Pračka Whirlpool AWS 63013

Pračka Whirlpool AWS 63013

Úzká pračka AWS 63013 s 1000 ot./min a kapacitou prádla 6 kg je vybavena senzorovou technologií 6. smysl Colours, která rozpozná množství prádla a program automaticky nastaví. Zároveň neustále sleduje cyklus praní a zajišťuje optimální výkon Technologie 6. smysl ušetří až 50 % energie, vody a času.
Nabídka Pračky



Jedinečná kombinace volby Colours 15°, řady programů s technologií 6. smysl, které se zaměřují na péči o barvy a unikátního asymetrického otáčení bubnu zajišťuje dlouhodobou ochranu barev a bezkonkurenční péči o tkaniny při velmi nízkých teplotách.

Kombinace volby Colours 15° a programu 6. smysl se zaměřením na péči o barvy poskytuje stejné prací výsledky jako program Denní 40 °C, a to při praní při teplotě 15 °C.

Pračka nabízí 18 programů, mezi nimi program pro tmavé, světlé a bílé prádlo, program pro jemné prádlo a rychlý program 15 min.

Ecomonitor, kterým je pračka vybavena, pomáhá spotřebiteli ušetřit energii tím, že ho informuje o spotřebě.

Vlastnosti

6. smysl Colours ano
Roční spotřeba energie 147 kWh
Energetická třída A + + +
Kapacita praní 6 kg
Objem bubnu 39 l
Účinnost praní A
Účinnost odstřeďování C
Roční spotřeba vody 8500 l
Hlučnost při praní 59 dB
Otáčky odstřeďování 1000 ot/ min
Hlučnost při odstřeďování 74 dB
Zbytková vlhkost 62 %

Ovládání – programy a volby

Počet programů 18
Bavlna ano – 3
Syntetika ano – 2
Směsi ano
Clean + ano
Colours 15 ano
Jemné prádlo ano
Vlna ano – 2
Ruční praní ano
Program pro bílé prádlo ano
Program pro světlé prádlo ano
Program pro tmavé prádlo ano
Denní 40°C ano
Máchání a odstřeďování ano
Předpírka ano
Intenzivní máchání ano
Intenzivní odstřeďování ano
Eco bavlna ano – 2
Vypouštění vody ano
Snadné žehlení ano
Rychlé 15 minut ano
Tlačítko start ano
Odložený konec ano
Reset tlačítko ano
Elektronické ovládání ano
Displej ano

Technické údaje

Rozměry (v x š x h) 845 x 595 x 450 mm
Hmotnost 58 kg
Napětí 220 – 230 V
Frekvence 50 Hz
Proudová pojistka 10 A
Připojovací vodovodní ventil 3/4″ ano
Délka pohyblivého přívodu 150 cm

Výbava

Nastavení otáček 0 – 1000
Eco monitor ano
Řízená optimalizace spotřeby vody ano
Nastavitelná teplota ano
Kontrola tvorby pěny ano
Systém vyrovnávání nestability ano
Systém proti mačkání ano
Eco kulička ano
Počet komor násypky 3
Filtr ano
Materiál nádrže Duraprop
Materiál bubnu nerez ocel


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: -1 (from 1 )
Pračka Whirlpool AWS 63013, 4.9 out of 5 based on 8 ratings

18 Recenze na Pračka Whirlpool AWS 63013

  1. Monika napsal:
    VA:F [1.9.20_1166]

    Pračku mám cca od března 2016. Co mne znepokojuje je fakt, že dvířka špatně těsní, u žádné pračky se mi nestalo, že by dvířka takto nedoléhala, přijdou mi pokřivená… Co se praní týká, tak je pračka celkem běžně hlučná. Jen mne dost zlobí při ždímání – buben ačkoliv prádla dávám přiměřeně se dost často při ždímání více kýve, než jsem u všech předchozích praček zaznamenala,opravdu dost hlučí a občas musím pračku i stopnout, aby se buben uklidnil 🙁 takže asi mám vadný kus a skutečně uvažuji nad reklamací 🙁 Kupovala jsem ji u místního prodejce v kamenné prodejně, nikoliv přes internet. Celkové hodnocení : víceméně jsem touto pračkou zklamaná, plastová přihrádka na prášek jde špatně otevírat, zadrhává, celkově je plastové provedení špatné.

    VA:F [1.9.20_1166]
    Rating: +1 (from 1 )
  2. Naduna napsal:
    VA:F [1.9.20_1166]

    Já sice mám také tuto pračku již od ledna 2015 a spokojená s ní nejsem ani trochu!!. Program na vlnu jedna velká katastrofa, tomu já neříkám praní vlny. Pak jsem chtěla oprát na 60 stupňů sice je na 6 kg prádla, ale s velkou silou tam natlačíte 4 kg prádla, prádlo nevyprané, zasmrádlé a o máchání tu není ani řeč. Nevím, kdo ty recenze píše a nebo mám šmejda co se nepovedl. Ano pračka je velmi úsporná, ale prádlo není oprané. Uspořím ještě více když prát nebudu vůbec, taky se to tak dá. Prostě Whirpool nikdy více.

    VA:F [1.9.20_1166]
    Rating: +1 (from 1 )
  3. Tony Lacina napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    +Velmi tichá,úsporná,velice dobře pere,jednoduché programování

    – zatím nic

    Dobrá značka

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Vendula K. napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Skvělá pračka, mám ji již 2 měsíce a nemůžu si za tu cenu přát víc. Skvěle pere i ždímá, naprosto bez problémů. Určitě mohu doporučit.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. Kulíšek napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    +pere dobře
    přehledné programy
    skvělá cena

    Pračku jsem si vybrala podle recenzí, trošku jsem se bála, že bude hlučná, jak zde píší ostatní,ale není to tak.Velmi se líbí krátký program, který trvá 15 minut, opravdu je i na tento program prádlo vyprané a voňavé.Jen pozor, opravdu na tento program jen minimálně pracího prášku, jak se píše v příručce, jinak je na prádle prášek a není to pak nic příjemného!

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Littlecharm napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    velké množství programů
    rychlý 15 minutový program
    možnost zrychlit téměř každý program

    hlučnost na počátku cyklu

    Doporučuji, pračka má výborný poměr cena/výkon, navíc je užší a vejde se tak i do menší koupelny, ale stále dostatečně prostorná (náplň na 6 kg). Stížnosti na špatně vyprané prádlo považuji za irelevantní, protože pokud někdo neumí vybrat správný program, tak asi prát prostě neumí a pračka to nespraví. Manžel si dal vyprat velmi špinavé oblečení (po malování bytu) na 15 minutový program. Jaké asi bylo překvapení po vyprání, že? Prostě pokud člověk rozumně uvažuje, odhadne, co může na co vyprat tak, aby byl spokojený a prádlo bylo perfektně čisté (samozřejmě to chce také kvalitní prášek).

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: -1 (from 3 )
  7. anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Jednoduché ovládání. Dobře vyprané prádlo. Chytré senzory a přizpůsobení dle množství prádla. Úsporná.

    Není co vytknout

    Skvělý poměr cena/kvalita/výkon

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  8. bb napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Jsem max sppokojená, konečně mám pračku co stojí na místě a netancuje po koupelně.
    Prádlo krásně vypere, má na výběr spoustu programů, b ála jsem se hlučnosti jak někdeří píšou, ale je to v pohodě.

    Za mě super

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  9. anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Pračka je menší a na více kg prádla.
    Se značkou Whirlpool jsem velmi spokojená,máme více spotřebičů této značky. Funguje bezporuchově.

    Přehledné ovládání, prádlo hezky vyprané.Doporučuji!

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  10. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + úzká
    snadné ovládání
    krátké programy

    – hlučná

    Nemám s ní zatím žádný problém.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  11. Pavel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Mám již 3 měsíce a zatím bez problémů. Skvěle pere, ani tak hlučná jak ostatní píší mi nepřipadá. Za mě spokojenost, mohu doporučit.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  12. Monas napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    za ty penize dost vybavena pracka, vse funguje (zatim)

    hlasity zvuk pri vypousteni (cerpadlo)

    celkove sem s prackou velmi spokojena, snad bude dlouho slouzit 🙂

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  13. Monika napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Skvělý poměr kvalita cena.

    Zatím nic.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  14. anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Tichy chod , dobre rozmery, cena, kratke programy, 6th sense

    Pri zdimani slyset piskani

    Nizkorozpoctova pracka s dobrou spotrebou.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  15. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Jednoduché ovládání.
    Tichá.

    Mám pocit, že hůř máchá.Na bubnu je i při máchání pěna.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  16. Alena napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    dobře pere i odstřeďuje
    tichý chod,bez vybrací
    velmi pěkná na pohled
    jednoduché a přehledné programy
    výborná cena

    Zatím jediná výtka,po vyprání zůstává na těsnící gumě trochu vody a špíny,ale to se lehce odstraní hadříkem.

    Pračku mám sice krátce,ale zatím jsem s ní velmi spokojená.
    Tichá,pěkná,jednoduché ovládání a navíc bezkonkurenční cena.
    Vybírala jsem si ji podle funkcí i podle recenzí zákazníků.
    Ale hlavně jsem chtěla Whirpool,protože jejich pračka mi sloužila 16 let a kromě výměny uhlíků nepotřebovala jedinou opravu.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  17. Mirek H. napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Potřeboval jsem pračku do menšího prostoru s úsporným provozem.Její menší hloubka mi vyhovuje.
    V provozu je teprve 4 praní a zatím bez komplikací.
    Jediný problém byl po rozbalení, zřejmě v přepravní firmě polámali dolní přední plastový kryt, za kterým je přístup k filtru.
    Dodavatelská firma mi poslala zdarma obratem nový kryt.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  18. Pavel K. napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Kvalitní výrobce, přehledné ovládání (menu), skvělé programy vč. úsporného (praní 15 min.), prádlo nemuchlá, při skončení je téměř suché, slim provedení.

    při ždímání píská jako centrifuga, nemá dávkovač na prací prášek (vycucne všechen), menší dvířka než např. gorenje, jiné zápory jsem zatím nenašel.

    Klady rozhodně převažují nad zápory. Za cenu 7000,-Kč a méně určitě doporučuji.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář