypověděla stará AEG Lavamat jsem pro naši domácnost musel koupit novou pračku. Po různých obchůzkách obchodů jsem měl na výbět 3 značky – AEG,Siemens anebo Miele. AEG i Siemens měli daleko bohatší systém programů atd., ALW protože pračka má prát a po referencích lidí jsem zvolil značku MIELE, která má jiný buben než ostatní firmy ( Siemens vá Vario Soft, ale ten je možná kopií, ale nedosahu kvalit Miele ) Nikdy jsem se nerozhodoval po přečtení testů praček, ale po přečtení Dtestu hádejte která firma je na prvním místě co se týče kvality ? 🙂

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. Janica napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    tichá, pracovitá, vše krásně vypere, ještě mě ani jednou nepozlobila.
    velké PLUS je krátky program 30 minut na 40°C při 1200 ot. Vyperete rychle oblíbené trička dětí. A opravdu jsem i rychlovku otestovala na teplácích dětí a vypralo to.
    jinak bavlna má teploty až 90°. Teploty se volí 30,40,50,60,75,90 °C.
    lze volit i odstředění až 1200 ot.
    bavlna, snadno ošetřovatelné, syntetika, vlna, krátký, automatika, košile, jeans, tmavé prádlo, odstřeďování.
    jednoduché plnění pracích prostředků, trysky pěkně vypláchnou prášek i aviváž, nic nezůstane.
    voštinový buben, neláme prádlo.
    displej ukazuje zbytkový čas

    – nemá možnost odloženého startu (má model 1734)
    dvířka nelze zaměnit

    Maximální spokojenost po ročním užívání.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. Pavel Pokorný napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Speciální programy
    Jednoduchá obsluha
    Čas zbývající do konce praní
    Design

    – Vyšší cena

    Hezky vypadající pračka, která i přes svou vyšší cenu, si zaslouží jen to nejlepší hodnocení. Jednoduchá obsluha, možnost nastavení všemožných speciálních programů. Za ty peníze se opravdu vyplatí, kvalita je vidět již od prvního pohledu. Za sebe a hlavně za manželku 🙂 mohu jenom doporučit.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Renáta napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    skvěle vyprané prádlo
    speciální programy (tmavé pr., rifle, košile, vlna…)
    jednoduché, přehledné ovládání
    možnost zkrátit program, máš-li méně špinavé prádlo
    praktický smalt na čelní stěně pračky – nepoškrábeš ji a nerezaví!
    samočistící zásobník na prací prášek

    – cena je holt vyšší

    Přestože cena je o dost vyšší než ostatní pračky, tak po seznámení se s jejími možnostmi a po zkušenosti s kvalitou vypraného prádla, peněz nelitujeme. Je to prostě o něčem jiném, teď ještě doufám, že se potvrdí pověst o dlouhé životnosti, zatím pereme rok 🙂

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. Pavel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    velmi tichý chod
    hezký design
    přehlednost nastavování programů v češtině
    čas, který zbývá do konce praní
    cena

    – vyšší cena

    Manželka si vybrala tuto pračku, ačkoliv na můj vkus byla dost drahá, její argument byl, že se to časem vrátí na spotřebě energie a vody a hlavním „pro“ byl kvalitní voštinový buben a velmi tichý chod a program praní v perličkové koupeli. Jelikož pracuje v prádelně, tak určitě ví, že pračky zn. Miele jsou velmi kvalitní, proto si ji koupila i přes vyšší cenu.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Karel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    kvalitní provedení
    tichá
    dobrá kvalita ždímání
    jednoduché ovládání

    – žádné

    Pračku Miele jsem si vybral na základě kladných recenzí a spotřebitelských testů.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. Karel Zajda napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Design
    Ovladatelnost
    Kvalita praní
    Tichost

    Nic

    Rozhodl jsem se pořídit si od již pro mě ověřené značky další produkt a to pračku. Nemýlil jsem se je to pračka velice kvalitní. Velice se mě na ní líbí její design, který je moderní a ideální. A co ze všeho ocení muž je jednoduchost ovládání a kvalita vypraného prádla. To zvládne každý muž a není potřeba asistence žádné ženy což je ideální. Dalším plusem je tichost. Prostě ideální koupě, doporučuji.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  8. matej napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    spotřeba ujde
    tichá a rychlý program
    ovládání snadné
    pere skvěle, nezmačkané

    Pere výborně, prádlo není zmačkané skoro vůbec, má chytré programy na úsporu času i financí, ovládání přehledné a snadné. Mohu jen doporučit

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  9. Veronika Nováková napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    kvalitne vyprane pradlo, i na malo otacek po odstredeni z pradla netece voda
    moznost nastaveni bzucaku, ktery upozorni na ukonceni prani
    viditelne kolik casu zbyva do konce programu
    mnoho pracich programu

    – nema odlozeny start
    obcas pri naliti tekuteho prasku do davkovace vyteka mimo
    oproti susicce ma na uplne opacnou stranu otevirani dvirek, otvirani nelze zamenit

    s prackou jsme spokojeni, ale absence odlozeneho startu me opravdu prekvapila vzhledem k cene pracky. kupovali jsme v setu se susickou miele T7744C – susicka naopak odlozeny start ma, coz mi neprijde dvakrat pouzitelne. pracka je opravdu tezka, pri stehovani to mejte na mysli.
    cena odpovida kvalite a urcite bych zakoupila znovu.
    ve srovnani s predchozimi prackami od jinych vyrobcu je jeji kvalita opravdu znat.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  10. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    mám pračku týden a už vyprala spoustu prádla(a výborně),zatím velká spokojenost

    mám i jiné spotřebiče zn.MIELE a jsem s nimi spokojená
    snadné a jednoduché ovládání
    doporučuji

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  11. agnness napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + Německý výrobce
    Životnost a úspora
    Ovládání
    Kupuji jen spotřebiče Miele, vyplatí se to..

    – Nic

    Doporučuji připlatit a koupit.
    Úspora vody a energie. Vždy nadávkuje vodu dle potřeby a nasákavosti prádla.
    Chybí odložený start, ale to je jen maličkost

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  12. Pepa napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Německý výrobek,voštinový buben,přehlednost volby programů,český popis a volba českého jazyka na displeji,tichý provoz,spotřeba energií a příjemný vzhled.

    Produkt mám krátkou dobu – ale spokojenost s ovládáním a celkovým provozem této pračky je zatím na jedničku.Uvidíme,zda vydrží 15.let bez poruchy – jako předchozí automatka.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  13. katusa napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    tichost
    rychlost
    spotřeba
    cena/kvalita

    – zatím jsem nenašel

    Velmi mě překvapila její tichost a rychlost. Spotřeba je obstojná a cena super na to jak pere

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář