Pračka se sušičkou Hotpoint-Ariston Futura WDG 862 EU

Pračka se sušičkou Hotpoint-Ariston Futura WDG 862 EU

Náplň prádla praní/sušení: 8 /6 kg
Max. odstřeďování: 1200 ot./min
Třída energetické účinnosti: B
Třída účinnosti praní: A
Třída účinnosti odstřeďování: B
Energetická spotřeba praní/praní+sušení: 1,2/ 6,48 kW/hod
Spotř. vody na cyklus praní/praní+sušení: 69/ 98 litrů
Délka pracího cyklu 60oC: 175 min

Nabídka Pračky



Funkce:

Tichý chod – Bezuhlíkový motor
Velký digitální displej
Množstevní automatika
Kontrola vyváženosti prádla
Odložený start
Ukazatel délky pracího cyklu
Eco Saver – (bavlna, syntetika, rychlý 30 min.) – úspora energie, praní ve studené vodě při pozměněné rotaci bubnu
Intenzita praní – možnost nastavení 3 úrovní intenzity praní (normální, jemné, intenzivní)
Autočištění
Woolmark Platinum Care – praní vlny
Bavlna s předpírkou, Hedvábí
Rychý 30 min, Rychlý praní a sušení 60 min,
Odstraňování skvrn
Antialergický program
Přídavné máchání
Automatické sušení dle zbytkové vlhkosti (k žehlení, ramínko, prádelník, extra suché)
Časované sušení, Sušení vlny

Konstrukce:

Stand by – pohotovostní režim
Bezuhlíkový motor
Poliplexová vana
Systém ochrany proti přetečení
Rozměry (VxŠxH):85 x 59,5 x 60,5 cm
Barva: Bílá


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Pračka se sušičkou Hotpoint-Ariston Futura WDG 862 EU, 4.3 out of 5 based on 8 ratings

6 Recenze na Pračka se sušičkou Hotpoint-Ariston Futura WDG 862 EU

  1. Broňa napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Jednoduchá a přehledná obsluha
    Velká dvířka

    Poměr cena výkon je velmi výhodný
    Praní i sušení funguje bez problémů
    Jediný drobný detail proti je že v těsnící gumě za dvířky zůstává voda

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    skvělá cena
    jednoduchá obsluha

    ze začátku je cítit guma
    délky programů (6-7 hodin)

    Pračka pere a suší skvěle, pořídila jsem si jí proto, že máme doma vlhko. Jsem velice spokojená

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. Stejskalová napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    ýborná cena
    velký buben pračky
    je tichá

    za gumou u dvířek zůstane občas malý kus prádla ( ponožka atd…)

    poměr kvalita cena výborná

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Eduard J. napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Cena,Velká náplň, sušička, odložený start, velmi přehledný a velký display,

    – na můj vkus vysoká spotřeba, po dobprání zůstávat u dvířek za gumou voda která mnohdy po otevření vyteče.

    Mám teprve 5 dnů. Spousta programů, praní na 60st. barevného zvládne za 1h15m. Sušení do šatníku okolo 2h50m
    Má i program 30min praní a 30min sušený pro náplň do 2,5kg

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Jsem příjmně překvapena sušičkou, tichá, jednoduché použití..

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Dva v jednom. Při sušení prádla nejsem závislá na počasí. á hodně užitečných funkcí,některé z nich postrádají mnohem dražší modely. Přehledný návod v češtine. Hezký vzhled-i když to není to hlavní. Funkce-odložený start,ochrana proti přetečení,dětská pojistka.antialergický program,praní malého množství prádla,eko program,rychlé praní,zpětný chod-nezamotá prádlo,volitelné funkce u praní i sušení,lze po přerušení pokračovat z místa přerušení,nekompatibilní nastavení sama vyloučí-chtrá pračka,funkce vyvážení prádla v bubnu,voda při sušení odtéká hadicí-nemusí se vylévat atd…

    Mám ji příliš krátce na to,abych nějaké nedostatky objevila a doufám,že to tak zůstane a bude nám bez závad sloužit co nejdéle.

    Myslím,že se jedná o kvalitní produkt za přijatelnou cenu. Vybírala jsem dlouho a srovnávala mnoho produktů,jejich funkce i ceny.Hodnotím se jako zkušená uživatelka,peru hodně a často i když sušičku mám poprvé.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář