Pračka se sušičkou Indesit Giugiaro IWDE 7125 B

Pračka se sušičkou Indesit Giugiaro IWDE 7125 B

PRAČKA SE SUŠIČKOU
ECO TIME
Digitální velký displej
Energetická třída B/A/B
Spotřeba vody 60 l
Náplň prádla 1-7 kg pro praní
Náplň prádla 1-5 kg pro sušení
Rychlost odstřeďování: 1200 ot./min.
Program hedvábí, boty, sportovní oblečení, džíny
Časovač odloženého startu 1-24 hodin
Antioverflow

Nabídka Pračky



Barva: bílá + šedivý okraj dvířek
Rozměry: (vxšxh) 85 x 59,5 x 53,5 cm
Spotřeba vody při praní / praní + sušení: 60/ 104 l
Spotřeba energie při praní / praní + sušení: 1,33/ 5,46 kWh
Velký digitální displej
Automaticky řízená spotřeba
13 pracích programů
3 automatické sušící programy
Program bavlna s předpírkou
Program Jeans
Program Sport
Program rychlé praní & sušení
Program hedvábí/záclony
Program vlna/ruční praní
Časované sušení
Eco Time – možnost zkrátit čas a snížit spotřebu
Časovač odloženého startu: 1-24 hod
Extra máchání
Snadné žehlení
Stand by – pohotovostní úsporný režim displeje
Okamžité odemčení dvířek


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Pračka se sušičkou Indesit Giugiaro IWDE 7125 B, 4.4 out of 5 based on 10 ratings

12 Recenze na Pračka se sušičkou Indesit Giugiaro IWDE 7125 B

  1. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Za malé peníze skvělý nákup

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. David J. napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Dobrý poměr cena/výkon
    Dobré a účinné praní

    Po cyklu praní + sušení, který trvá skoro 5 hodin je prádlo ještě trochu mokré. Na 100% se mi nevysuší. Když otevřu pračku, tak se na mě vyvalí pára jako z myčky nádobí. Z té páry je logicky prádlo mokré….

    Pokud máte náladu na to prádlo ještě po sušení na dvě hodiny rozvěsit na sušáku, aby doschlo, tak je tato pračka/sušička dobrou volbou. Pokud necháte prádlo sušit 3h30, potom je na 100% suché, ale tak zmačkané, že se nedá vyžehlit.
    Protože máme malé děti a pereme 2x denně, tak nám tento výrobek ušetří čas, který bychom strávili čekáním na usušení prádla na sušáku. Než se vypere a usuší další pračka, tak je ta první suchá.
    Je jasné, že kombinace pračka/sušička za 8tis nemůže mít kvalitu výrobku za 20tis Kč. Pro běžné uživatele hledající dobrý poměr cena/výkon ale podle mě stačí.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. Hana Vrbová napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + jednoduchá obsluha
    dobře ždímá
    úspora místa- 2 v 1

    pračku jsem vybrala z důvodu úspory místa- 2 v 1
    dobře se obsluhuje
    pračku bych doporučila z důvodů již popsaných
    velký pozor si budu dávat na dodací dobu u zboží na objednávku tzv. do…..dnů!

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Super pere i suší

    – zatím nic

    Před sušením nechat 2krát projet z octem a nic nesmrdí.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. Benes napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    perfekne pere a susi mam ji 1rok pred tim jsem mel ten system od indesit 10let za tu cenu super. Pradlo vyndavam suche nezmackane a voni!

    nema vahu na pradlo

    za tu cenu doporucuji!

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Vlasta napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    skvely pomer cena/vykon
    siroke spektrum programu prani a suseni
    suseni ma moznost nastavovani casu po pul hodine, ne jen preddefinovane programy
    ackoli je trida B, spotreba vody i elektriny je relativne nizka na pracku+susicku 7/5kg
    relativne ticha, vyrazne tezsi nez predchudce widl126, masivni stavitelne nozicky
    velky otvor s dvirky – pohodlne vkladani a vyndavani pradla
    prehledny displej s odpoctem casu, velmi prakticke

    tlacitka vedle displeje obcas zadrhavaji
    pouze bila barva

    Velmi dobra volba za bezkonkurencni cenu. Moznost prikoupit si za par stovek prodlouzenou zaruku budi dojem, ze vyrobce se za sve produkty nestydi a nedava ruce pryc. Kdyby byla ve stribrne barve, jako se dala sehnat (ackoli ne v CR) WIDL126S nebo v nerezu, hodila by se do moderni kuchyne lepe.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    10 let jsem pouzival tento system od indfsit bez jedine zavady,7125mam 2mesice ,vecer vlozim do pracky jakekoliv pradlo,rano vyndam perfekne vyprane,suche a nepomackane,vyhoda moznosti osobniho nastaveni!

    – neukazuje vahu pradla

    za tu cenu super

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  8. Hana Budínová napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Skvela pracka se susickou
    Je to moje prvni susicka takze nemuzu porovnavat
    Pouzivam ji hlavne jako pracku, susicku jsem chtela jen pro pouziti ve vyjimecnych situacich a z tohoto pohledu jsem naprosto spokojena

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  9. Anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    pěkný design, dobře pere, hodně programů

    při sušení pračka smrdí (je nová, tak snad to v budoucnu bude lepší), prádlo ze sušičky moc nevoní (i přes použití speciálních ubrousků do sušičky)

    Za tuto cenu dobrý výrobek

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  10. Petra Sojková napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Splňuje všechna očekávání, která od pračky se sušičkou mám.
    Poměr cena / kvalita výborný.

    Prádlo po vysušení při cyklu na „Pověšení do skříně“ je i přesto zmačkané více, než jsem předpokládala.

    Celková spokojenost.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  11. Rosťa napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Prádlo je čistě vyprané a suché. Víc jsem od pračky nečekal.
    Je na výběr více pracích a sušících cyklů. Praní na 60st. včetně sušení trvá přes 4 hodiny. Standartní sušící program 2h40. Z prádla se po sušení vyhrne spousta páry, jako když otevřete myčku na nádobí. Prádlo je od páry lehce vlhké a vařící. Když prádlo rozložím, aby tak aby z něj pára vyprchala, tak se za cca 20 minut dá složit do skříně. Mokré jsou jen některé záhyby a kapsy.

    trochu vyšší hlučnost

    Neutrácel bych o 10tis více za dražší modely. Za 8tis Kč. je to dobrá volba. Pereme s dětmi 2 pračky denně, a jsme spokojení.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  12. Zdeněk napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + Cena
    Suší ještě lépe než předchozí modely

    – Poněkud nepřehledné ovládání — u staršího modelu jsme nemuseli tak často nahlížet do návodu.

    Předchozí model od Indesitu nám vydržel pouhých 12 let, takže jsme byli rozhodnuti koupit pračku se sušičkou od jiného výrobce. Při pohledu na ceny se ale ukázalo, že alternativy stojí dvojnásobek, a tak jsme se rozhodli znovu pro Indesit.
    Vzhledem k tomu, že jsme měli předchozí pračku od stejného výrobce, můžeme srovnávat pokrok. Kapacita pro praní i sušení je větší, sušička funguje lépe a to jsme ještě nepoužili nejdelší sušicí program.
    Poněkud méně přehledné je ovládání, kam sice přibyl velký displej, ale ten umí zobrazovat jenom spoustu ikonek a jedno číslo, takže když chcete rychle kouknout, jak máte nastavený prací program, musíte stejně s pomocí tlačítek přepínat mezi jednotlivými údaji. Také se nám zdá, že zatímco u strašího modelu byly prací programy tak nějak logicky seřazené za sebou: nejsilněší — střední — nejmírnější, tak tady je to nějak „na přeskáčku“ a musíme častěji koukat do návodu, co který program vlastně dělá.
    Celkem jsme ale spokojení a jestli nás nezklame životnost, bude to vynikající volba.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář