Pračka Zanussi ZWG6100K

Pračka Zanussi ZWG6100K

A+, 850/600/501 mm, 6 kg, 1000 ot./min., 58 dB, Aquafall systém pro efektivnější praní, funkce pro rychlé praní, program pro snadné žehlení, odložený start.

Nabídka Pračky


Získejte dokonale vyprané oblečení s každou náplní prádla
Jedinečný systém Aquafall™ zajistí daleko účinnější zvlhčení vašeho prádla spolu s optimálním využitím pracího prostředku – vaše oblečení bude vyprané ještě rychleji!

Zkraťte čas trávený praním prádla na polovinu
Zrychlete každý cyklus této pračky pomocí rychlého pracího programu. Automaticky zkrátí délku zvoleného cyklu na polovinu.

Jednoduchý a bezproblémový způsob, jak vypadat dobře
Program pro snadné žehlení omezuje zmačkání vašeho prádla, žehlení je tak snazší a rychlejší a vy si můžete užívat více svého času.

Jednoduše nastavte čas spuštění
Díky funkci Nastav a jdi této pračky můžete odložit spuštění cyklu, dokud nenastane vhodnější doba. Jednoduše nastavte čas – a jděte.

Měkčí oblečení pro vaši citlivou pokožku
Pro citlivou pokožku použijte funkci extra máchání. Ta z vašeho prádla snadno odstraní převážnou většinou pracího prostředku, a vaše oblečení tak bude vždy velmi měkké.

Maximální rychlost odstřeďování: 1000 ot./min.
Program pro ruční praní umožňující prát takto označené prádlo
Prací programy: syntetika snadné žehlení , trička 30 , jemné superrychlý 30, džíny , mix , jemné , vlna/ruční praní, jemný , vypouštění , odstřeďování , vyp / zap , bavlna , bavlna s předpírkou , bavlna ekonomický , syntetické
Kontrola vyvažování náplně v bubnu
Technologie Fuzzy Logic, reaguje na množství náplně
Zpožděný start
Nožičky: 4 nastavitelné nožky

Technické údaje

Barva ovládacího panelu Bílá
Barva Bílá
Max. rychlost odstřeďování (ot./min.) 1000
Materiál nádrže Carboran
Technologie praní standardní
Funkce výběr teploty|výběr otáček|extra rychlé praní|start/pauza|zpožděný start
FuzzyLogic – množstevní automatika Ano
Typ plnícího otvoru Velký plnící otvor
Instalace Volně stojící spotřebič
Kapacita praní (kg) 6
Energetická třída A+
Účinnost praní A
Energetická třída A+
Účinnost odstřeďování C
Max. rychlost odstřeďování (ot./min.) 1000
Příkon (W) 2100
Odhadovaná roční spotřeba (kWh) 184,0
Spotřeba energie – bavlna 60°C (kWh) 0.98
Spotřeba en., poloviční náplň – bavlna 60°C (kWh) 0.76
Spotřeba en., poloviční náplň – bavlna 40°C (kWh) 0.59
Spotřeba energie ve stavu vypnuto (W) 0,65
Spotřeba energie v pohotovostním režimu (W) 0,65
Roční spotřeba vody (l) 09300
Obvyklý program Bavlna 60, poloviční a plná náplň, Bavlna 40, poloviční náplň
Čas praní – bavlna 60°C (min) 185
Čas praní – bavlna 40°C (min) 0
Čas praní – bavlna, poloviční náplň 40°C (min) 169
Trvání pohotovostního režimu (min.) 5
Hlučnost při praní dB(A) 58
Hlučnost odstřeďování dB(A) 77
Spotřeba energie (kWh) – Trvání programu Bavlna 60 0.98 – 185
Spotřeba (kWh) – Bavlna 60 (min.), 1/2 náplň 0.76 – 173
Spotřeba (kWh) – Bavlna 40 (min.), 1/2 náplň 0.59 – 169
Spotřeba vody (l) 49
Spotřeba (kWh) – Roční spotřeba vody (l) 184,0 – 09300
Výška (mm) 850
Šířka (mm) 600
Hloubka (mm) 501
Čistá hmotnost (kg) 48.5


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Pračka Zanussi ZWG6100K, 4.5 out of 5 based on 12 ratings

11 Recenze na Pračka Zanussi ZWG6100K

  1. anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    značka zanussi opět nezklamala nastavím si cokoli co potřebuji.

    jednoduché ovládání

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. Richard napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Tichá
    Dobře ždíme
    Elegantní design
    Skvělý poměr cena/výkon

    Některé běžné programy jsou dost dlouhé

    Zatím jsme s pračkou spokojeni.
    Balení obsahuje návod, kterýmu porozumím i já jako chlap – i když dělám, že nevím k čemu ta věc v rohu koupelny slouží.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. Jana napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Pračka je obyčejná, žádné výmysly, normálně pere, má rozumnou skladbu programů, jednoduché ovládání, náplň na 6 kg prádla, tlačítko pro zkrácení pracího programu a prací program na lehké proprání opravdu málo zašpiněného prádla, který trvá jen půl hodiny. Zatím velká spokojenost. Někomu by mohlo vadit pískání při odstřeďování, ale neznám pračku, která by byla kompletně tichá, tato mi v porovnání se starou pračkou, která když ždímala, znělo to jak start letadla, přijde naprosto tichounká!

    – zatím nic

    za málo peněz hodně muziky

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Za slušné peníze slušná kvalita, pere dobře i více znečištěné prádlo velmi dobře. Zatím jsem prala 3x a vždy jsem byla spokojena

    – zatím jsem nic nenašla

    celkově mám dobré zkušenosti se značkou Zanussi. Jednu pračku mám doma již 18 let a zatím pere velice dobře a hlavně bez jediné závady za celé roky. Pračku této značky má i dcera a to 12 let a také bez jediné závady. Proto jsem si tuto značku zvolila při výběru pračky na chalupu

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. Mirek Malý napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + servisní síť

    – krátký síťový kabel !!!
    nepřehledné upozornění na nutnou demontáž tří přepravních šroubů, které drží buben (pouze špatné obrázky) !!!

    celkem spokojen

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +1 (from 1 )
  6. Alena napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    při ždímání prádlo rozložit nebo vyjmout část prádla

    s pračkou jsem spokojená,jednoduchá prádlo je dobře vyprané

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. Kiam napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    super cena, v poměru ke kvalitě

    celkem hlučná, ale to mi vůbec nevadí

    Pračku jsem vybrala na základě Dtestu, kde dopadla celkem dobře vzhledem k ceně. Nepotřebovala jsem nějaké šílené funkce, takže si myslím, že je úplně dostačující. Pere dobře, ždímá taky dobře. Cena byla super. Při ždímání sice je trochu hlučnější, ale máme ji na chodbě, která je odhlučněná dveřmi, takže to není vůbec na přítěž.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  8. anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    vypere takže v pohodě

    dlouhotrvající programy vyprání

    za málo peněz hodně muziky. 🙂

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  9. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Maximální spokojenost. Obávala jsem se jelikož cena byla velmi nízká ale pračka je přitom velmi kvalitní! Programy jednoduché a srozumitelné. Vřele doporučuji!

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  10. Jiří Plachý napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Pro požadované občasné praní přijatelný výrobek za rozumnou cenu. Zatím nemám dostatek zkušeností abych poskytl kvalitní informace. Za pět let napíšu více.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  11. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Není hlučná
    Je malá tudíž skladná

    nepřehledné upozornění na nutnou demontáž tří přepravních šroubů, které drží buben
    Slovenský návod

    Je to má první pračka a jsem velice spokojená. Lehké nastavení programu.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář