Sušička prádla AEG Lavatherm T86589IH3C bílá

Kvalitní kondenzační sušička s tepelným čerpadlem. Vyniká úsporným provozem a tichým invertorovým motorem se zárukou 10 let.
Výhodou je systém Pro Tex, který bezvadně usuší i choulostivější tkaniny. Inteligentní snímače vlhkosti OptiSence zajistí nejnižší spotřebu energie bez ohledu na náplň.

Nabídka Pračky



Pokud hledáte spolehlivou sušičku od renomovaného výrobce, vsaďte na AEG Lavatherm T86589IH3C!

Proč ji chtít?

  • energetická třída A++ = úsporné sušení Vašeho prádla
  • kapacita až pro 8 kg prádla
  • LED vnitřní osvětlení
  • záruka 10 let na invertor motor
  • EcoFlow System – čištění pouze jednoho filtru
  • certifkát Woolmark Blue = zajištěno je šetrné sušení prádla
  • český panel a popisky
  • přehledný displej

Tato sušička se pyšní tichým inverotrovým motorem se zárukou 10 let.
Invertor motor je podstatným vylepšením klasického motoru, který přenáší elektřinu na rotor uhlíky – ty se opotřebovávají a je třeba je měnit a dochází ke značným třecím silám a jiskření. Invertor motor je přímo elektronicky řízený a nepoužívá uhlíky, navíc zde dochází k plynulé přímé regulaci. Spotřebič díky tomu dosahuje skvělých výsledků při minimální spotřebě energie a prakticky v tichosti.

  • ProTex Plus: nejšetrnější způsob sušení

Bez ohledu na velikost náplně či choulostivost prádla usuší sušička ProTex Plus s modrým certifikátem Woolmark (dříve zlatým) všechno vaše prádlo tím nejšetrnějším způsobem. Její jemný buben XXL se třemi žebry zajišťuje šetrnou péči, zatímco inteligentní systém OptiSense seřizuje programy podle hmotnosti a vlhkosti náplně, aby se vaše oblečení nikdy nesušilo příliš dlouho.

  • Přesně nastaví délku sušení a spotřebu energie

Tato inteligentní bubnová sušička je vybavena systémem OptiSense, který díky snímačům vlhkosti upravuje délku spušení a spotřebu energie podle velikosti náplně. Tím je zajištěna nejenom nejvyšší úspora času a energie, ale také se tím brání přesušení vašich oděvů.

  • Důmyslné pohyby bubnu k sušení i choulostivých oděvů

Tato bubnová sušička se dobře postará o všechno vaše oblečení, včetně vlněných a hedvábných kusů určených pouze k ručnímu praní. Optimalizací směru a rychlosti otáčení bubnu spolu s teplotou nabízí speciální sušicí program pro každý druh tkaniny. U vlněných kusů sušicí proces simuluje tradiční ploché sušení bez rizika sražení v porovnání se sušením vlny naplocho.

  • Neustále nízká spotřeba energie s jediným filtrem k čištění

Vysoká účinnost filtračního systému ÖKOFlow u této sušičky zachytí i ty nejjemnější vlákna. Po každém sušicím programu stačí vyčistit pouze dvouvrstvý filtr ve dvířkách, aby se zachoval vysoký průtok vzduchu a nízká spotřeba energie. Je to tak účinnější a zároveň to pomáhá uchovat funkci vaší sušičky, jako by byla vždy nová.

  • Sušička, která déle uchová lepší vzhled vašeho oblečení

Technologie tepelného čerpadla Sensidry® u této sušičky věnuje mimořádnou péči všemu vašemu oblečení – bez ohledu na tkaninu. Technologie Sensidry® poháněná speciálním invertorovým motorem vám umožňuje snížit teplotu sušení u každého programu pro maximální šetrnost. Tím vám umožňuje uchovat vzhled i těch nejchoulostivějších tkanin, aby vypadaly jako nové daleko déle.

  • Nejtišší, téměř neslyšný způsob, jak sušit vaše oblečení

Ať děláte cokoliv, můžete při tom spustit tuto bubnovou sušičku, aniž by vás jakkoliv vyrušovala. Sušicí cyklus byl speciálně navržen tak, aby se snížila jeho hlučnost, a skříň spotřebiče byla odizolována ke snížení přenosu hluku. Spolu s extra tichým invertním motorem zajišťují tyto prvky absolutně minimální hlučnost – rekordně nízkých 62 dB při použití extra tichého programu.

Konstrukce
Typ volně stojící
Provedení sušičky kondenzační
Spotřeba
Spotřeba energie při sušení 1.99 kWh
Energetická třída
A++
Odhadovaná roční spotřeba energie
235 kWh
Odhadované náklady sušení za 1 rok 846 Kč
Odhadované náklady sušení za 5 let 4230 Kč
Odhadované náklady sušení za 10 let 8460 Kč
Programy/funkce
Odložený start
Ano
Displej
LCD
Pára Ne
Objemové vlastnosti
Kapacita prádla pro sušení
8 kg
Distribuce
Distribuce
oficiální ČR
Další parametry
Vnitřní osvětlení bubnu Ano
Hlučnost při sušení
66 dB
Rozšířená záruka
AEG 10 let na invertor motor
Rozměry
Šířka výrobku 60.0 cm
Výška výrobku 85.0 cm
Hloubka výrobku 60.0 cm
Hmotnost výrobku 48.0 kg
Šířka balení 64.0 cm
Výška balení 89.0 cm
Hloubka balení 68.0 cm
Hmotnost balení 50.5 kg

S TOUTO SUŠIČKOU UŠETŘÍTE!
ZA NÁKUP TOHOTO MODELU VÁM VRÁTÍME 1500 Kč ZPĚT NA VÁŠ ÚČET!
Navíc! Při nákupu této sušičky v setu s předem plněnou pračkou AEG ušetříte až 3000 Kč!
Stačí svůj nákup zaregistrovat a peníze zpět jsou Vaše.
Více informací a podrobná pravidla ZDE
Akce platí od 14. září do 13. prosince 2015.

Prodloužená 10 letá záruka na invertor motor, více informací ZDE

  • A++/A-50%
  • rozměry (v/š/h): 850/600/600 mm
  • kondenzační s tepelným čerpadlem
  • velký LCD displej
  • 8 kg
  • hlučnost při sušení: 66 dB
  • Delicate Care System™
  • EcoFlow System – čištění pouze jednoho filtru
  • vnitřní osvětlení: LED vnitřní osvětlení
  • funkce: čas, start/pauza, otáčky, zap./vyp., prodloužená fáze proti mačkání, sušení Plus, zpožděný start, budík
  • invertorový motor
  • čas sušení v cyklu bavlna
  • suché do stříně: 154 min
  • sušička ProTex vám umožňuje sušit i choulostivé náplně se stejnými výsledky
  • certifkát Woolmark Blue
  • technologie Silent System Plus
  • inteligentní snímače vlhkosti systému OptiSense zajišťují nejnižší spotřebu energie bez ohledu na náplň
  • 10 let záruka na motor
  • český panel a popisky

Možnost k dokoupení příslušenství:
*ELE9029792885 spojovací mezikus pračka-sušička

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 52.460
Výška (cm): 85.00
Šířka (cm): 60.00
Hloubka (cm): 60.00

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 55.000
Výška (cm): 89.00
Šířka (cm): 64.00
Hloubka (cm): 68.00
EAN: 7332543462414

Záruční doba: 24 měsíců

Dokumentace k tomuto produktu


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Sušička prádla AEG Lavatherm T86589IH3C bílá, 4.4 out of 5 based on 42 ratings

9 Recenze na Sušička prádla AEG Lavatherm T86589IH3C bílá

  1. Venca napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Parádní sušička! Máme ji asi měsíc a lituju, že jsme si jí nepořídili už dávno. Krásně všechno usuší, i nacucané prádlo z naší starší pračky a za méně času než ukazuje. AEG značce věříme, ještě nás nezklamala. Mohu jen a jen doporučit.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. Zuzka napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + splnila moje očekávání, po napaření jdou bavlněné pláště velice lehce vyžehlit ostatní prádlo žehlit netřeba

    – zatím nic

    spokojenost

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    dostatek programů
    nádobka na vodu
    snadno čistitelný filtr
    úsporný program

    Sušičku nemám v bytě, ale ve sklepě, takže hlučnost nemůžu hodnotit, nezdá se mi tak velká, ale jak říkám neposlouchám ji celý program.
    Většinou používám programy suché a suché plus nebo mix bavlna, syntetika a prádlo je krásně suché, s programem proti mačkání 30 minut není skrčené,na krčivé věci můžete přidat 60 minut a to si myslím, že bude úplně dostačující. Kdo rád žehlí, tak jsou tam také tyto programy a myslím, že to bude vlhčí a nebude to brát zřetel na krčení.
    Klasická bavlna na suché plus když ždímete na 1000 otáček trvá 2 hodiny.
    Po ukončení praní jenom vylejete nádobku s vodou,mimo jiné je jí teda docela dost, a vyčistíte filtr, který je snadno dostupný a jenom vždy vyndám kousky ručně a pak opláchnu. Pokud pračku nepoužíváte déle jak 5 minut, vypne se, tudíž šetří energií, osvětlení je krásné ledkové velmi výrazné, takže při vyndávání nebo vkládání je do bubnu dobře vidět.
    Jsem ráda, že jsme koupili tuto sušičku není nad to mít za 4 hodiny vypráno i usušeno, vyhnete se vypařování spousty vody do bytu a nic vám nevisí na věšácích, zvláště teď v tomto období, kdy člověk nemůže prádlo pověsit ven.
    Vybírala jsem v nižší cenové relaci, ale nakonec jsem zvolila tuto a jsem spokojená, myslím, že bude sloužit dobře.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +2 (from 2 )
  4. Jan Pokorný napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + suší dobře, je to velký pomocník, žena přestala používat sušák i žehličku
    při sušení na sušáku v zimních měsících se nám zvyšovala vlhkost v bytě a dělala se plíseň

    – neumí naskládat prádlo do skříní

    tento produkt jsme si vybrali na základě recenzí a osobní zkušeností se značkou AEG

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. Miloš napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Naše pračka má pouhých 800 otáček a měli jsme strach, že budeme k sušičce nakonec kupovat i pračku, ale sušička si s tím hravě poradí a dokonce prádlo usuší za méně času než na začátku ukazuje. Jsme s produktem velice spokojeni. Zdá se nám být i tichá.

    – Máme ji týden, tak zatím nic.

    Vybírali jsme dlouho, ale vsadili jsme na značku, kvalitu a D-test. Výrazně se změnila vlhkost v domě. Respektive od té doby žádná není. Oceňuji i světlo uvnitř bubnu.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Jaroslav Pavlíček napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Věci jsou vysušené dokonale. I mikyny a věci z tužších materiálů, lemy a podobně. Sušičku máme chvíli, ale zatím můžu určitě doporučit.

    – Nic co by vyloženě vadilo.

    Značku AEG máme doma už ve více formách produktů a prozatím nás nezklamala. I proto jsme se rozhodli pro tuto značku.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. Marek napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + Absolutně všechno

    – vůbec nic

    Je to naše první sušička a jsme maximálně spokojeni s tímto produktem.Je až neuvěřitelné,co dokáže sušička zachytit za bordel,který se drží ve věcech.Je skvělá,úžasná,geniální.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  8. Pak napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    výborně suší
    pokud poskládáte za tepla, nemusíte žehlit
    nápisy v českém jazyce
    ušetří spoustu času
    vlhkost nejde do bytu, z plnější sušičky vylijete až dva litry vody
    nikde se neválejí hromady prádla na žehlení
    ušetříte za žehlení a za aviváž
    pěkný design, při zapnutí svítí led světlo v bubnu, pomáhá při vkládání prádla

    Při výběru nám pomohly recenze i pozitivní zkušenosti s kvalitou značky AEG. Tato sušička má odtok vody hadicí do odpadu – pak nemusíte vylévat, a také do nádoby. Byli jsme překvapeni, kolik vody vylijete. Při sušení má zvuk spíš jako digestoř zapnutá na plný výkon, ale přes zavřené dveře je to v pohodě. Funguje přesně jak jsme očekávali, cena odpovídá kvalitě. Používáme nejčastěji program bavlna suchý+, kde můžete přidat ještě dva stupně „suchý+“ navíc, vysuší i lemy mikin a tepláků, které schnou nejhůř, čas – necelé 2 hodiny. Košile a jemné prádlo sušíme k žehlení. Po sušení, jehož čas se odečítá na displeji, následuje navíc fáze proti mačkání, časově nastavená nejméně na 30 minut, ale během ní můžete kdykoli prádlo vyjmout. Je dobré nechat aspoň 15 minut tuto fázi projít, prádlo se dobře nahřeje a pokud po vytažení hned složíte, tak se i vyrovná. Žehlím pouze košile a některé bavlněné trika nebo utěrky. Prádlo je měkoučké, voní i bez aviváže, nejvíce rozdíl poznáte na ručnících. Po složení nechám prádlo ještě vychladnout do odpoledne nebo přes noc a ukládám do skříně, vše je hned po ruce. Prádlo zpracujete během jednoho odpoledne nebo dne, záleží jak máte velkou rodinu, nikde nejsou hromady prádla k želení, žádné sušáky, žádná plíseň. Po každém sušení musíte vylít nádobu pro odtok vody, pokud nemáte sušičku připojenou na odpad a také vyčistit filtr. Budete překvapeni kolik nitek a prachu ve filtru vždy vytáhnete. Výborné pro prádlo, na kterém se zachytil papírový kapesník, chlupy od zvířat, nové mikiny, které někdy pouštějí žmolky. Nesráží prádlo, na program bavlna jsem s ostatním prádlem usušila i svetr bez úhony. V recenzi Dtestu doporučovali sušit na co nejvyšší otáčky, tato sušička má až 1800 otáček, běžné prádlo suším na 1600, lepší = věci do školy, do práce, košile.. na 1000-1200 otáček. Máme 6 kg pračku, sušička je na 8 kg prádla, takže pokud mám dvě slabší pračky prádla barevného, suším je pak spolu najednou. Po skončení sušení svítí kontrolka pro vylití vody a vyčištění filtru, pokud ale mezitím sušičku vypnete a zapnete, kontrolka už nesvítí, proto na to musíte myslet. Sušička se zahřívá a voní práškem na praní, je dobré ji mít v místnosti, kde můžete vyvětrat.
    Jsme s touto sušičkou velmi spokojeni, neměnili bychom!

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +1 (from 1 )
  9. Miroslav napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + Sušička má odpad vody který lze napojit do odpadu.
    Prádlo je náramě heboučké oproti sušení v zahradě na šňůrách.
    Snadné čištění filtru.

    – Nic

    Tato sušičkaje MÁ TEPELNÉ ČERPADLO,NIŽŠÍ SPOTŘEBA EL.ENEGIE.Nesrovnatelné se sušičkou bez čerpadla.
    Naprostá spokojenost,zatím doporučuji.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +1 (from 1 )

Napsat komentář