Pračka Whirlpool WTLS 65912

Pračka Whirlpool WTLS 65912

Aut. pračka 0-1200 ot./min., 6,5 kg, šířka 40 cm, en. třída A+++, úč. praní A, 6. smysl Colours, velký displej.
Vrchem plněná pračka s intuitivním ovládáním, díky kterému zvládne praní opravdu každý. Na přehledném LCD lze krok za krokem velmi jednodušše nastavit funkce a programy.

Nabídka Pračky



Spotřebič je vybaven 6. smyslem Colours, který v kombinaci s funkcí Colours 15° poskytuje tu nejlepší péči o vaše prádlo, a to při velmi nízkých teplotách. Navíc se díky této technologii sníží spotřeba energie a vody až o 30 % a doba trvání procesu až o 50 %. Pračka nabízí kapacitu 6 kg a má tzv. maxi otvor, tedy zvětšený přístup do bubnu, díky čemuž je vkládání prádla mnohem pohodlnější.

Spotřebič je v energetické třídě A++ a je z řady Green Generation.

Specifikace

Typ volně stojící
Kategorie shora plněná

Vlastnosti

Senzorová technologie 6. smysl Colours
Green generation
Energetická třída A+++
Roční spotřeba energie 164 kWh
Displej ano
Intuitivní ovládání ano
Elektronické ovládání ano
Eco monitor ano
Kapacita praní 6,5 kg
Objem bubnu 42 l
Účinnost praní A
Účinnost odstřeďování B
Roční spotřeba vody 9200 l
Hlučnost při praní 59 dB
Otáčky odstřeďování 1200 ot/min
Hlučnost při odstřeďování 76 dB
Zbytková vlhkost 53 %
Referenční program (2010/30/EC) 220 pracích cyklů
Trvání referenčního programu 210 min

Ovládání – programy a volby

Počet programů 14
Smíšené prádlo ano
Bavlna ano
Syntetika ano
Jemné prádlo ano
Vlna ano
Ruční praní ano
Program pro bílé prádlo ano
Program pro barevné prádlo ano
Program pro tmavé prádlo ano
Eco bavlna ano
AquaEco ano
Rychlé 15 minut ano
Jeans ano
Noční program ano
Máchání a odstřeďování ano
Intenzivní odstřeďování ano
Oblíbené ano
Colours 15 ano
Rychlé praní ano
Předpírka ano
Intenzivní máchání ano
Úroveň zašpinění ano
Bez máchání ano
Tlačítko start/pauza ano
Odložený konec ano

Výbava

Nastavení otáček 0-1200
Řízená optimalizace spotřeby vody ano
Nastavitelná teplota ano
Typ motoru univerzální
Kontrola tvorby pěny ano
Kolébka pro praní vlny ano
Systém vyrovnávání nestability ano
Systém proti mačkání ano
Šířka / Průměr otvoru bubnu 210 mm
Stop s dvířky nahoře ano
Otevírání bubna pračky měkké / soft opening
Vyvážené dveře ano
Eco kulička / klapka ano
Počet komor násypky 3
Filtr ano
Výsuvný podvozek ano
Materiál nádrže Duraprop
Materiál bubnu nerez
Ukazatel zanesení filtru ano
Ukazatel připojení vody ano
Ukazatel otevření dveří ano
Ukazatel přivolání servisu ano

Technické údaje

Proudová pojistka 10 A
Napětí 230-240 V
Frekvence 50 Hz
Rozměry (vxšxh) 900x400x600 mm
Hmotnost 62,0 kg
Připojovací vodovodní ventil 3/4″ ano
Délka pohyblivého přívodu 150 cm


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Pračka Whirlpool WTLS 65912, 3.0 out of 5 based on 5 ratings

5 Recenze na Pračka Whirlpool WTLS 65912

  1. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    úspora času (hodinový program na bavlnu a směsi)
    6.smysl
    pěkně vypadá
    hodně možností nastavení (teplota,otáčky,úroveň zašpinění)
    světelná indikace,display
    dobře uzpůsobené programy

    po otevření víka steče na vyprané prádlo půl sklenice vody
    stop dvířek nahoře funguje ze 70%

    S pračkou jsem velice spokojený.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. Filip V. napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    elký výběr pracích programů
    možnost upravit si každý prací program (otáčky, teplota)
    6. smysl
    aquastop
    možnost odložit konec praní

    při otevření bubnu vyteče na prádlo větší množství vody
    poměrně hlučná při ždímání
    buben většinou nezůstane otočen směrem nahoru jak výrobce uvádí

    S pračkou jsem spokojen, má velký výběr pracích programů a možnost přizpůsobit si je a uložit oblíbené. Možnost odložit konec praní je skvělá funkce díky které přesně víte kdy pračka dopere. Také zobrazení času do konce praní je velmi užitečné. Pračka je trochu hlučnější při ždímání. Celkově bych tento výrobek doporučil.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. Hana V. napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    horní plnění
    display
    odložený start
    odpočítávání do konce pracího cyklu
    krátký 15 minutový program
    jednoduché ovládání

    v nádržce na aviváž zůstává voda a tím pádem po dolití aviváže vytéká zředěná aviváž ven neboť je jí tím pádem nad limit a prádlo pak téměř nevoní
    buben se po ukončení necentruje otevíráním nahoru
    dvířka se samy zavírají, tohle mohl vymyslet jen blonďák, pokud jste na vytahování prádla sami, máte problém
    po otevření dvířek pračky po praní vyteče velké množství vody které se nasákne zpět do prádla
    velmi hlučná – nechápu jak někdo může tvrdit něco jiného
    často se mi nerozpustí prášek

    V době kdy jsem ji kupovala nebyla zrovna z nejlevnějších (12 990,–) a tudíž jsem očekávala mnohem větší kvalitu. První ždímání mě doslova vyděsilo, vytékající voda taktéž. Po půlroce užívání mám rezavé vnitřní šroubky, jsem zvědavá, co bude za dva roky… Celkově jsem velmi velmi zklamaná, očekávala jsem mnohem víc…. Už bych si ji nekoupila.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Větší objem a zároveň plnění seshora.

    Při každém druhém praní proteče na zem, dělá loužičky.
    Velmi hlučná při ždímání.
    Dvířka nedrží při otevření svisle, ale našikmo, je potřeba je přivazovat ke zdi.
    Zámek horních dvířek se uzavírá jen stěží, je potřeba se oběma rukama opřít o víko a zkoušet spustit pračku několikrát. Zejména při odloženém praní je to nepříjemné: čekáme, že budeme mít vypráno, ale ukáže se, že se nepralo, protože pračka nebyla dovřená.
    Buben se po ukončení praní neotáčí otvíráním nahoru.
    Z víka stéka do bubnu na prádlo voda.

    Všechny „nadfunkce“ jsou k ničemu, když pračka protéká, nefunguje pořádně zavírání atd. Stačil by mnohem obyčejnější stroj, který by byl prostě funkční.
    Zlatá deset let stará Zanussi.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. MMM napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    energetická třída A+++
    buben na 6,5 kg prádla
    snadné ovládání
    mnoho využitelných programů
    u každého programu si lze přednastavit a uložit vlastní hodnoty praní (teplota, rychlost otáček při ždímání, intenzivní máchání,…)
    odložení konce praní

    otvírání bubnu se zpravidla po ukončení pracího cyklu neotočí nahoru, jak je slibováno
    při otvírání pračky steče na buben větší množství vody

    Jsem velice spokojená a pračku mohu jen doporučit. Nedostatky pračky jsou v porovnání s jejími klady málo podstatné.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář