Sušička AEG T75470IH1CS

Sušička AEG T75470IH1CS

A+, o 45 % nižší spotřeba než třída B, 850/600/600 mm, kondenzační s tepelným čerpadlem, 7 kg, LCD displej, 66 dB, ProTex koncept, certifikát Woolmark Gold, OptiSense, Silent System, extra rychlý program.

Nabídka Pračky


Sušička kondenzační s tepelným čerpadlem

ProTex Plus: nejšetrnější způsob sušení
Sušička ProTex Plus vám umožňuje usušit i to nejchoulostivější prádlo se stejnými výsledky. A zlatý certifikát společnosti Woolmark ji činí jedinečnou.

Šetrné teplo chrání vaše oblečení
Tato sušička s technologií tepelného čerpadla vám umožňuje sušit prádlo při nižší teplotě, a zajišťuje tak sušení i těch nejchoulostivějších tkanin, jako např. vlny či hedvábí, bez srážení

Úspornost A–40 %
Úspornost A–40 %: o 40 % úspornější než třída A. Ve srovnání s možnostmi třídy energetické účinnosti A (0,55 kWh/kg) měřenými dle standardu EN61121

OptiSense: vždy minimální spotřeba
Inteligentní snímače vlhkosti systému OptiSense zajišťují nejnižší spotřebu energie bez ohledu na náplň.

Tišší, téměř neslyšný způsob, jak sušit vaše oblečení
Díky technologii redukce hluku Silent System můžete v této bubnové sušičce sušit vaše oblečení téměř neslyšně. Sušicí cyklus byl speciálně navržen tak, aby eliminoval hluk

Nejrychlejší způsob, jak usušit náplň smíšeného prádla
I když je váš rozvrh nejnabitější, tento extra krátký program pro smíšenou náplň prádla vám pomůže usušit 3 kg smíšeného prádla během pouhých 40 minut.

Prodloužená 10 letá záruka na invertor motor, více informací ZDE

Vlastnosti:

Barva – Bílá
Způsob sušení – tepelné čerpadlo
Funkce proti pomačkání prádla – ano, standardní 90 minut
Indikátory fáze sušení – funkce proti pomačkání – konec, zchlazování, suché do skříně, sušení, extra suché, žehlení, velmi suché
Další indikátory – kondenzace, zanesený filtr, nádrž
Designová řada – AEG-Electrolux P10
Funkce – budík, zpožděný start, sušení Plus, prodloužená fáze proti mačkání, zap./vyp., reverzní, start/pauza, čas
Příkon (W) – 900
Hlučnost při sušení dB(A) – 66

Energetický informační list:

Značka – AEG
Energetická třída – A+
Spotřeba el.energie (W/h) – 1.85
Model – T75470IH1CS
Výška (mm) – 850
Šířka (mm) – 600
Hloubka (mm) – 600
Čistá hmotnost (kg) – 48.46
Výška balení (mm) – 890
Šířka balení (mm) – 640
Hloubka balení (mm) – 680
Čas sušení v cyklu „bavlna, suché do skříně“ (min) – 146
Spotřeba en. v cyklu „bavlna k žehlení“ (kWh) – 1.39
Kapacita náplně pro cyklus „bavlna k žehlení“ (kg) – 7
Čas cyklu „bavlna, žehlení“ (min.) – 105
Spotř. en. pro cyklus „syntetika, suché do skříně“ – 0.62
Kapac. náplně cyklu „synt. suché do skříně“ (kg) – 3.5
Čas cyklu „syntetika, suché do skříně“ (min.) – 51
Odhadovaná roční spotřeba (kWh) – 121.8


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Sušička AEG T75470IH1CS, 4.3 out of 5 based on 10 ratings

18 Recenze na Sušička AEG T75470IH1CS

  1. Alena napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Prádlo je krásně suché, nadýchané a měkké

    – hlučnější

    Výborný pomocník,jsem nadšená.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +6 (from 6 )
  2. anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Nejlepší vynález století 🙂
    Tato sušička je naprosto dokonalá.

    Doporučuji

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +6 (from 6 )
  3. Tereza Ch. napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Naprosto uzasna-
    pradlo je mekke, vonave, nepomackane
    (jen tricka a kosile se musi prezehlit).

    Doporucuji, opravdu velmi dobra susicka. Snadne cisteni a ovladani. Susicka je prumerne hlucna-coz je logicke.
    Suseni se prizpusobuje mnozstvi pradla.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +6 (from 6 )
  4. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    zatim spokojenost, temer nezehlim. uspora casu, paradni. Vse funguje jak ma.

    – nic

    Tento produkt mel hodne kladnych recenzi, proto jsem ho vybrala. Zatim velka spokojenost, pradlo je vonave, nadychane. Urcite doporucuji. Mame male dite a spoustu pradla. Ted skoro nezehlim, jen kosile a pripadne nejake spolecenske tricka, detse vubec neni potreba.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +6 (from 6 )
  5. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    při výpadku energie se program zruší – čili pokud využíváte sníženého tarifu energie pro sušení – nejde to naprogramovat, zapnout do spínané zásuvky na „noční“ proud a nechat vysušit za nižsí náklady S „nežehlením“ je to asi tak na hraně – záleží na standardech toho či onoho (a na materiálu) – pokud prádlo nenecháte po dosušení dlouho v sušičce pak celkem žehlit nemusíte, pokud to tam necháte ležet a nenastavíte „proti-mačkání“ 30/90 min po skončení nebo to prostě vytáhnete po pár hodinách, tak to prostě slehne Cenově střední třída, má vše co je potřeba – vlastně doslova nic nechybí, jde zvolit i míra vysušení málo/středně/úplně suché – programy pro různé druhy tkanin, časovač po dosušení – proti mačkání
    Snadné ovládání – mám verzi s českými popisky – vše je intuitivní Překvapilo mě, jak může být prádlo po sušení nadáchané a hebké Filtry snad už ani nemohou být snáze přístupné Překvapilo mě kolik žmolků odstraní z prádla napojení na odpad Když se prádlo ze sučky vyndá je krásně měké, hebké, teplé a voňavé, že byste si ho nejradši hned oblékli Display Buben vypadá kvalitně a velice prostorně – několikrát větší než v pračce
    úplně tiché to není – čekal jsem to tižší ale žádná hrůza to není Dveře 60 cm jsou problém, ještě že máme prádelnu v přízemí a sušička šla oknem Kdo by chtěl vidět průběh sušení naživo – očividně nemá možnost kvůli neprůhledným dveřím

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +6 (from 6 )
  6. Michaela Kurková napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    úspora čacu
    není zas tak hlučná – toho jsem se bála

    že jsem si ji nepořídila už dřív
    není zas tak hlučná toho jsem se bála

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +6 (from 6 )
  7. Nela napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    úspora mého času který je vzácný a mé energie které nemám při dítěti na rozdávání, slušná cena v poměru ke kvalitě, prádlo ihned skládám do skříně na můj vzkus není příliš pomačkané, sušička jede 1 i 2x denně takže je to na úspoře času opravdu znát.

    nemám sušičku kam zavřít tudíž je mírně hlučnější, ale jen když do ní dám věci se zipem, monterky, atd.. prostě tam není voda, která by tlumila nárazi „kovu do kovu“
    většinou 1,2 věci z várky musím nechat dosušit, hlavně tepláčky pro malou které mají silnější pas atd.

    mám ji 14dní a jsem spokojena

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +6 (from 6 )
  8. willy napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    vypadá na kvalitní zpracování, prádlo suché a měkké, dostatek programů jak pro bavlnu, tak i syntetiku, není příliš hlučná (čekali jsme mnohem vyšší hluk)

    – v bytě zabere „kus“ místa

    Sušička je naše první a máme ji 14 dní. Ze všech stran jsme slyšeli, jaký je to „zázrak“, ale nakonec všem musíme dát za pravdu. Je to veliký pomocník.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +6 (from 6 )
  9. Neregistrovaný uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    SUPER !!! :o))))

    Jsem spokojená:cena i kvalita.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +4 (from 6 )
  10. Anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    velmi spokojená, suší prádlo i hrubší prostěradla do dvou hodin, nadýchané, snadné žehlení

    – hlučnější, ale jelikož máme sušičku ve sklepě, nevadí mi to

    dobrá volba

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +5 (from 5 )
  11. Alena napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    rychlá, s českým popisem, kvalitní

    Přesně jak již mám vyzkoušeno, AEG je špička.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +6 (from 6 )
  12. anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Je to naše první sušička, po prvním sušení jsem byl překvapen jak je prádlo suché, měkké a skoro nezmačkané (beru z pohledu chlapa)
    Sušičku stačilou pouze zapojit do zásuvky (nepotřebuje odpad), ale i tak byla přiložena hadice s možností odvodu vody
    Sušičku mám v garáži a po sušení se teplota v místnosati zvedla cca o 1-2°C, nic tragického.
    Sušička po dojetí programu stále přehazuje buben (asi proti zmačkání prádla)
    Otevírání dvířka se dá použít na levou i pravou stranu
    Velký buben

    – zatím nic

    Zatím jsem spokojený
    Je to hodně muziky za málo peněz

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +6 (from 6 )
  13. Karlos napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    jednoduché ovládání,
    nízká spotřeba
    vysoká účinnost sušení

    Tento výrobek jsem si vybral na základě technických dat a recenzí uživatelů. Prádlo je opravdu suché a voňavé. Je neuvěřitelné kolik prachu zachytí filtry. Díky tomuto přístroji se snížila prašnost v bytě. No a manželka, ta má teď vice času na mě 🙂

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +5 (from 5 )
  14. Michal Janeček napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Jde připojit na odpad a nemusí se stále vylévat voda.
    Velmi přehledné nastavení programů.
    Přijatelná cena.

    Mrzí nás, že nejsou prosklené dvířka a není vidět co se děje uvnitř.
    Na to že se jedná o jeden z nejtišších modelů je docela hlučná. Jinou jsme ale nikdy neměli tak není s čím srovnávat.

    Koupili jsme sušičku po dlouhém váhání a jsme nadšeni. Prádlo krásně suché a voní. Tento typ jsme vybrali na základě testů časopisu D-test. Díky vestavěnému senzoru vlhkosti je sušící program vždy o hodně kratší než je v manuálu. Velmi nás překvapilo množství prachu usazeného na filtrech. Po každém cyklu je to koule o velikosti míčku na pingpong. Pokud se smíchají silnější a slabší kusy prádla zůstanou silnější kusy nedosušené (gumy kapsy atd.)

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +5 (from 5 )
  15. Johana napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Prádlo suché , nepomačkané, tichý chod

    – nemá v bubnu světlo

    Koupila bych klidně znovu

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +5 (from 5 )
  16. anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Prádlo je krásně voňavé a měkkoučké, nadýchané.
    Šetří aviváž, nemusí se dávat téměř žádná.
    Program s možností nastavit si dobu sušení ručně.
    Prádlo není skrčené a spoustu věcí nemusím ani žehlit, stačí uhladit rukama a schovat do skříně.
    Jednoduché ovládání.

    – Absolutně nic.

    Výborný pomocník do domácnosti.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +5 (from 5 )
  17. Martina napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Dobrý poměr cena-kvalita, snadné čištění filtrů, jednoduché ovládání. Velkou výhodou je možnost napojit odvod kondenzované vody do umyvadla, takže odpadá vylévání.
    5 minut po skončení programu se sama zcela vypne (nesvítí žádná kontrolka).
    Možnost nastavení opožděného startu.
    K žehlení zůstávají jen košile a plátěné kalhoty, trička i ostatní prádlo lze opravdu rovnou složit.

    Jako u každé sušičky nutnost čištění filtru po každém sušení (zatím mě to baví). Některé kousky oblečení (např. dětské tepláky v oblasti kapes a v pase, kde je silnější guma) zůstávají po skončení programu natolik vlhké, že je nutné je dosušit, obléknout je nelze.
    Čas svítící na displeji na začátku sušení vůbec neodpovídá, např. u bavlny suché uvedeno přes 2 hodiny, ale zatím se vždy sušilo asi hodinu.

    Doporučuji tento produkt.
    Vybírala jsem na základě výsledků v D-testu (2. místo za Miele, která ale více než dvojnásobně dražší), AEG je osvědčená kvalita (mám několik spotřebičů této značky a zatím všechny zcela bezporuchové).

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +5 (from 5 )
  18. Iveta napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Dobrý poměr cena – kvalita, zlatý střed. Programů dost, ovládání obzvlášť složité není. Údržba jednoduchá. Zvukový signál dost hlasitý, je slyšet přes dvoje dveře a sama se vypne po 5 minutách nečinnost, což je praktické. Čas sušení je přednastaven, ale téměř vždy se program ukončil dříve v závislosti na vyždímání prádla v pračce. Veliké plus pro naši domácnost je, že prádlo zbaví prachu a hlavně chlupů domácích mazlíčků. V podstatě to byl hlavní důvod, proč jsem se rozhodla si ji pořídit. A v zimě se bude hodit, umí pořádně v koupelně zatopit 🙂

    Malinko mě zklamal program anticrease proti pomačkání prádla, některé je stejně zapotřebí vyžehlit. Je trochu hlasitější, ale nic strašného. Případným zájemcům bych doporučila dokoupit příslušenství do bubnu, které umožní sušit i boty atd.

    Hlavním kritériem byla energetická třída – min. A+. Dále kapacita sušičky a také hlučnost, samozřejmě i cena. Mám-li shrnout – očekávání sušička naplnila. Teď už jen doufat, že chvíli vydrží.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +5 (from 5 )

Napsat komentář