Pračka se sušičkou Hotpoint-Ariston Aqualtis AQD970D 49 EU/B

Pračka se sušičkou Hotpoint-Ariston Aqualtis AQD970D 49 EU B

Náplň prádla praní/sušení: 9 /7 kg
Max. odstřeďování: 1400 ot./min
Třída energetické účinnosti: A
Třída účinnosti praní: A
Třída účinnosti odstřeďování: B
Energetická spotřeba praní/praní+sušení: 1,83/ 6,12 kW/hod
Spotř. vody na cyklus praní/praní+sušení: 77/ 108 litrů
Délka pracího cyklu 60oC: 191 min
Hlučnost praní/odstřeďování: 51/ 78 dB(A)

Nabídka Pračky



Tichý chod – Bezuhlíkový motor
LCD displej
Množstevní automatika
Kontrola vyváženosti prádla
Odložený start
Ukazatel délky pracího cyklu
Woolmark Platinum Care – praní vlny
Bavlna s předpírkou
Hedvábí
Antialergický program
Přídavné máchání
Snadné žehlení
Tmavé oblečení, Barevné oblečení
Přídavné máchání
Snadné žehlení
Automatické sušení dle zbytkové vlhkosti (k žehlení, ramínko, prádelník, extra suché)
Časované sušení, Sušení vlny
Praní a sušení 45 min
Možnost zkrátit čas, Paměť

Konstrukce:

Stand by – pohotovostní režim
Bezuhlíkový motor
Poliplexová vana
Systém ochrany proti přetečení
Rozměry (VxŠxH):85 x 59,5 x 61,6 (64,5 celkově) cm
Barva: Bílá se stříbrnými dvířky


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Pračka se sušičkou Hotpoint-Ariston Aqualtis AQD970D 49 EU/B, 4.2 out of 5 based on 10 ratings

7 Recenze na Pračka se sušičkou Hotpoint-Ariston Aqualtis AQD970D 49 EU/B

  1. Eva s. napsal:
    VA:F [1.9.20_1166]

    Bohužel mne po dvou letech vypovědělo čerpadlo. Hlásila stále poruchu F5 a nebyla ucpaná. Tak pozor na to.

    VA:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. Tina napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Skvěle pere.

    Při sušení je prádlo zatím cítit jako po gumě….tak snad až po záběhu se to zlepší?

    Hledala jsem pračku se sušičkou, a zde rozhodla cena. Nelituji, pere skvěle, sušení je taky o.k. až na ten momentální zápach, ale věřím, že to bude pak v pohodě.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. Martina napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    velmi dobrá kombinace pračka + sušička

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Majak1972 napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Pere a suší dobře.
    Hezký vzhled.
    Jednoduchá obsluha.

    Při prvních praních hrozně smrdí.

    Tuto pračku jsme pořizovali do malé koupelny v bytě kde nemáme prostory k sušení prádla a tím pádem jsme chtěli i se sušičkou. Vzhledově se nám velmi líbila i recenze jsou obstojné.
    Prvních 5 praní docela dost smrděla teď už je to dobré. Pere velice dobře i skvěle usuší prádlo a stačí program na ramínko.
    Po vyprání je pračka opravdu celá rozehřáta asi to tak má být.
    Jelikož ji máme teprve 14 dní nemohu vědět jak dlouho bude sloužit, ale určitě bych ji za cenu 13000,- doporučil svým známým. Obrovská výhoda když nemáte kde věšet prádlo.
    Má taky skvělý program kdy vám za 45min. vypere a usuší 1Kg lehce zašpiněného prádla.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. Hildaman napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Cena
    2v1
    Tichá
    Design
    Dotykové ovládaní
    Dostatek pracích programů a sušení

    Některé oblečení je nutné žehlit, ale dalo se stím počítat za tu cenu.

    Levná pračka se sušičkou s pěkný vzhledem a tichým chodem.
    Jednoduché ovládání nabízí dostatek programů.
    Se sušením sem spokojen.Vybíral sem pračku se sušičkou kvůli úspoře místa v bytě.Žádné sušení na sušáku nebo balkoně.Suší naprosto skvěle…Prádlo suché bez vlhkosti, jen pro snadné žehlení tedy :)Některé oblečení je nutné žehlit, ale dalo se stím počítat za tu cenu.Ale ručníky, tepláky nebo svetry sou jako nové a nadýchané.
    Prádlo nevhodné do sušičky je díky odstředivým otáčkám téměř suché.
    Já sem za tu cenu spokojen.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Tichý motor
    Výborný výsledek praní i sušení
    Design
    Obrovský buben

    Nelze nastavit krátký program bez sušení

    Pračku jsem zakoupil pro líbivý design, ale hned po zapojení začali potíže. Netočil se buben pračky. Technik musel zapojit motor. Zklamání nastalo, když jsem hledal 15 – 30 minutový program bez sušení. Prostě na pračce není. A při praní asi třetí várky prádla, začala být hlučná při ždímání. Budu tedy podávat druhou reklamaci během týdne co pračku mám. Snad mám jen špatný kus, jinak až na zmíněnou jednu nevýhodu luxusní pračka za příjemnou cenu

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. Lukáš Šváb napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Kvalitní zpracování, přehledné a jednoduché ovládání, až na vypouštění velmi tichá v porovnání se starou pračkou.

    Vyšší hlučnost při vypouštění ale nic co by se nedalo snést. špatně přeložený návod.

    Až na chybně přeložený návod a hlučnější vypouštění je tato pračka naprosto perfektní. Jediné co mě trochu zarazilo je, že praní a sušení na téměř všechny programy trvá cca 7 hodin. Nemám objektivní srovnání s jinými kombinacemi takže nevím jestli je to dlouho nebo ne.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář