Pračka se sušičkou Candy EVO4W 2643 D

Pračka Candy EVO4W 2643 D

třídy při sušení:

* energetická třída B
* třída prací účinnosti A
* třída účinnosti odstřeďování B

Nabídka Pračky


třídy při praní:

energetická třída A+
třída prací účinnosti A
třída účinnosti odstřeďování B
náplň prádla praní 6 kg
náplň prádla sušení 4 kg
velká dvířka s nově umístěným madlem (otevírání ze shora)
display 3D
KG Detektor
systém Mix & Wash
plynulé nastavení otáček 0 – 1200 ot./min.
odložený start 1-23 hodin
technologie Fuzzy Logic
materiál vany – Silitech
materiál bubnu – nerez
antibakteriální lopatky bubnu s ionty stříbra (Ag+)
ochrana proti přetečení
čidlo kontroly množství pěny
časové nastavení sušení
automatické řízení odstřeďování a vyvážení

16 programů

rychloprogram 14′, 30′, 44′
program na vlnu – certifikace Woolmark
program Ruční praní
tlačítko Aquaplus – pro citlivou pokožku
program Jeans
spotřeba el. energie (pouze praní) (kWh) 1,14
spotřeb energie (praní,sušení,odstředění) (kWh) 4,85
spotřeba vody: 110 l
hlučnost praní/odstřeďování/sušení dB(A)
váha netto: 73 kg
rozměry výrobku (v x š x h): 85 x 60 x 44 cm


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Pračka se sušičkou Candy EVO4W 2643 D, 4.3 out of 5 based on 8 ratings

8 Recenze na Pračka se sušičkou Candy EVO4W 2643 D

  1. Edita napsal:
    VA:F [1.9.20_1166]

    Rozhodně to není tichá pračka,jediné v čem má plus je to že je úzká a ušetří místo v koupelně….ale žádný zázrak to teda není!

    VA:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. Lena napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    s praním i sušením maximální spokojenost

    mohl by být zvukový signál pro ukončení programu sušení

    jeden z mála typů pro menší prostory, doporučuji

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. L. napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Malá velikost.Nízká cena.

    Na svoji velikost pojme velké množství prádla. Dobrý pomocník do domácnosti. Vhodná hlavně tam, kde se samotná sušička již namá šanci vejít.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Daniela napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    dobrý výběr programů s krátkým časem
    tichá

    uvedené technické parametry neodpovídají skutečnosti
    (hloubka pračky není 44 cm – s přesahujícím víkem bubnu a přesahující zadní deskou je téměř 49 cm…. varování pro ostatní kteří mají málo místa na ustavení pračky

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. vittorio napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    kupováno kvůli malé hloubce 44 cm a přitom pračka se sušičkou
    velká dvířka
    na display je vidět i seshora, vestoje (3D?)
    hlučnost je standartní až vyšší v každé fázi praní

    chybí akustické oznámení ukončení procesu
    není úplně bez vibrací (žďímání)
    divné řečení vypouštěcího otvoru – dvířka se vyklápí k zemi-přímo pod vypouštěcí místo a přitom je nutné je stále držet, samy se sklápí zpět vlivem silné pružiny

    -prvotní dojmy dobré
    -pro vypovídající shrnutí mi zašlete upozornění tak až za 2-3 roky a pak se teprve uvidí (:-)

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    jediná s současnosti dostupná pračka se sušičkou a hloubkou 44 cm (alespoň co jsem na netu našel)

    prádlo ze sušičky je dost pokrčené, ale dosud se s ní učím zacházet a možná je chyba v „obsluze“

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. Anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Tichá, úzká pračka se sušičkou s velkými dvířky, možnost krátkých programů na 14, 30 a 44. Možnost programy kombinovat. Výborně odstřeďuje – při zvolení opakovaného odstřďování, které prodlouží program o 7 minut, je prádlo dokonale vyždímané a na sušáku či šňůře uschne v cukuletu.

    Je jeasné, že samostatnou sušičku jen tak nějaká kombinace nenahradí, ale pokud nemáte sušičku kam dát a navíc máte ještě malou koupelnu, tak je tato volba naprosto ideální (hloubka 44 cm) a ve své cenové relaci nemá v podstatě konkurenci. Na každodení praní a příležitosné sušení prostě výborná.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  8. Pavla napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Dobrá cena, malá hloubka, pračka se sušičkou v jednom, dostatek programů. Buben je i přes menší hloubku dostatečně velký.

    Trochu hlučnější, větší spotřeba energie.

    Jediná pračka se sušičkou s menší hloubkou. Prádlo je dobře vyprané a při využití sušičky úplně suché. Sušili jsme zatím jen 2x a při prvním sušení dost smrděla guma i prádlo bylo cítit, 2.sušení už bylo lepší. Už to někdo uváděl v recenzi, tak se s tím opravdu musí počítat, že první sušení budou trošku smrdět po gumě.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář