Sušička Bosch WTW84361BY

Sušička Bosch WTW84361BY

maximální kapacita ve standardním programu bavlna: 7 kg
druh sušení: kondenzační
třída spotřeby energie: A++
ActiveAir Technology
Roční spotřeba energie 212.0 kWh/rok, na základě 160 cyklů ve standardním programu bavlna s plnou a poloviční náplní, a spotřeba v úsporných programech. Skutečná spotřeba je závisla na způsobu použití spotřebiče.

Nabídka Pračky



Spotřeba energie ve standardním programu s plnou náplní 1.65 kWh a s poloviční náplní 0.97 kWh
spotřeba energie ve vypnutém stavu 0.1 W a v zapnutém stavu 1 W
délka ponechání v zapnutém stavu: 30 min
Program Bavlna suché do skříně používaný při plné a poloviční náplni je standardní sušicí program, na který se vztahují informace uvedené na štítku a v informačním listu. Tento program je vhodný pro sušení běžně mokrého bavlněného prádla a je nejefektivnější z hlediska spotřeby energie pro bavlnu.
Vážená délka trvání standarního programu bavlna s plnou náplní: 139 min.
Délka trvání standardního programu bavlna s plnou náplní 178 min a poloviční náplní 110 min.
Třída účinnosti sušení: B na stupnici od G (nejméně účinný) do A (nejúčinnější).
Průměrná účinnost sušení ve standardním programu s plnou náplní 86 % a poloviční náplní 86 %.
Vážená účinnost sušení ve standardním programu bavlna s plnou a poloviční náplní: 86 %.
hlučnost: 65 dB (A) re 1 pW

Programy

speciální programy: vlna finish, mix, sportswear, extra krátký 40´

Speciální funkce a nastavení

cyklus načechrávání: 120 min na konci programu (lze kdykoliv během sušení přerušit a prádlo vyjmout)
TouchControl tlačítka: šetrný, akustický signál, časová předvolba, snadné žehlení

Komfort a bezpečnost

SelfCleaningCondenser – několikanásobný automatický proplach kondenzátoru během fáze sušení
technologie AutoDry
komfortní nastavení sušících časových a senzorových a speciálních programů jedním otočným voličem
LCD-displej: ukazatel zbytkového času a průběhu programu, časová předvolba, dodatečné funkce a doporučující informace
sušící systém Sensitive Drying:velký nerezový buben s kapkovitými prolisy, asymetrické unašeče ve tvaru vlny
AntiVibration Design: zaručuje stabilitu a tišší chod při praní a odstřeďování
Vnitřní LED osvětlení bubnu
signál na konci programu
plastové dveře, závěs vpravo bílá
Závěs dvířek: vpravo
kovový zámek

Technické informace

rozměry (V x Š xH): 84.2 x 59.8 x 63.6 cm
možnost podstavby při výšce niky 85 cm
barva / materiál spotřebiče: bílá
délka přívodního kabelu (cm): 145.0
hmotnost netto (kg): 53
objem bubnu (l): 112

Příslušenství možné k dokoupení (není součást balení)

WTZ10290 Krycí panel pro podstavbu
WTZ11400 Spojovací sada s výsuvem
WTZ20410 Spojovací sada


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Sušička Bosch WTW84361BY, 4.2 out of 5 based on 5 ratings

13 Recenze na Sušička Bosch WTW84361BY

  1. Jiří napsal:
    VA:F [1.9.20_1166]

    Naše první sušička.Neskutečný držák, 5let chodu, denně 2-3 cykly, levný provoz.Jediné „provozní závady“ jsou zanešené čidlo vody (1x do roka čistím sám), a již jsme měnili filtr pod dveřmi (první zkřehnul po 4,5 letech provozu a protrhnul se, ale to se není co divit). Utržené madlo dvířek a krytka nádobky na vodu,prostě plasty. Škoda, že ji nedělají na větší náplň, u nás by se 10kg využila. 1x do roka je čistím čidlo hladiny vody, a 3x jsem čistil kondezátor, nechá se destilovanou (nebo měkkou vodou) vymýt šlem, který se dělá z prachu, vláken a vody a zůstává mezi žebry kondezátoru a ten se pak hůře chladí a cyklus tak trvá v průměru o 20-30 minut déle. Celá práce vyjde na cca 1,5 až 2 hodiny klidného ale opatrného pracování). Mezi cykly je nutné důkladně čistit filtr v nádobce na vodu. Jemná síťka se lehce ucpe a voda pak přepadem stéká zpět ke kondezátoru a po cca 10-15minutách pak sušička zastaví sušení a hlásí plnou nádobu i když je prázdná.

    VA:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. Maxim napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Naprosto fantastická věc, doporučuji všem, kteří nechtějí mrhat časem na žehlení. Prádlo tam šoupnu, ještě teplé složím nebo pověsím do skříně a je to. Se značkou Bosch mám bohaté zkušenosti, máme od varné konvice až po lednici a vše slouží již několik let bez závad. Rozhodně doporučuji!

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. Ivana napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Odpadá věšení prádla na sušák a za cca dvě hoďky je prádlo suchoučké a můžete rovnou ukládat do skříně.Neznám lepšího pomocníka :-). Škoda, že ji mám teprve teď, kdybych věděla jak je to skvělý výrobek, koupila bych si ji už dávno.
    Dávám sto bodou :-), neměnila bych.

    – Snad jen, že nejdou přehodit dvířka na opačnou stranu.
    Ale nic to nemění na funkci výrobku. Ta je vynikající.

    Všem velmi doporučuji!

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + Nemám slov.

    – Jen to, že jsem si ji neobjednala dřív.

    Super pomocník pro ženský.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    vše v naprostém pořádku. Neměnila bych.

    – nemám nic

    Jak jen jsem bez ní mohla tak dlouho žít? Žehličce můžu říct sbohem 🙂
    Tento typ sušičky byl vybrán kvůli nízké spotřebě a jednoduché obsluze.
    Prádlo netřídím, hodím sušení do skříně mix a je to.
    DOPORUČUJI!

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Petr napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    +Malá spotřeba, rychlost sušení

    – Z návodu není moc jasné jaké programy volit, asi bude třeba vyzkoušet.
    Skoro všechny košile je třeba žehlit, to ale asi u všech sušiček.

    Za rozumné peníze zjednodušení provozu domácnosti.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. Anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Sušička je moje velká pomocnice. Prádlo je suché a není zmačkané, jsem ráda že ji máme..
    + suché prádlo za chvilku – prádlo je načechrané – pěkný vzhled – je docela tichá
    -nic zatím nemám

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  8. moj napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + rychlost sušení, tichý chod, naprosto přehledné ovládání, nízká spotřeba

    – že jsem si ji nepořídila už dříve

    rozhodně doporučuji

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  9. Romana Suchá napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Jednoduchost, kvalita

    Rozhodně doporučuji tomu kdo chce kvalitu a nehledá zbytečné programy. Dostala jsem na tuto sušičku jen ty nejlepší reference a musím se k nim rozhodně přidat.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  10. Marcela Beránková napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Doporučuji

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  11. Míša napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Ssim uplne vse, kdyz dam setrne suseni, nemusim se bat, ze se neco srazi.
    + Ceske menu, samocistici kondenzator.

    – Nic.

    Vyborna znacka Bosch, kvalita zarucena. Dostatecne mnozstvi programu, nemusim zehlit, krome kapesniku, jsem moc spokojena a rozhodne doporucuji! Studovala jsem susicky 2mesice a jsem rada, ze jsem vybrala prave tuto.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  12. Monika Šebestová napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Mám výrobek zatím krátkou dobu ale jsem spokojená.

    V této chvíli žádné proti nemám.

    Sušičku jsem vybírala po dlouhodobém a pečlivém zkoumání ať už po lidech kteří produkt již vlastní a nebo jsem zpovídala pracovníky v jednotlivých marketech s elektronikou.Značku BOSCHjsem volila taky hlavně pro její nízkou spotřebupři označení A++.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  13. pool napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + Nad míru spokojení

    – Opravdu nic

    Už jsem objednal další kus pro rodinu

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář