Pračka se sušičkou Beko WDA 96143 H

Pračka se sušičkou Beko WDA 96143 H

Společnost Beko vyvinula pro pračky, sušičky prádla i myčky nádobí speciální program Beko BabyProtect. Tento program v pračkách svým složením zajistí dokonalé vyprání prádla nejen pro děti či alergiky, ale pro celou rodinu. Vyšší teplota zlikviduje veškeré bakterie. Intenzivní máchání dokonale odstraní zbytky pracích prostředků či aviváže. Speciální čidla, hlídající teplotu i vlhkost v sušičce prádla, pak pomohou i při dosažení dokonalého výsledku sušení prádla. V myčkách nádobí, díky propojení intenzivního mytí a oplachování nádobí horkou vodou, je zajištěna dokonalá hygiena pro dětské příbory či kojenecké lahvičky. Tento program získal certifikát institutu LGA, který potvrzuje 99,99% úroveň sterilizace.
Nabídka Pračky



Automatická pračka s kondenzační sušičkou
Energetická třída A
Třída účinnosti praní A
Odstřeďování: 1400 ot./min
Kapacita prádla praní: 9 kg
Kapacita prádla sušení: 6 kg
Spotřeba el.energie 1,03 kWh praní/ 5,09 kWh sušení
Spotřeba vody 53 litrů/ 8 litrů při sušení na čištění filtru
přídavné funkce: Předpírka, rychlé praní, extra máchání, snadné žehlení,
16 programů (Auto Sušení pro Bavlnu a Syntetiku, doba sušení 10 – 180 min)
Wash and Wear, 6+6 Wash and Dry, Bavlna praní+sušení, Syntetika praní+sušení,
Denní, Mini 14, odstřeďování + vypouštění, Bavlna, Bavlna Eco, Syntetika, Jemné,
Vlna, Ruční praní, Košile, Máchání, nový certifikovaný program BabyProtect +,
Odložený start 0-24 hod
S-shape boční stěny pro zvýšení stability
AquaRound přímé sprchování
LCD displej, Dětský zámek, Volitelné otáčky
nádobka na tekutý prací prostředek
hlučnost praní/ odstřeďování/ sušení: 55/ 77/ 70 dB
Rozměry VxŠxH 85x60x63 cm


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Pračka se sušičkou Beko WDA 96143 H, 4.1 out of 5 based on 13 ratings

8 Recenze na Pračka se sušičkou Beko WDA 96143 H

  1. Veronika B. napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Velké množství programů, možnost volby programu podle míry zašpinění prádla a délky praní. Všechny programy jsem vyzkoušela a vybrala si pro moji rodinu ty nejlepší.
    Sušení také skvělé, přijdu z práce a mám prádlo vyprané a vysušené. Zvlášť výhodné je sušení ručníků a froté županů, vše je příjemně hebké.

    – Zatím jsem nic nenašla.

    Potřebovala jsem pračku se sušičkou za dobrou cenu a tento výrobek se mi zdál vzhledem k množství programů i ceně nejlepší. Protože minulá pračka (značková Elektrolux) vydržela jenom 5 let, rozhodla jsem se pro tuto pračku se sušičkou i proto, že výrobce na ni dává 5 letou záruku.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. Smolda napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    velmi dobře pere i suší, značná úspora vody při sušení, 5 let záruka, funkce nemačkání prádla skutečně funguje

    – zatím nic

    výrobek vyšší třídy za cenu za velmi rozumnou cenu
    snadné intuitivní ovládání i bez znalosti cizího jazyka
    zatím pro měsíčním provozu bez výhrad a doporučil bych její koupi každému

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    funguje vytecne, prani i suseni
    zchlazeni susiciho vzduchu vzduchem, tedy znacna uspora vody
    Turecka firma Beko = udajne solidni zpracovani, dostupny servis
    5 let zaruka v cene (firma Beko)

    pradlo je po suseni bez vune vypraneho pradla

    pouzivame zatim par dni, mel jsem z kombinace obavy, ale bylo mi sympaticke nechat vse vyprat+ususit v jednom kroku pres noc (nizky tarif el.) . Zatim vse funguje vytecne, drivejsi pracka byla na 5 kg, takze ted dam jeste o neco vic a po 4-5 hod vyndame vse vyprane + paradne ususene, az se divim jak naoko plny buben pradla dokaze dobre ususit . Stupen ususeni lze regulovat, k zehleni = zavlhle, do skrine = suche, extra = suche. pak nejake delikatni suseni na jemne pradlo, pracka sama inteligentne nabizi podle zvoleneho programu pradla, co za otacky, teplotu, stupen suseni je doporuceny, neco lze menit, neco nelze (napr program vlna = nelze zapnout suseni)
    vyhoda je zobrazeny cas do konce programu, takze podle nastavenych parametru programu hned vidno jak se meni cas. Nema sice nejaky Time manager kterym lze zkracovat program, ale ma i 30ti minutovy rychloprogram a dokonce 15-ti minutovy extra rychloprogram. Spotreba el. a vody je popsana v navodu u kazdeho z programu, uvazoval jsem o podobne kombinaci od Bosch/Siemens nebo Elektrolux, tam ovsem vzdy podstatne horsi nejake z parametru spotreba el., voda, mnozstvi pradla, cena spotrebice, zaruka, tedy zvitezilo Beko kde byly parametry a vyhodnost nejlepsi.
    Nemam zkusenostmi s ostatnimy susickami pripadne kombinacemi, ale tato se zda super.
    jedine negativum ktere me napada, po vysuseni je pradflo mekoucke, ale nevoni, manzelka citila jakoby slaby zapach gumy, ja necitil nic. Po vyprani bez suseni pradlo voni po pracim prasku jako v kazde pracce, holt po suseni uz ne, nevim jestli tohle je vlastnost vsech susicek ??

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Beny napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Pere a suší skvěle!
    Relativně nízká spotřeba.
    Obrovský buben.
    Veliká nabídka programů.
    Nezničila ani prádlo, které se nesmí sušit. 😉

    Klasické programy jsou opravdu dlouhé (i 5 hodin).
    Po sušení není cítit aviváž.
    Usušené prádlo není vůbec jako vyžehlené.
    Dobře usušené prádlo už nejde dožehlit.
    Při nejvyšších otáčkách rozvibruje celou koupelnu.
    Sušením se vypráší spousta brajglu, který je pak potřeba vybírat z těsnění a z filtru.

    Tak jako první zkušenost s kombinací pračky a sušičky – spokojenost.
    Mrzí mě ale, že jsou tak šibeniční limity pro registraci spotřebiče (nutná pro pětiletou záruku). Zapojovali jsme až měsíc po zakoupení a už nešla registrovat.
    Taky pozor na to, že většina programů (kromě bavlny) má mnohem menší doporučené objemy, než 9/6 kg.
    Slíbené české ovládání se taky nekonalo, ale angličtina mi nevadí.
    Cena odpovídá kvalitě – teď jen doufám, že jí to dlouho vydrží.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Kondenzát chladí vzduchem, nikoli vodou jako většina ostatních praček! Takže během sušení nespotřebuje 50-60 litrů, ale pouze 8.
    Jedna z mála kombinací s energetickou třídou A.
    Koupil jsem ji s poškozeným obalem za 4 tisíce méně než Bosch, jinak je asi Bosch (taky chlazení vzduchem) lepší značka, jestli nevadí horší účinnost a menší kapacita.
    5 let záruka
    Snadná obsluha s velkým displejem
    Program který vypere a usuší 5 košilí za 55 minut (!)

    Je těžká jako kráva
    Uvnitř bubnu se po sušení dělaji žmolky

    Pračka má všechny nejnovější technologie (vážení prádla, sensor suchosti, odložený start, grafický displej se zobrazením aktuální činnosti pračky, důkladné rozpouštění prášku, hygienický program, atd.).
    Skvělý poměr cena/výkon, zvlášť s přihlédnutím k dlouhodobým nákladům na vodu a elektřinu díky chlazení vzduchem.
    Ještě se mi nepodařilo buben naplnit, ale s poloviční náplní je prádlo čisté, krásně suché a nepomačkané. Ovšem nevoní tak jako po praní s aviváží, ale to je „problém“ i samostatných sušiček.
    Jediný otazník visí nad značkou BEKO „Made in Turkey“, nemám s nima a jejich servisem zkušenosti, na druhé straně nabízejí 5 let záruku.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Petra napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Je skutečně tichá
    Trošku vibruje ve velkých otáčkách, ale ještě ji možná nemáme úplně rovně, je to nepatrně slyšet
    skvělý poměr cena výkon, spotřeba (voda a el.en) a parametry praní a sušení oproti jiným výrobkům (srovnávala jsem s BOSCH a LG)
    hodně programů, které jsou použitelné a fungují, možnost vlastního nastavení oblíbeného a změn skoro všech parametrů v programech
    dětský zámek funguje (i na power, pro ty co četli recenze na LG)
    Dvířka mají dvojitá – sklo a pak plast, nejsou až tak rozehřátá, jak jsem čekala, ani po sušení.
    displej krásně informuje o všem (v aj bohužel, ale mě to nevadí, to jsem věděla)
    tlačítka dotyková, lehce ovladatelná
    intuitivní ovládání (napřed jsem byla z tolika programů paf)
    5 let záruka po registraci

    displej pouze v aj (mě to nevadí, ale někdo s tím může mít problém, protože v návodu není slovník – co se tedy po zmáčknutí objeví jako potvrzení, nebo stornování, atd…)
    Trochu zmatený návod v některých částech (napsala jsem na BEKO a snad jej opraví)
    váha – ale to je možné zjistit a dva chlapy do patra ji donesli
    poměrně široká, vzadu má malý prostor přesahu horní desky a tak když máte trochu vystouplé přívody, budete ji muset mít kapičku od zdi.
    Na povlečení jsme měla umělohmotné zipy a trochu je to poničilo….

    Vybírala jsem dlouho, chtěla integrovaný výrobek (každý odrazoval, ale NIKDO neměl konkrétní a objektivní důvod, proč nebrat 2 v jednom, jen řeči….Já chtěla dva v jendom, zapnu, naprgramuju, odjedu, vyndám suché, složím uklidím…nechtěla jsem prádlo přendavat někam jinam.

    Jsem s tímto výrobkem moc spokojena a s fungováním zákaznické linky taktéž. Komunikovala jsem s nimi v rámci chyb v návodu a zavádějící funkce rychlé praní, které výrobek nemá, paní vše zjistila a návod prý opraví. Mám 4 dny, ale postupně vše zkouším….

    První praní sušení – program 6/6 – 6 kg vypere a hned usuší dopadlo skvěle, vyndala jsem suché prádlo. Uhladila, složila – nežehlila. Pár kousků se mi zamotalo do cejchy a pak mělo mokrý flek, ale to byla spíše moje chyba…nezapla jsem povlečení.

    Další zkouška – praní a ždímání na 800 otáček – prala jsem současně dcery plyšáaka a nechtěla jej zcela zničit. Prádlo je mokré jako bylo ze staré pračky, dala jsem ještě jednou ždímat na 1200 je lehce vlhké a za 2 hodiny doschne na sušáku (dříve jsem měla 2 dny). Nezmačkané.

    Sušení BAVLNA samostatně – po vyprání jsem dala jen ručníky a froté prostěradlo (max 4kg takového prádla) a vše suché, složím a dám do skříně. cca 2 hodiny

    Další jsem dala sušení bavlna ale jen na 60 minut, je to skoro suché, stačí na chvilku nechat, pak složit.

    Cejchy – bavlna sušení samostatně, manuálně jsem si nastavila 90 minut v tom je zahrnuto ždímání na 1400 otáček. Vše suché, nezmačkané, super. Uhladím, složím -> skříň

    Program vyprat a nosit – za hodinu jsme měla 2 trička, 2 legíny a ponožky a pánské boxerky rovnou do skříně.

    Program express – za 15 minut malé množství prádla vypráno – super.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. Lucka napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Velký buben, rychlý program, parádní sušení.

    Po vyprání zůstává dost vody na gumě kolem otvoru a musí se vytírat. Při vyndavání prádla by se prádlo umokřilo. Nedokonalý překlad návodu k používání, uvedeny některé nepřesnosti.

    Celkově výborná pračka se sušičkou. Krátké i dlouhé programy dle potřeby na různé typy tkanin. Sušení parádní. Malá spotřeba vody a hlavně na sušení není voda potřeba.To byl hlavní důvod, proč zvolit značku BEKO v porovnání s Electrolux, AEG, Siemens nebo Bosch. Celková spokojenost.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  8. Anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    kombinace pračky a sušičky
    minimální spotřeba vody pro sušení
    vypere 9kg prádla
    záruka 5 let
    nejnovější technologie

    Podle mého názoru kvalitní spotřebič za rozumnou cenu. Velmi oceňuji nízkou spotřebu vody pro sušení, u konkurenčních je tato spotřeba několikanásobná! Což nás přesvědčilo právě o tom koupit tento model od firmy Beko. Potřebovali jsme v koupelně ušetřit místo, což nám tato kombinace pračky a sušičky velmi usnadnila. Jako velké pozitivum hodnotím přehledný displej a ovládání, které je velice intuitivní. Nevěřil jsem funkci pro nezmačkání prádla, ale ono to doopravdy funguje!

    Cena rozhodně odpovídá kvalitě a kombinaci s prodlouženou zárukou na 5 let je to prostě best buy.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář