Pračka Whirlpool AWSE 7120

Pračka Whirlpool AWSE 7120

6. Smysl ano
Intuitivní ovládání ano
Doporučené dávkování ano
Energetická třída A++
Roční spotřeba energie 194 kWh
Roční spotřeba vody 8800 l
Kapacita praní 7 kg
Objem bubnu 47 l
Účinnost praní A
Účinnost odstřeďování B
Hlučnost při praní 59 dB
Otáčky odstřeďování 1200 ot/min

Nabídka Pračky



Hlučnost při odstřeďování 77 dB
Referenční program bavlna 60°C bez předpírání
Ovládání – programy a volby
Počet programů 14
Bavlna ano
Syntetika ano
Clean+ ano
Jemné prádlo ano
Woolmark ano
Vlna ano
Ruční praní ano
Program pro velké kusy prádla ano
Denní 40°C ano
Máchání a odstřeďování ano
Předpírka ano
Intenzivní máchání ano
AquaEco ano
Super Eco ano
Vypouštění vody ano
Rychlé 15 minut ano
Tlačítko start ano
Odložený start ano
Elektronické ovládání ano
Displej LED
Oblíbené ano
Výbava
Nastavení otáček 0 – 1200
Nastavitelná teplota ano
Kontrola tvorby pěny ano
Systém vyrovnávání nestability ano
Systém proti mačkání ano
Eco kulička ano
Počet komor násypky 3
Dětská pojistka ano
Filtr ano
Materiál nádrže Duraprop
Materiál bubnu nerez ocel
Technické údaje
Rozměry (v x š x h) 85 x 60 x 44 cm
Hmotnost 66 kg
Napětí 230 V
Frekvence 50 Hz
Proudová pojistka 10 A

Odkaz na stránku výrobce


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Pračka Whirlpool AWSE 7120, 4.7 out of 5 based on 3 ratings

4 Recenze na Pračka Whirlpool AWSE 7120

  1. Martin napsal:
    VA:F [1.9.20_1166]

    Prakticky nepoužitelné odložení startu. Dá se nastavit pouze 45m, 1h, 2h, 3h, 6,9,12,15,18,23. Když chcete nastavit přesnou hodinu do nočního proudu tak to musíte udělat ve správnou dobu nebo máte proste smulu. Opravdu velmi hloupý systém.

    VA:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. Stanislaf napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    výborná možnost vyprání 7 kg prádla, zvláště když přijedete z dovolené
    malá hloubka a kompaktnost
    dlouhodobá spokojenost s touto značkou
    možnost nastavení vyšších teplot pro „denní nálož“

    návod k obsluze není vyčerpávající
    malá přihrádka pro předpírku
    vůbec není popsána funkce „pomocníka při dávkování“

    Po několikaleté výborné zkušenosti s touto značkou jsem se přiklonil k pračce na 7 kg. Je sestavená z dílů mimo jiné i bývalého státního podniku Tatramat Poprad, dneska již soukromá firma (krom toho je na štítcích napsáno „made in china“ – americká automatická pračka vyrobená v Číně). Přihrádka na prášek pro předpírku je velice úzká, což má zřejmě odradit od používání předpírky. To mě však od používání předpírky neodradilo. Samozřejmě prášek na hlavní praní se dá nasypat přímo na prádlo (s gelem to nedoporučuji, to může udělat na prádle fleky). Některé programy totiž vylučují použití předpírky. Je tu i možnost praní ve studené vodě, jako nám to káže reklama, ale jde jenom o podvod a klam, praní ve studené vodě nezahubí roztoče a nedezinfikuje ložní prádlo.
    Pračka je výborná, člověk si může namačkat praní prakticky dle libosti.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    PRAČKA JE VELMI TICHÁ PŘI PRANÍ A MŮŽU VYUŽÍT I NASTAVENÍ VLASTNÍHO PROGRAMU KTERÝ MI PRÁVĚ VYHOVUJE

    ZATÍM VŠE FUNGUJE JAK MÁ TAK SNAD TO TAK I ZŮSTANE

    TENTO VÝROBEK MÁM KRÁTKOU DOBU ,TAK DOUFÁM ŽE SE NEVYSKYTNOU ŽÁDNÉ POTÍŽE. KDO MÁ VELKOU RODINU ,VŘELE DOPORUČUJI 🙂

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Jiří Němčanský napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Velký buben na to, že je to pračka slim. Pere dobře, ekoprogram a tlačítko R skutečně zkracuje dobu praní. Dá se říci, že subjektivně se jedná o pračku s nížší hlučností.

    Za posledních 10 let jsem se toho dočkal u Whirpool praček častěji – 8 otáček doprava a 8 doleva = jako když si dítě hraje s autem na setrvačník. Tak si hrajeme. Umožňuje prát 1,5 kg prádla až do 7 kg. Těch 7 kg je super, ale těch 1,5 až 5 Kg je horší. Při vyšších otáčkách bubnu při ždímání se dostavují vibrace avšak hlučnost zůstává stejná.

    Celkově OK – doporučuji. Dle sdělení své přítelkyně se jí líbí. Takže info pro ženy : Ženám se líbí.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář