Pračka se sušičkou Indesit Giugiaro IWDE 7105 B

Pračka se sušičkou Indesit Giugiaro IWDE 7105 B

ECO TIME
Digitální velký displej
Energetická třída B/A/C
Spotřeba vody 60 l
Náplň prádla 1-7 kg pro praní
Náplň prádla 1-5 kg pro sušení
Rychlost odstřeďování: 1000 ot./min.
Spotřeba vody při praní/ praní + sušení: 60/ 106 l
Spotřeba energie při praní/ praní + sušení: 1,33/ 5,6 kWh
16 programů praní + 3 programy sušení
Program hedvábí, boty, sportovní oblečení, džíny
Časovač odloženého startu 1-24 hodin
Antioverflow
Nabídka Pračky



Barva: bílá + šedivý okraj dvířek
Rozměry: (vxšxh) 85 x 59,5 x 53,5 cm


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Pračka se sušičkou Indesit Giugiaro IWDE 7105 B , 4.7 out of 5 based on 12 ratings

7 Recenze na Pračka se sušičkou Indesit Giugiaro IWDE 7105 B

  1. Anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Funguje bezchybne, super cena, spousta programu a nastavenni

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. Ivana napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    lehké programování
    při praní je docela tichá

    Prádlo po vyprání nevoní, ikdyž se použila aviváž. po sušení už vůbec ne.
    při první sušení těsnící guma vrzala, víckrát jsme zatím nesušili

    Myslím, že za ty peníze slušná pračka se sušičkou.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    bezva cena
    pěkný design
    výborně pere i suší
    doporučuji

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Skvěle suší, snadná ovladatelnost, vysoká variabilita programů, horké suché prádlo lze hned skládat do skříně bez žehlení

    Trochu hlučnější

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. I.Havlíková napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    program prani i suseni si muzu nastavit presne tak jak potrebuji.
    setri mi cas

    nedoporucuji davat uplne plny buben pradla.nevypere se!!!

    pracku jsem jiz nemela a se susickou proto ze zmirnim vlhkost v dome kdyz tu nebude vsude mokre pradlo. coz oceni nase ctyri dcery.
    hlavne sem maximalne spokojena a vrele doporucuji.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Karolína Damborská napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    čisté prádlo
    pere skvěle
    velký výběr programů
    poměr cena a kvalita
    prádlo suché
    automatické zkracování programu

    prádlo je nutné po sušení vyžehlit (vyzkoušela jsem všechny programy sušení a bohužel u všech zmačkané)
    při sušení nevoní
    prádlo po vysušení ztrácí vůni aviváže

    Pračka je výborná, velký výběr pracích programů, libovolné nastavení teploty. Program se automaticky zkracuje, dle potřeby. Praní je tiché, ale ždímání se mi zdá dost hlučné oproti jiným pračkám. Sušička mne trochu zklamala. Prádlo je sice suché, ale ztrácí vůni aviváže a trochu jde cítit gumou, ale po několika praních a sušení se trochu zápach vytratil, tak uvidím po delším používání. Prádlo je bohužel po vysušení sežvýkané. I když prádlo vyndám po praní, protřepu a znovu dám dovnitř vysušit.
    Líbí se mi, že sušička si automaticky koriguje čas dle suchosti prádla, i když je na začátku sušení čas 3 hodiny, automaticky si zkrátí sušení, v průměru trvá sušení hodinu, hodinu a půl.
    Myslím, že cena odpovídá kvalitě. Do budoucna však budu šetřit na sušičku zvlášť a ne v kombinaci s pračkou. Jinak je to dobré prozatímní řešení.
    Doporučuji pro ty, co mají nedostatek financí a prostoru.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. Adéla napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Jsem naprosto spokojená.

    náš nový člen domáctnosti je malý zázrak

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář