Sušička prádla Electrolux EDH3684PDE

Sušička Electrolux EDH3684PDE

A+/A-40%
rozměry (v/š/h): 850/600/600 mm
kondenzační s tepelným čerpadlem
velký LCD displej
8 kg
hlučnost při sušení: 66 dB
Delicate Care System™
EcoFlow System – čištění pouze jednoho filtru
vnitřní osvětlení: ne
funkce: budík, zpožděný start. (multidisplej), start/pauza, čas
Nabídka Pračky



čas sušení v cyklu bavlna
suché do stříně: 165 min
díky technologii tepelného čerpadla používá k šetrnému sušení oblečení nižší teploty
oboustranná dvířka
reverzní otáčení bubnu
dotykové ovládání
odložený start
český panel a popisky


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Sušička prádla Electrolux EDH3684PDE, 4.3 out of 5 based on 16 ratings

10 Recenze na Sušička prádla Electrolux EDH3684PDE

  1. Virtual server napsal:
    VA:F [1.9.20_1166]

    S vyrobkem jsme velmi spokojeni, pradlo se susi velmi rychle, nemacka se. Je to jiz nase treti susicka a zatim nejlepsi. Je videt, ze vyvoj jde stale dopredu.

    VA:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. Mar napsal:
    VA:F [1.9.20_1166]

    Dobrý den, pořídili jsme si nového pomocníka. Můžete mi prosim napsat jake používáte programy a co při jakem programu susite. Nerada bych si zmařila věci. Děkuji za odpovědi.

    VA:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. Viktorka46 napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + Veľký plniaci otvor, sušičku si sama upraví čas sušenia keď je už pradlo suché ukončí program

    – Trochu hlučná

    Nemám s čím porovnávať, moja prvá sušička ale maximálna spokojnosť zatiaľ

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Andy napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Snadné ovládání
    Přehledný ovládací panel, v češtině !

    Trochu hlučná, i když proti některým sousedům…..

    Od chvíle kdy se společenství vlastníků rozhodlo oplácat barák jakousi izolací, spolu s bůh ví kolika komorovými, plastovými okny, se nám začala objevovat v bytě plíseň.Vyzkoušeli jsme všelijaké pohlcovače vlhkosti, ale výsledek nesplnil naše očekávání, proto jsme se rozhodli pro sušičku,
    Electrolux, také proto, že máme několik let pračku, té samé značky se kterou jsme velice spokojeni.
    Zatím vše funguje jak má, okna se nemlží, plíseň se neobjevuje, uvidíme jak to bude fungovat až bude zima.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. Andrea napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Sušičku jsem si vyzkoušela u kamarádky a do tří dnů jsem ji měla doma. Nevěřila jsem, že některé věci se nemusí žehlit, ale je to tak. U programu – „jemné prádlo“ vyndáte věci ze sušičky opravdu nezmačkané. Suším tam i svetry, košile, džíny, bundy. Dneska už si nedokážu představit, že bych ji neměla!!!

    Super pomocník v domácnosti!!! Jsem spokojená na 100%.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + Sama zkrátí čas sušení dle množství prádla.
    Ušetří spoustu času
    Hodně prádla jen stačí složit – skoro nežehlím:-)))

    – Trochu hlučná,ale asi jako každá sušička.

    Super pomocník

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. Mafi napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Spotřeba proudu je mnohem nižší než uvádějí.Máme pračku na 7kg a třeba spodní prádlo bylo suché do skříně za cca 90min se spotřebou 1,3kw .Ručníky ale 2,5kw. Dále má být asi o 8kg a víc těžší než jiné typy což považuji za výhodu.Hrubší materiály snad déle vydrží.

    Mohli přidat nějakou redukci na odvod vody do sifonu s větším průměrem. Mě funguje špička z tuby od silikonu.

    vše OK

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  8. Petr napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Suší…, dostupnost servisu a náhradních dílů, kvalitní výrobek, skvělá cena, české popisky.

    Zvažovali jsme Beko – výherce testu v časopisu d-test, nakonec jsme vzali Electrolux kvůli dostupnosti servisu, náhradních dílů a cenám servisu a dílů po uplynutí záruky.
    Je to naše první sušička. Překvapil nás docela velký hluk, který je ale u všech sušiček stejný. Konečně přestane náš dům trpět, protože po zjištění, že z jedné plné pračky bavlněného prádla je 1,5 litru vody mě jímá hrůza, kolik vlhkosti šlo do baráku při neustálem praní (5ti členná rodina a pes). Nicméně trochu vlhkosti do okolí při sušení uniká. Po sušení tuo vzdušnou vlhkost z koupelny, stejně jako po koupání, otevřeným oknem dokořán na pár minut vyženu a je po vlhkosti. Sušička má skvěle vyřešený filtr na prach a jednoduché čištění výměníku. Spotřeba el. energie se anuluje, kvůli omezenému používání žehličky. Je nutné přežehlit jen věci ze slabší bavlny (trika). Pomačkání silnější bavlny, riflí, plátna atd.. je v rámci mé tolerance a žehlení není nutné. Při programu na bavlnu – tedy program s vyšší sušící teplotou se nám mírně zdrcly věci ze 100% bavlny. Při následném sušení bavlny za použití programu na syntetiku (nižší sušící teplota) je vše OK. Konečně můžeme v zimě prát péřovky + třeba deky a polštáře a nemusíme čekat na teplé, slunečné a větrné venkovní počasí. Za 12700Kč si myslím, že to je naprosoto skvělá koupě dalšího domácího pomocníka.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  9. Jana napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Pomer cena-vykon
    Jasny navod
    Velka kapacita
    Skvele suseni i pri kratkych programech
    Funkce proti proti pomackani slvele funguje

    Nemuzu porovnat s jinymi susickami, ale prijde mi dost hlasita.
    Zvukovy signal na konci cyklu – pipa dlouho a opakovane, nez vyndate pradlo. Da se sice uplne vypnout, ale ja bych uvitala neco mezi – jednou zapipat na konci, ale nestresovat opakovamym dlouhym signalem

    Spokojenost

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  10. Vera napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    velmi slušná sušička, zatiať maximálna spokojonosť

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář