Pračka Samsung WF60F4E0W0W

Pračka Samsung WF60F4E0W0W

EcoBubble
Systém aktivní pěny s až 70% úsporou energie. Dnešní prací prášky jsou svým složením navrženy pro praní při nízkých teplotách. Často obsahují enzymy, aktivní kyslík a změkčovadla. Tohoto trendu využívá i moderní technologie EcoBubble, jež vytváří bublinky rozpouštěním pracího prostředku, vzduchu a vody.

Nabídka Pračky



Díky dokonale rozpuštěnému pracím prášku a vysokému stupni ionizace je dosahováno nejlepších pracích výsledků.

Volt Control
Ochrana proti poškození přístroje elektrickým proudem. V případě přerušení dodávky elektrického proudu, pračka po obnovení el. proudu pokračuje v pracím programu.

Diamantový buben
Inovovaný buben s otvory ve tvaru diamantů se s maximální šetrností postará i o vaše nejjemnější prádlo.

Keramické topné těleso
Dvojitá povrchová úprava snižuje usazování vodního kamene.

Funkce Last Memory
Pro větší komfort si pračka pamatuje uživatelské nastavení posledního pracího cyklu.

Smart Check
Automatický monitorovací systém rozpozná a diagnostikuje problémy v rané fázi. Poskytuje tak rychlé a snadné řešení pomocí smartphonu.

TECHNICKÉ PARAMETRY

Kapacita 1 – 6 kg
Rychlost odstředění 1000 ot./min.
Energetická třída A++
Spotřeba el. energie 173 kWh/rok
Spotřeba vody 8580 litrů/rok
Displej DLED – dotekový
Objem bubnu 40 litrů
Účinnost praní A
Účinnost odstřeďování C
Hlučnost praní/odstředění 61 / 77 dB(A)
Inteligentní systém Fuzzy Logic
Filtr samočistící
Velikost plnícího otvoru 33 cm
Rozměry (š-v-h) 60x85x40 cm
Rozměry s obalem (š-v-h) 67x88x52 cm
Váha produkt/s obalem 55 / 57 kg
Barva Bílá + bílá dv.

PROGRAMY / VOLBY 12 / 6

Super Eko praní (Super Eco Wash), Outdorové prádlo (Outdoor Care), Vlna (Wool), Ruční praní (Hand Wash), Odstředění (Spin), Máchání s odstředěním (Rinse+Spin), Bavlna (Cotton), Syntetika (Synthetics), Rychlý 15 (15´ Quick Wash), Dětská péče (Baby Care), Denní praní (Daily Wash), Odstranění skvrn (Stain Away)
Namáčení (Soak), Intenzivní (Intensive), Předpírka (Prewash), Dětský zámek (Child Lock), Vypnutí zvuku (Sound Off), Odložený konec praní 3-19 hod (Delay End)


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Pračka Samsung WF60F4E0W0W, 4.5 out of 5 based on 4 ratings

8 Recenze na Pračka Samsung WF60F4E0W0W

  1. Soňa napsal:
    VA:F [1.9.20_1166]

    Dobrý den,
    Pracku mám ani ne půl roku KATASTROFA !!!
    Prádlo je zapraně, roztrhané, tvrdé, obrázky na tričku se ztrácejí. Za půl roku nemáme co na sebe. Cítím se okradena.

    VA:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. Vanesa napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    cena
    nádherný design (když si vezmu, že všechny Samsungy vypadají stejně, tak nikdo nepozná, jaký typ mám :-).
    krásně hraje 🙂
    pere bavlnu přes 2.15 h. ale prádlo je krásně vyprané
    spousta programů a nastavitelnost teploty na 30 stupnů

    – zatím nic

    Někdy vyndám prádlo a je suché, někdy mokré /asi záleží na tom, jak ho smíchám/.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. veronikab14 napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Všechno šlape jak má, určitě svého nákupu za tyto peníze nelituji.
    tichá, mnoho funkcí, lehké nainstalování,prádlo téměř suché, moc pěkný design,
    – nic

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Heather napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    tichá, výborně vypere i v 15°C (eco bubble)
    krátké programy
    nejčastěji používáme Daily wash program na hoďku, vypere skvěle
    keramické topné těleso – máme tvrdou vodu

    nemá invertní motor, což mají hlubší mašiny, ale to až tolik nevadí…zase je o to nižší cena …to jestli má dle normy EU 122kwh nebo 170 kwh je takřka jedno. 10 let garance je supr, ale za tyhle peníze nic lepšího neseženete

    perfektní, můžu jedině doporučit. někdo doporučuje u nás asi tradičnější electrolux a bosch, což asi jistě nejsou špatné, ale samsung za ty peníze prostě nabídne víc – praní kyslíkem, lepší povrch bubnu, lepší materiály – topné těleso zejména. nebojte se toho, je to paráda.

    navíc pokud máte doma děti, je to sranda. pračka může zahrát písničku, když dopere….děti to milují ..na youtube je samsung washing machine song 🙂

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    prádlo dobře vyprané
    pěkný desing
    mnoho programů
    snadné ovládání
    časovač

    – při ždímání hlučnější

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Tichá, jednoduché ovládání, možnost si upravit program po svém, ruční praní – krátký čas praní, odstraňování skvrn, skvěle pere, displej se zbývajícím časem praní

    – zatím nic

    Malé rozměry, do panelákové koupelny ideální navíc nebyl problém projít dveřmi 60cm. Zaujala nás funkce Eco bubble a to při výběru pračky rozhodlo a jsme velice spokojeni s kvalitou praní. Malá spotřeba pracího prášku. Dostačující výběr programů, které lze ještě individuálně upravit dle potřeby. Za tu cenu skvělá pračka.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. Jiří napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    malé rozměry
    nízká spotřeba A++
    technologie eco bubble
    15 ti minutový rychlý program

    Pračku jsme zakoupili dost narychlo, protože stará nám náhle odešla. Trochu mě překvapila hlučnost pračky, kdy technologie eco-bubble vlastně nasává okolní vzduch, aby provzdušnila prací prášek smíchaný s vodou. Tento proces je dost hlučný a zprvu jsme si mysleli, že je pračka rozbitá. Jinak k pračce nemáme žádné výhrady.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  8. Pavel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Perfektní ovládání.
    Rychlost praní.
    Na konci zahraje – dětem se to moc líbí 🙂

    – Zatím nic.

    Jen u pračky chyběl překlad na ovladač pračky. Po zavolání na Samsung mi byl ihned poslán a do druhého dne jsem ho měl doma !!! SUPER a chválim 🙂

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář