Pračka Whirlpool WTLS 60812 ZEN

Pračka Whirlpool WTLS 60812 ZEN

Užijte si tiché praní s technologií ZEN.Vrchem plněná pračka s intuitivním ovládáním, díky kterému zvládne praní opravdu každý.Spotřebič je vybaven 6. smyslem Colours, který automaticky nastaví všechny parametry praní tak, aby bylo dosaženo co možná nejlepšího výsledku.

Nabídka Pračky



Zároveň pečuje o barvy a tkaniny, a o vaše prádlo je tak postaráno tím nejlepším možným způsobem. Spotřeba energie a vody se díky této technologii sníží až o 30 % a doba trvání procesu až o 50 %.

Pračka nabízí kapacitu 6 kg a díky novému způsobu otevírání bubnu SOFT OPENING se buben otevírá velmi lehce a tiše.

Spotřebič je v úsporné energetické třídě A+++-10 %

ZÁRUKA 10 LET NA TICHÝ MOTOR SILENT MOTION
Nejlépe vybavené modely praček disponují tzv. tichým indukčním motorem, jehož benefi tem jsou především:

nízká hlučnost
snížení vibrací pračky
zvýšení úcinnosti odtřeďování při stejných otáčkách.

Díky kvalitě těchto motorů je zákazníkům, kteří si zakoupí vybrané modely, automaticky poskytována záruka na motor 10 let.

Specifkace

Typ volně stojící
Kategorie shora plněná

Vlastnosti

Senzorová technologie 6. smysl Colours
Zen technology ano
Green generation
Displej 2 malé displeje
Intuitivní ovládání ano
Elektronické ovládání ano
Roční spotřeba energie 137 kWh
Energetická třída A+++ – 10%
Kapacita praní 6 kg
Objem bubnu 42 l
Účinnost praní A
Účinnost odstřeďování A
Roční spotřeba vody 8800 l
Hlučnost při praní 51 dB
Otáčky odstřeďování 1200 ot/min
Hlučnost při odstřeďování 72 dB
Zbytková vlhkost 44 %
Referenční program (2010/30/EC) 220 pracích cyklů
Trvání referenčního programu 210 min

Ovládání – programy a volby

Počet programů 14
Smíšené prádlo ano
Bavlna ano
Syntetika ano
Jemné prádlo ano
Vlna / Ruční praní ano
Program pro bílé prádlo ano
Program pro barevné prádlo ano
Program pro tmavé prádlo ano
Eco bavlna ano
AquaEco ano
Rychlé 15 minut ano
Jeans ano
Noční program ano
Máchání a odstřeďování ano
Vypouštění vody ano
Colours 15 ano
Rychlé praní ano
Předpírka ano
Intenzivní máchání ano
Bez máchání ano
Nastavení otáček 0-1200
Tlačítko start/pauza ano
Odložený konec ano
Reset tlačítko ano

Výbava

Řízená optimalizace spotřeby vody ano
Nastavitelná teplota ano
Typ motoru bezštetinový s přímým pohonem
Kontrola tvorby pěny ano
Kolébka pro praní vlny ano
Systém vyrovnávání nestability ano
Systém proti mačkání ano
Šířka / Průměr otvoru bubnu 210 mm
Stop s dvířky nahoře ano
Otevírání bubna pračky měkké / soft opening
Vyvážené dveře ano
Eco kulička / klapka ano
Počet komor násypky 3
Filtr ano
Výsuvný podvozek ano
Materiál nádrže Duraprop
Materiál bubnu nerez
Ukazatel zanesení filtru ano
Ukazatel připojení vody ano
Ukazatel otevření dveří ano
Ukazatel přivolání servisu ano

Technické údaje

Proudová pojistka 10 A
Napětí 230-240 V
Frekvence 50 Hz
Rozměry (vxšxh) 900x400x600 mm
Hmotnost 58,0 kg
Připojovací vodovodní ventil 3/4″ ano
Délka pohyblivého přívodu 150 cm


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Pračka Whirlpool WTLS 60812 ZEN, 4.5 out of 5 based on 15 ratings

17 Recenze na Pračka Whirlpool WTLS 60812 ZEN

  1. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + Pračka pere zatím týden, jsem spokojená.

    – Nemám

    Chtěla jsem pračku plněnou vrchem, je super, zatím vyzkoušeno jen týden. Má velký buben, snadné ovládání, přehledný seznam programů.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. Jana V. napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + opravdu tichá

    – po doprání a při otevření víka vyteče na buben zbytková voda

    zatím spokojenost
    dobrý poměr cena vs kvalita

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. Matthew napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Spokojenost v plném rozsahu

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Žaneta Vosická napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Pračka je perfektní, krátké programy, prádlo je dobře vyprané, nemám co bych vytkla. Kupováno na Kasa.cz a jako vždy bez problému!

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. Aleš Staněk napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Pere každý den a zatím splňuje očekávání. Je zcela jistě méně hlučná při praní v porovnání s předchozími
    Má jednoduché a rychlé nastavení pracích režimů, snadnou montáž.
    Otvor bubnu umožňuje i snadné vkládání větších kusů prádla.
    Po pěti měsících provozu zatím mohu potvrdit očekávanou spolehlivost (viz technologie ZEN)

    Trochu hlubší nikoli však silný svist, při odstřeďování přičítám ZEN.
    Jakkoli je pračka umístěna v bytovém jádru vedle vanové baterie, ukázala se hadice s pojistkou pro přívod vody, která je součástí příslušenství, příliš krátká

    Zatím zkušenosti teprve získávám, nicméně již teď mohu potvrdit, že se mi zvolená pračka ukazuje jako správná volba pro mou domácnost.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Darina Širhalová napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    ticha, pradlo super vyprane
    dobre propagovana, cena

    dobra propagace,nova technologie ZEN, cena
    zkusenost zatim mala, funguje vyborne

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. alois napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + Tichá.
    Přehledné ovládání.
    Výkon odstřeďování.

    – Zatím nic.

    Doporučuji.
    Třída A+++.
    Méně hlučná.
    S pračkou Whirpool máme dobré zkušenosti i z předchozího modelu, který jsme měli 15 let.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  8. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    opravdu tichá pračka
    srozumitelný návod
    jednoduché ovládání
    připojení k sítím bez problému
    prádlo je čisté a voňavé

    peru v ní zatím 3 týdny a jsem naprosto spokojená
    všem, kdo chtějí pračku s horním plněním ji můžu doporučit

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  9. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    design
    volba programů
    pračka je tichá

    – prozatím nemám nic

    Tato pračka se umístila dobře v testech mezi pračkami s horním plněním, proto jsem si tento produkt zvolila. Předchozí pračku jsme měli také od spol. Whirlpool a byli jsme spokojeni. Prozatím jsem využila asi při sedmi praních a jsem velmi spokojena, doufám, že nám bude sloužit dlouho.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  10. Zdenka Davidová napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Pro tuto pračku jsem se rozhodla po dlouhém vybírání a čtení recenzí ,nakonec zvítězila před ostatními pro moderní technologii připojení motoru.Je velmi tichá,dobře pere a ždímá, cena byla taky příznivá.Mohu doporučit všem.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  11. Eva Mocková napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    nízká hlučnost
    variabilita programů
    informace na displeji o fázi praní a časový údaj kolik zbývá

    snad jen stékání malého množství vody z vrchní části po ukončení praní do bubnu s vyždímaným prádlem

    – vždy jsem měla Whirpool a byla jsem spokojena
    – pračku doporučuji

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  12. Radek Sima napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    tichá i při odstředění 1200 otáček v porvnání s mou starou pračkou
    spousta programů
    jednoduché nastavení
    nízká spotřeba vody
    super program 15°C, sice prodlouzí praní o 30 minut na 90minut, ale pro bezne spinave pradlo setrive

    – mohli dát delší hadici aquastop, tato má cca 1m, naprosto nedostačující

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  13. Hanka napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    – nic

    Nějak pere, ale to, co jsem očekávala to není, i po vymáchání cítím prací prášek z prádla, stále přidávám další máchání, aby bylo prádlo vymáchané tak, jak má být, při ždímání na 400 je prádlo mokré a na 800 přelámané, zvuky v této rychlosti jsou, jako když startuje helikoptéra, třesou se i dveře od záchodu a stupaček, další vyšší rychlosti jsem neměla odvahu ještě vyzkoušet, moje stará pračka Whirpool měla jen ždímání 600 a to bylo naprosto vyhovující, tahle pračka toto ždímání nemá. Vybírala jsem si ji hlavně z důvodu, že v recenzích bylo, že je tichá – NENÍ. Při odklopení víka steče všechna voda zpět do již vyždímaného prádla. Zaplatila jsem si i instalaci a teprve, když pánové odešli jsem si všimla, že se pračka na místě kýve a že ji zapomněli usadit, to jsem si musela udělat sama.

    Tuto pračku bych si již nikdy nekoupila.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: -1 (from 1 )
  14. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    s prackou jsem spokojena,hlavne kratke programy na15 a 30min.

    dala jsem na rady recenzi,pracka je ticha snadne ovladani

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  15. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Výběru jsem věnovala cca 1 týden. Tento model mi vyšel nejvýhodněji vzhledem ke spotřebě energie a vody. Dle údajů je praní i ždímání A.

    Rozhodovala jsem se mezi 2 typy praček – otvíranou nahoře a dole. Nakonec jsem vybrala tuto nahoru otvírat i když byla o málo dražší. Obě měly sice srovnatelné hodnoty, ale k této se nemusím ohýbat a buben je také dostatečně velký (už jsem vyprala i přikrývky). Jen mě mrzí, že jsme nemohli využít hadici ventilem – aquastop. Ventil je větší a nevešel se nám mezi napouštěcí a vypouštěcí ventily. Ale to je problém spotřebitele a ne výrobce. Jinak má jednoduché ovládání a čitelné značení. Při prvním praní mě trochu zmátlo, že se po zapnutí chvíli nic nedělo, pak mi došlo, že si pračka svým 6 smyslem vyhodnocuje můj požadavek (porovnávám se starou ARDO – také nahoru otvíranou, která sloužila cca 20 let). Závěrem – mohu doporučit a očekávám od ní, že vydrží minimálně polovinu té předcházející.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  16. Jan napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Tíchá.
    Výkonná.
    Jednoduché ovládání.
    Malé nároky na prostor.
    Úsporná.

    Naprostá spokojenost.
    Doporučuji.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  17. Dáša napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Pračka je opravdu tichá, vnitřní otvírání se je vždy nahoře, velký výběr programů a perfektní jsou hodiny které vám ukazuji kolik času zbývá do konce.

    – uvítala bych možnost samostatného ždímání.

    pračku bych doporučila, vybrala jsem si ji jelikož jsem měla již předtím whirlpool a byla jsem s ní spokojená.Prádlo je velmi dobře vyždímané.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář