Sušička Miele T 7950 WP

Sušička Miele T 7950 WP

Energetická účinnost A
Patentovaný voštinový buben
Náplň prádla 1 – 7 kg
Senzitivní systém pro šetrné a energeticky úsporné sušení
Inteligentní reverzace bubnu

Nabídka Pračky



Systém sušení

Plně elektronická kondenzační sušička s technologií tepelného čerpadla, pro připojení stačí pouze zásuvka
Velký zásobník na kondenzát s výlevkou
Integrovaný odvod kondenzátu s navíjením kabelu

Design

Atraktivní design přístroje s nakloněným ovládacím panelem
Panel pro obsluhu v lotosově bílém provedení

Volba programu

Volba programu pomocí otočného voliče a displeje
Indikace průběhu programu na displeji
Variabilní stupeň sušení
Časová volba

Komfortní obsluha

Indikace zbývajícího času
Časová předvolba až 24 hodin
Osvětlení bubnu
Funkce Memory
LED PerfectDry pro nejlepší výsledky sušení

Programy sušení

Automatický program plus
Bavlna
Snadno ošetřovatelné
Vlna
Expres
Jeans
Košile
Impregnace
Šetrné vyhlazování
Teplý vzduch

Volitelné programy

Šetrný plus
Ochrana proti pomačkání
Zvuková signalizace

Bezpečnostní systémy

PIN kód pro zablokování
Testovací program pro servisní službu
Indikace různých kontrolních funkcí na displeji
Optické rozhraní pro servisní službu Update

Kvalita – Made in Germany

Emailovaná čelní stěna přístroje

Provedení

Možnost věžového uspořádání
Možnost vestavby pod pracovní desku (výška výklenku 85 cm)

Rozměry

v x š x h: 85 x 59,5 x 63,4 cm

Hodnoty spotřeby

1000 ot./min. (nová norma): 1,8 kWh
1400 ot./min: 1,55 kWh

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Sušička Miele T 7950 WP, 4.4 out of 5 based on 5 ratings

10 Recenze na Sušička Miele T 7950 WP

  1. Lexa napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + nízká spotřeba
    spoustu programů pro různé textilie
    možnost vůně- super!
    snadné čištění filtru

    – nic

    Příště jdu zas do Miele, doufám, že nejdřív za 20 let.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + kvalita, spolehlivost

    – nic

    pro dobré zkušenosti s firmou Miele

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. Michal Svaton napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    mel jsem AEG, nyni mam MIELE … ten rozdil je znat … nelze porovnat reseni filtru u Miele je dokonale
    +vse
    -nic

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Marie Němcová napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    valitní provedení
    jednoduchá obsluha
    nízká spotřeba
    rychlost
    po vyprání měkké a hebké prádlo

    – nic

    Po dlouhém uvažování jsme si objednali tuto sušičku a jsme spokojeni. Po cca roce používání s ní nejsou žádné problémy, oceňujeme její jednoduchou obsluhu a dobré provedení. Prádlo je hezky načechrané a hebké. Rychlost sušení je také na dobré úrovni. Za nás můžeme rozhodně doporučit.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. Petr Z. napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    jednoduchá obsluha
    intuitivní ovládání
    nízká spotřeba energie
    tichý chod
    fungující prachové filtry
    i pro větší objem prádla najednou

    zásobník odebrané vody při naplnění nedá signál, nevím, za jen u mé sušičky, nebo u tohoto modelu to prostě není

    S elektro spotřebiči mám zkušenosti, prodával jsem před několika lety bílé zboží a to pár let. U této značky jsem ani jednou nezaznamenal závadu, nebo nefunkčnost, která by se ke mě donesla od zákazníků. Jedná se dražší zboží, ale s tím už holt nic nenadělám. Za cenu ale obdržíte výrobek, který je skutečně sušičkou v pravém slova smyslu, funguje jak má, prádlo je nadýchané, vůně dávkována přesně tak akorát, chod je tichý a spotřeba oproti konkurenci třetinová. Díval jsem se na hodnocení sušiček v D-testu i na internetu a musím se trochu smát-výrobky Miele opravdu srovnávat s ostatními nelze, stejně jako nejde porovnávat Renault a Audi. Možná tak v jednotlivých kriteriích, ale věřte mi, že jako celek prostě ne. Kdo má větší rodinu a pere vícekrát týdně, tak se mu investice do pěti let v podobě úspory 100% vrátí a kvalitní, nezmačkané prádlo má jako bonus. V rodině máme tři sušičky a mám dojem, že tato je všechny válcuje-nechávám si pro sebe :-).

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Lena napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Jedinečný systém filtrů, které ostatní sušičky nemají!!!
    Po vlastní zkušenosti s jinou značkou mi byla doporučena značka Miele a jsem maximálně spokojená.
    Navíc jsem zde obdržela v akci dárek – vysavač Miele.

    Jednoduché čištění filtrů – hlavní důvod, proč jsem si výrobek zakoupila.
    Snadná a jasná obsluha sušičky v češtině.
    Kvalitní voštinový buben.
    Perfektní výsledek sušení.
    Široká nabídka programů sušení.
    Prádlo (ponožky) se nedrží mezi bubnem a otvorem, jak tomu je u jiné značky – nutilo mne neustále kontrolovat a posunovat sušící program.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. Martina napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    perfektní vysušení
    načechraní prádla
    odprášení
    odchlupení (od srsti dom. zvířat)
    prádlo příjemně svěže voní

    Ze sušičky Miele T 7950 WP jsem naprosto nadšená!
    Prádlo je úžasně heboučké, načechrané, např. ručníky jsou nadýchané a jemné, ne struhadla, která jsme měli před tím. Prádlo se nemusí žehlit a když ano, tak žehlení je velmi snadné a rychlé!
    Jedině doporučuji!

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  8. Petr B. napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    super tichá
    všechny programy a snadné ovládání
    sušička
    dobrá spotřeba
    a super design

    Skvělá pračka, hlavně sušička super pracuje. Pere nám doma už několik let a není problém. Ovládání bez problému, úsporné režimy s dobrou spotřebou. 100%

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  9. Otakar napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    ovládání
    český návod – srozumitelný
    rychlost a tichá
    kvalita

    – nejspíš nic

    ovládání je lehké a srozumitelné. český návod konečně srozumitelný a bez problému, suchost a jemnost prádla vynikající, dost tichá i v nejhlučnější fázi

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  10. Josef napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Není nutné žehlení
    spotřeba energie
    froté neškrábe a je načechrané
    rychlost sušení
    přehledný návod
    možnost vůně

    – nic jsem nenašel

    Vřele doporučuji všem co chtějí pořídit sušičku.
    A ještě nás překvapila možnost zabudované vůně!
    Vůně do teď nebyla v Evropě k sehnání!

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář