Pračka se sušičkou Hotpoint-Ariston WDD 10760BX EU

Pračka se sušičkou Hotpoint-Ariston WDD 10760BX EU

Náplň prádla praní/sušení: 10 /7 kg
Max. odstřeďování: 1600 ot./min
Třída energetické účinnosti: A
Třída účinnosti praní: A
Třída účinnosti odstřeďování: A
Energetická spotřeba praní/praní+sušení: 1,1/ 6,8 kW/hod
Spotř. vody na cyklus praní/praní+sušení: 85/ 130 litrů
Délka pracího cyklu 60oC: 210 min

Nabídka Pračky



Funkce:

Tichý chod – Bezuhlíkový motor
LCD displej
Množstevní automatika
Kontrola vyváženosti prádla
Odložený start
Ukazatel délky pracího cyklu
Eco Saver – (bavlna, syntetika, rychlý 30 min.) – úspora energie, praní ve studené vodě při pozměněné rotaci bubnu
Intenzita praní – možnost nastavení 3 úrovní intenzity praní (normální, jemné, intenzivní)
4 úrovně přídavného máchání (normální,extra, citlivá pleť, antialergické)
Autočištění
Woolmark Platinum Care – praní vlny
Bavlna s předpírkou, Hedvábí
Rychý 30 min, Rychlý praní a sušení 60 min,
Odstraňování skvrn
Automatické sušení dle zbytkové vlhkosti (k žehlení, ramínko, prádelník, extra suché)
Časované sušení, Sušení vlny
Možnost zkrátit čas, Paměť
Stand by – pohotovostní režim
Bezuhlíkový motor
Poliplexová vana
Systém ochrany proti přetečení
Rozměry (VxŠxH):85 x 59,5 x 60,5 cm
Barva: Bílá s nerezovými dvířky


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Pračka se sušičkou Hotpoint-Ariston WDD 10760BX EU , 3.9 out of 5 based on 17 ratings

6 Recenze na Pračka se sušičkou Hotpoint-Ariston WDD 10760BX EU

  1. DASAFILIP napsal:
    VA:F [1.9.20_1166]

    škoda jen že prádlo zustává občas ,,chlupate,,

    VA:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. MM napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    ato pračka je vhodná do bytu bez balkonu s větší koupelnou. Rozměry pračky 60×60 cm umožňují velkou kapacitu, kterou jako rodič oceňuji, ale zabírá více místa. Pračka mě překvapila tichým chodem i při vysokých otáčkách. Oceňuji samočistící program, protože při sušení vznikají prachové žmolky a jednoduché čištění přihrádky na prací přípravky. Prádlo ze sušičky pokud se vytahuje ještě horké a pěkně se narovná, tak není třeba žehlit. Pokud prádlo přeschne tak je pomačkané. Ručníky byly krásně měkké a nadýchané, přikoupila jsem si sušící kuličky a antistatický sprej. Pračka se sušičkou rozhodně šetří čas.
    – velký buden – jednoduché ovládání – program na samočištění – nastavení intenzity zašpinění prádla – rychlý program na mírně zašpiněné prádlo
    – rychlý program a sušení nejsou tak účinné, na usušení je třeba delší čas – délka jednotlivých programů

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. Marta napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Velmi tichá
    Vůbec nesmrdí, ani po prvním praní, jak někteří píšou
    V manualu jsem našla vše, co jsem potřebovala
    Vypere peřiny, 10 kg prádla, 7 suška
    Dá se různě nastavit, má i krátké programy, je tam tlačítko na úsporu času, chce si to pohrát a pohledat
    Už týden se dívám, jak krásně a tiše pere
    Mám dům se zahradou, přesto jsem zvolila tuto, takže né jen do garsonek
    Sušku nemusíte používat každý den
    Otáčky 400, 800, 1600, co víc?
    Ani při 1600 není prádlo pomačkané
    Dává krásně hodně vody při máchání
    Až 4 máchání
    Výběr z milionu programů
    Není kolečko na programy, jen čudlíky, podle toho, kolikrát zmáčknete, tak máte program mírně pozměněný
    Záruka 5 let
    Koupila jsem v TS Bohemia a nejsem jejich prodavačka ani dealer
    Prostě pračku miluju

    Jsem nadšená, nedá se ani srovnat s LG na 5 kg, co jsem do teď měla, sice ještě jede, ale šla o poschodí níž. Měla jsem i samostatnou sušičku, ale pro ty, kteří moc nesuší, je samostatná zbytečná, proto jedině 2v1. Pro ty, kdož váháte, neváhejte, nebojte se, Hotpoint je největší firma v Anglii, teď spojená s italským Aristonem – lepší made in Italy než Thaiwan, né?

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Monika napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Banální ovládání
    Možnost zkrácení pracího programu
    Skvělé na vlnu, Kašmír, hedvábí a ostatní jemný materiál
    Velký buben – vleze se i peřina
    1600 otáček s kombinaci 2 hodiny sušení, jsou i ručníky suché
    Samočištění
    30 minutové praní
    Čeština na displeji

    Otáčky jen 1600 nebo 800
    Nelze snížit teplotu sušení, jen bavlna, vlna, syntetika
    30 minutové sušení je k ničemu
    Délka sušících programů

    Pračka už mám rok a jsem s ní velice spokojena. Displej v češtině se vším pomůže, a není třeba ani návod, jedině na somočistící program. Ždímá sice jen na 1600 a 800 otáček, ale vlastně to stačí. Když se vám nechce přepírat věci v ruce, 30ti minutový program je ideální řešení, i pro jemné prádlo. Na sušení bavlny a ručníků používám kombinaci 1600 otáček + 120 minut sušení, pokud prádlo nechcete žehlit, musíte vyždímat dvakrát na 800 otáček a nebo zvýšit čas sušení s otáčkami na 800.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. Ewka napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    super tichá,skvěle pere,velký výběr programů,eco program ,možnost zkrátit některé programy kvůli úspoře

    sušení strašně smrdí,možná je to novotou a časem vymizí.
    Dále u některých programů nelze korigovat jiné otáčky než určené,celkově omezený výběr buď 800 anebo 1600- nic mezi nejde,to beru jako docela mínus oproti jiným pračkám…ale jinak je super

    celkově je pračka jinak velice dobrá,sušení ok jen krátké sušení není prádlo suché,není možnost nastavení otáček kromě 800 nebo 1600- velké rozdíly(1600 je prádlo velice zmačkané) ..jiné pračky umí alespoň po 200 nastavovat….Ale velikostí bubnu,celkově funkcemi za dobré peníze ve srovnání s modely jiných pračko-sušiček

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Verizonka napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    perfektni pro vsechny kdo musi udelat kompromis a nemaji doma misto!!!
    je neuveritelne ticha!!!

    strasne spatny manual, blbe napsany nebo prelozeny s malo informacemi, ke spouste veci jsem se musela dopidit pokusem nebo hledat informace k vyrobku jinde, ale v manualu jsem je nenalezla
    uz ji mam doma 10 dni a pradlo porad po suseni hrozne smrdi zapachem z noveho zarizeni

    ROzhodne bych doporucila, je to skvely kompromis mezi prackou a susickou a uspora mista, bydlime v 1+1 s pidikoupelnickou a pidi chodbickou,
    ale asi bych jeste pro priste hledala nejakou moznost, jak docilit toho, aby pradlo po suseni i vonelo

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář