Pračka Samsung WF80F5E0W4W

Pračka Samsung WF80F5E0W4W

Nyní můžete prát ve studené vodě stejně účinně jako v teplé – pračka Samsung s technologií Eco Bubble™. Šetří energii s každou náplní a představuje revoluci v praní. Perte ve studené vodě. Šetřete energii.

Nabídka Pračky



Jak funguje technologie Eco Bubble™?
Převratná technologie Eco Bubble™ od společnosti Samsung vstřikuje do pracího prostředku vzduch a vodu, čímž ještě před zahájením pracího cyklu vytváří hustou pěnu. Vznikají tak bublinky, které pronikají do prádla rychleji než koncentrovaný prací prostředek. Prádlo tak můžete prát ve studené vodě stejně účinně jako při použití teplé vody, čímž ušetříte energii.

Vyšší odolnost a menší hlučnost
Motor s digitálním invertorem se vyznačuje inovativním designem bez komutátoru a k pohonu otáčení bubnu využívá magnety. S novým motorem dochází k nižšímu tření, což znamená méně hluku a vibrací. Nižší tření znamená také nižší opotřebení pracovních součástí pračky, díky čemuž se na její životnost vztahuje 10letá záruka.

Kupte si v období 18.8. až 31.10.2014 vybrané výrobky značky Samsung a získejte zpět až 7000,- Kč ! Pro získání hotovosti zpět je nutná registrace na stránkách www.samsung-bonus.cz. V rámci registrace zákazník musí zaslat kopii účtenky a výrobní číslo.

Výkon

Třída energetické účinnosti A+++(-20%)
Spotřeba vody a energie za rok 10500 l a 157 kWh
Hlučnost praní/ odstřeďování 53 / 74 dB(A) re 1pW
technologie EcoBubble
Invertorový motor s 10 let zárukou
Účinnost odstřeďování B

Funkce

Kapacita prádla 8 kg
Maximální rychlost odstřeďování 1.400 ot./min.
Doba trvání standardního cyklu: 135 minut (bavlna, 60 °C, plná náplň)
Grafický displej LED
Tělo: bílá
Dvířka: křišťálově bílá
Technologie Eco Bubble™
Motor s digitálním invertorem
Ovládání Fuzzy Logic

Programy

Počet programů a speciálních funkcí: 14 + 6
Program praní bavlny, syntetiky, džínsoviny, tmavého oblečení, každodenního praní
Ekologické čištění bubnu
Program mimořádně ekologického praní, praní oblečení na ven, praní dětského prádla, vlny
Program na odstraňování skvrn
Program ručního praní
Program odstřeďování
Program máchání s odstřeďováním
Rychlé praní (15 minut)
Program pro snadné žehlení
Máchání +
Pozdržení máchání
Možnost vypnutí zvuku
Odložené ukončení
Program předmytí
Program intenzivního praní
Namáčení
Keramické topné těleso
Diamantový buben
Ochrana proti přepětí
Technologie Smart Check
Funkce Last Memory
Nastavení teploty: studená, 20 °C, 30 °C, 40 °C, 60 °C, 95 °C
Nastavení rychlosti odstřeďování: 0, 400, 800, 1.200, 1.400

Zabezpečení

Dětská pojistka
Funkce snížení pěnivosti
Ochrana proti přehřátí
Automatický diagnostický systém
Samočisticí filtr

Ukazatel stavu a nastaveni

Odložené ukončení
Indikace dětské pojistky
Indikace uzamčení dvířek
Indikátor průběhu
Indikace poruchy

Specifikace

Čisté rozměry (Š x H x V): 600 x 550 x 850 mm
Čistá hmotnost: 61 kg


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Pračka Samsung WF80F5E0W4W, 4.2 out of 5 based on 9 ratings

14 Recenze na Pračka Samsung WF80F5E0W4W

  1. Bohouš napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Naprostá spokojenost, špičková pračka.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. tripx napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + velké dvířka, jednoduchá obsliha

    – hlučnější

    zatím spokojenost, pračka je v prádelně takže její hlučnost mi nevadí, prádlo je kvalitně vyprané

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. Andrea napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    V pohodě se do ní vejdou i peřiny. Prádlo je opravdu čisté-dobře pere.

    Není nikde napsáno jakou má spotřebu vody tato pračka. Nevýhoda je ta,na praní bavlny naplníte pračku 8 kg prádla,ale na ostatní programy smíte dát jen 2 kg prádla,tato informace v popisu chybí !!!! Dysplej ukazuje při praní bavlny,že bude prát 3:50 h. vypráno doopravdy je za 2 hodiny. To jen aby jste se nelekli tohoto času.

    Tato pračka je běžně hlučná. Ovládání je opravdu jednoduché. I dětem se líbí,protože když dopere tak vám ještě zahraje ! Pere výborně !!!!!

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Zubr napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Kvalitně pere – i extrémně špinavé prádlo,prádlo je po vytažení z pračky mírně vlhké až skoro suché podle typu a složitosti příp.tloušťky materiálu prádla.
    Velká – 8 kg náplň – lze prát i peřiny apod. – i když je to i nevýhoda – aby se provoz vyplatil,musíte mít hodně prádla.
    Výroba v Polsku (je to napsané na pračce zezadu) – dílenské zpracování pračky je bezchybné a kvalitní.
    Zvuky pračky – různé pípání atp.lze kompletně vypnout.
    Funkce Smart Check umožňuje kontrolu stavu pračky přes kameru smartphonu (nejlépe od Samsungu ,mě to pouze částečně funguje i na jiné značce telefonu) a je to zajímavá vychytávka,kterou nemůžu plně vyzkoušet,protože mám tedy jinou značku telefonu.
    Funkce Eco-Bubble pravděpodobně zvyšuje účinnost pracích prostředků jejich napěňováním směsí vzduchu a vody a zdá se mi výborná- i když zvyšuje hlučnost pračky – syčí.
    Snadné ovládání přes přehledný displej.
    Dodávaná přepážka pro tekutý prací prostředek.
    Dodávaný velmi prakticky tvarovaný montážní klíč,kterým se mj.velmi dobře a celkem pohodlně dostavují nohy pračky.
    Vestavěná přepěťová ochrana.
    Návod v češtině je podrobný a vynikající – lépe vysvětlit to lze těžko,hodně mi to pomohlo,protože se v praní nevyznám.
    Dobře celkově zpracovaný šuplík na prací prostředky.
    Velmi dlouhá (140 cm) a silná (3 ×1.5 mm²) přívodní šňůra – (není bohužel zdaleka taková samozřejmost jak by se zdálo),zde bezchybné.
    Po cca.6 měsících používání je pračka naprosto spolehlivě se chovající,bez jediného zaváhání či chyb.
    Odladěný firmware pračky – zatím jsem nezaznamenal žádnou chybu.
    Hodně praktických pracích programů a přehledný volič.
    Možnost pozastavit a znovu spustit praní je opravdu vynikající.
    Silný plech pračky – neprohýbá se.
    V této cenové kategorii se lepší pračka hledá opravdu těžko.
    A+++.

    Plastová vana (to okolo bubnu) – i když v této cenové kategorii je to pochopitelné a vanu z plastu mají téměř všechny pračky až na ty nejdražší,tam je většinou z nerezu.Plast je lepší než smaltovaný ocelový plech,ale zase horší než nerezový ocelový plech.
    Obecně hodně plastů v pračce – i závěs dveří je plastový – nicméně plasty jsou tlusté a dobře zpracované,uvidíme,kolik vydrží.
    Nemá invertorový motor (věděl jsem při koupi).
    Hodně hlučná pračka – jak při odstřeďování,tak při praní.
    Gumová hadička na nouzové vypouštění bubnu je sice dobrá,ale celkově je poměrně špatně zapracovaná do designu pračky – prostě pod dvířky tak divně lítá,chtělo by to lepší úchytný mechanizmus,ovšem dvířka čisticího otvoru čerpadla a vypouštění bubnu sama o sobě jsou zpracována výborně.
    Pračka nemá Aqua stop.
    Nelze si vytvořit vlastní prací program, jako u dražších modelů od Samsungu.

    Kvalitní pračka ,v této cenové kategorii určitě jedna z nejlepších,kvalitně pere,je hlučná a má dobrý poměr cena/výkon,kvůli kterému jsem ji také koupil,po asi půlroce používání žádné problémy ani zaváhání pračky,hodně vychytávek od výrobce – pračku s klidem doporučuji ,jak dlouho vydrží pochopitelně nemám ponětí,vypadá ovšem masivně a dobře zpracovaná, a že by mohla tudíž něco vydržet – ovšem kolik skutečně vydrží ,ukáže až čas.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. Eva napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + prostorná
    přehledné ovládání
    tichý chod
    nevibruje, neposkakuje
    dobrá kombinace ceny a funkčnosti
    dobré ovládání
    velký objem a váha prádla
    velmi tichá

    – špatný displej hned při koupi, musím reklamovat
    velké vnější rozměry, dostali jsme ji dveřmi opravdu na sílu

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + velké množství prádla

    – vyšší hlučnost

    po dvou týdnech praní hodnotím velmi pozitivně

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. Kamila napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    8 kg prádla
    snadné použití
    rychlé programy daily wash

    – zatím nic

    Pračka se snadno používá, 8 kg prádla je ideální i pro domácnost dvou lidí, nemusíte mít starost s přetížením, u minulé pračky buben nevydržel, pračka má nízkou spotřebu, odložitelný start a prádlo krásně vypere.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  8. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    výborně pere i na 20 C, po ždímání na 1400 otáček je prádlo téměř suché

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  9. Neregistrovaný uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Je to fakt obrovská pračka, vleze se tam plný koš prádla, je tichá, při zapnutí zahraje :))
    Ovládání je jednoduché, instalace taky, Peru v ní zatím týden, takže vše je ok.

    Proti celkem nic zásadního, jen v gumě u plnícího otvoru je dost velká mezera a zachycují se mi tam ponožky dětí,ale vyřešila jsem to tak, že jim je dávám do pracího pytlíku.

    Samsung jsem si vybrala kvůli dobrému hodnocení produktu, hlavně také proto, že potřebuju prát velké množství prádla a pračka je naprosto super. Do budoucna si pořídím i sušičku, i když pračka má 1400otáček,takže prádlo je téměř suché. Ale přes zimu mi nebude zavazet prádlo po domě.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  10. Janina napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    cena versus kvalita
    vybírala jsem 8kg pračku a tato vyhovovala mým požadavkům

    zatím nemám zkušenost s něčím negativním

    pro mne super

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  11. gabe napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    krásně pere
    prádlo je skvěle vyždímané a není pokrčené, je takové nadýchané :o) hlavně ručníky!!!
    vypere kopu prádla!!!!

    uváděný rozměr hloubky je 55cm, ve skutečnosti s dvířkama a voličem programů je asi 61cm. takže pozor na úzké futra! my museli odšroubovat vrchní desku-at ji dostanem do koupelny!
    návod by mohl být podrobněji napsaný, ale samotné ovládání je jednoduché. jen bych chtěla více informací u některých funkcí.

    nevím, jak nazvat tu věc, co donedávna stála u nás v koupelně……teď máme konečně pračku!!!! jsem z ní nadšená. program na bavlnu při 8kg má sice 3hodiny, ale krásně vám vypere 8 kg prádla!!!!! což jsem měla dříve na dvě praní. při ždímání je možná trochu hlučnější, ale je to pračka-každopádně se ani nehne. jsem moc spokojená.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  12. Tomáš Hora napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Výborný poměr cena-výkon. Výhodou je buben na 8 kg prádla a odstřeďování 1400 otáček. Ovládání pračky je moderní, ale naprosto bezproblémové a intuitivní, dobrá nabídka program, přehledný display.

    – Nic.

    S výrobky tohoto výrobce zatím 100% spokojenost.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  13. Petra napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Je velká, v pohodě se tam dá oprat peřina z dutého vlákna, lehké ovládání, vřele doporučuji.

    jsme moc spokojení a doporučujeme

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  14. Kateřina napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    když jsem ji viděla poprvé v obchodě nenapadlo mě nic jiného než že to je dělo 🙂
    Teď vážně : pračka má mimo krasného jednoduchého elegantního designu obrovský buben, do kteréh vejdou i potahy atd. proto jsem si ji vybrala.
    To že pere, slyším a příjde mi to normální, alespoň vím že pere..
    Ovládání je jednoduché, logické a displej přehledný a krásný. Při ždímání se malinko chvěje, ale kdo vám bude tvrdit že se dneska pračky ani nehnou, je idiot. Při prázdném bubnu je možné, že se pračka ani nehne, ale když dáte náplň 8 kg je jasné, že lehoulince vibrovat bude, proto to beru jako samozřejmost.
    Takže za mě jelikož jsem ji sehnala za 8999,- Kč v Datardu je to absolutně nejlepší výrobek v této třídě i cenové kategorii.
    Jiné pračky na 8 kg mi přišly vzhledově nepřijatelné a já věřím že mě f. Samsung nezklame.
    Pračka v pohodě zapadla přes mé obavy do 60,4 cm širokého otvoru v kuchyni místo skřínky, takže se nebojte pokud pujde do vestavby .-)
    Prádlo po prvním vypraní je absolutně čisté, i ručník kterým jsem vytírala zablácenou a špinavou podlahu po dopravcích je 100% čistý.

    – nic

    doporučuji všem

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář