Pračka Miele Softtronic W 664

Pračka Miele Softtronic W 664

energetická třída A+++
kapacita v kg 5,5
spotřeba energie v kWh/rok 136
spotřeba vody v l/rok 8.580
účinnost odstřeďování B
hlučnost při praní v dB (A) re 1 pW 51
hlučnost při odstreďování v dB (A) re 1 pW 73

Nabídka Pračky



Buben

Patentovaný voštinový buben
Možnost náplně 1-5,5 kg

Inteligentní praní

Množstevní automatika pro automatickou úsporu spotřeby vody a energie
Elektronická regulace pěnivosti

Odstřeďování

Volba otáček: 400 – 1200 ot./min.
Konec máchání
Funkce „bez odstřeďování“
Cílená kontrola odstřeďování pro šetrnou péči o prádlo

Design

Design přístroje ergonomicky uzpůsobený
Panel pro obsluhu v bílé barvě

Volba programu

Jednoknoflíková volba programu
Indikace průběhu programu
Možnost volby praní ve studené vodě nebo při 20°C

Přídavné funkce

Comfort-Lift
Automatická aretace a nastavení bubnu

Speciální programy

Bavlna
Snadno ošetřovatelné
Jemné prádlo
Automatický program
Expres 20
Tmavé prádlo / Jeans
Ruční praní vlny
Košile
Odčerpání vody / Odstřeďování
Extra máchání / Škrobení

Přídavné funkce

Předepírka
Namáčení
Krátký
Více vody

Bezpečnostní systémy

Systém Watercontrol
Indikace kontrolních funkcí: přítoku/odtoku vody, dávkování
Testovací program pro servisní službu

Rozměry

v x š x h: 90 x 45,6 x 60 cm

Hodnoty spotřeby

46 l vody, 0,77 kWh el. energie


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Pračka Miele Softtronic W 664 , 4.4 out of 5 based on 9 ratings

7 Recenze na Pračka Miele Softtronic W 664

  1. Aneta napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    jedním slovem úžasná, prádlo není pomačkané, je nadýchané, velmi tichá, zatím jen spokojenost a radost z koupě.

    Mám ji chvíli, zatím jedním slovem úžasná, prádlo není pomačkané, je nadýchané, velmi tichá, zatím jen spokojenost a radost z koupě.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. Tereza napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Vzhled
    Tichost
    Kvalita vypraného prádla

    Nějakou chvíli trvalo než jsem si zvykla na horní odklápění, ale pak už to jde automaticky a ve skutečnosti je to mnohem lepší než to klasické. Člověka nejvíce potěší, že je velmi tichá a za tu cenu velmi kvalitní. Pere opravdu perfektně. Prádlo je přesně takové jaké má být. Čisté a voňavé. Ideální koupě všem doporučuji. Budete maximálně spokojeni.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. Markéta Jelínková napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Jednoduchá obsluha
    Speciální programy
    Tichý chod
    Snadné otevírání víka

    – Vyšší cena

    Pro tuto pračku jsme se rozhodli, když nám přestala fungovat ta předchozí. S firmou Miele máme dobré zkušenosti a tak jsme od žádného jiného výrobce ani nechtěli. Líbí se mi její tichý chod a jednoduchá obsluha. Prádlo po vyprání není pomačkané. Za nás mohu jedině doporučit.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Dominika Peterková napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Úspora vody
    Snadné otevírání
    Hezky tichá

    Nenám co vytknout, plní svou funkci perfektně.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. Tomas napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    tichá a úsporná
    ovládání super a programy vyhovující
    prádlo čisté, nezmačkané tolik

    100% nám vyhovuje, nemáme žádný problém zatím a pokud nebude potřeba nějaká oprava, je to super koupě. ovládání je snadné a přehledné.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Pavel Šedlbauer napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Spolehlivá, skvěle pere i vlnu, tichá, horní plnění je lepší, když potřebujete něco do pračky přidat – stane se, taky se prádlo z pračky lépe vybírá

    I když mám s německými věcmi velmi špatné zkušenosti – od dvou aut po kávovar a pilu, pračku Miele můžu doporučit. Máme hodně podobný model, co na fotce vypadá stejně, zatím 10 let, pereme docela dost (a občas ji přetěžujeme, přiznávám…) a zatím ani náznak poruchy. Proto píšu recenzi, koukal jsem jen tak na ceny Miele a tak jsem se k tomu náhodou dostal. Miele je asi jediná německá značka, co má asi opravdu kvalitní věci, jinak se nám vše německé pokazilo, hlavně byl děsivý pokus o auto, jménem VW, asi správněji označený Das schrott :-)… Taky máme vysavač Miele, zatím 8 let a taky bez poruch. To ovšem kdysi vydržel vysavač Eta taky, jak dnes, nevím…Na to, co pračka Miele vydrží, je levná.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. Miluše napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    super ovládáni a programy + tichý chod
    osobně se mi líbí design
    horní odklápění a velký buben

    Vždy jsem měla pračku s horním odklápěním, takže spokojenost, ale někteří to nemají rádi.
    Funkce skvělé, ovládání srozumitelné a užitečné programy. Designově jsem z ni unešená

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář