Sušička prádla LG RC7055AP3Z

Sušička LG RC7055AP3Z

Tato sušička je trefou do černého!
Jedná se o mimořádně úporný a vybavený model, který bleskově a šetrně usuší Vaše prádlo. Velkou výhodou je tzv. hybridní sušení, které zkrátí čas sušení až o 6 min./kg. Funkce jako odložený start, ochlazování, zvukové signalizace, dětská pojistka, osvětlení bubnu jsou u této sušičky samozřejmostí. Velkou vychytávkou je funkce automatického čištění kondenzátoru.
Kdo chce kvalitu, bere toto LG!

Nabídka Pračky



5 DŮVODŮ KE KOUPI

Energetická třída A-50%
Tepelné čerpadlo + hybridní sušení
Samočištění kondenzátoru
Hlučnost pouze 64 dB
Držák pro sušení v příslušenství

SPECIFIKACE

Typ kondenzační
Kapacita 1 – 7 kg
Tepelné čerpadlo / Hybridní sušení ANO / ANO
Energetická třída A-50%
Spotřeba energie (cyklus) 199 kWh/rok (1,24 kWh)
Displej LED – velký, dotykový
Čas sušení – max. náplň 198 min./cyklus
Čas sušení 23,8 min./kg
Čas sušení – hybridní 17,8 min./kg
Objem zásobníku na kondenzát 4,9 litrů
Hlučnost sušení 64 dB

TECHNOLOGIE

Sensor Dry – inteligentní elektronický systém sušení
Funkce automatického čištění kondenzátoru
Hybridní sušení – zkrátí čas sušení až o 6 min./kg
Smart DiagnosisTM – inteligentní diagnostika
Nerezový buben
Zvuková signalizace ukončení programu, dětská pojistka, osvětlení bubnu,

ukazatel průběhu a zbývajícího času, ukazatel zanesení filtru,
ukazatel naplnění nádoby na kondenzát, velká dvířka 35 cm

SENZORY

4 – teplotní, 1 – LEV, 1 – vlhkosti, 1 – otevřených dveří, 1 – výšky vodní hladiny, 1 – senzor zanesení filtru

14 PROGRAMŮ

Bavlna, smíšené prádlo, syntetika, objemné prádlo, džíny, sportovní prádlo, rychlé sušení, jemné prádlo, vlna, péče o pokožku, osvěžení prádla, chladný vzduch, teplý vzduch, sušení s držákem

10 PŘÍDAVNÝCH MOŽNOSTÍ + 5 MOŽNOSTÍ SUŠENÍ

Odložený start, oblíbený, nemačkavý, osvětlení bubnu, více času, méně času, eko sušení, rychlé sušení, signalizace – suché pro žehlení, 3 úrovně zvukové signalizace
Suché k žehlení, lehce suché, suché do skříně, velice suché, extra suché

PARAMETRY

Rozměry (š x h x v) 590 x 660 x 850 mm
Hmotnost (čistá/balení) 58 / 63 kg
Možnost otočení dveří NE
Držák na sušení ANO
Barva bílá + černá dvířka


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Sušička prádla LG RC7055AP3Z, 4.7 out of 5 based on 3 ratings

8 Recenze na Sušička prádla LG RC7055AP3Z

  1. Martin Kanta napsal:
    VA:F [1.9.20_1166]

    Naprosto k ničemu. Je sice moc pěkná, ale prádlo po použití v sušičce:
    1. smrdí
    2. je neskutečně zmuchlané
    3. není ani pořádně suché
    4. zmenšuje prádlo
    Prostě, jako kdyby to člověk vytáhl „krávě z huby“. Bohužel, moc nás to mrzí. Věřili jsme všem, kteří si sušičky chválí, ale tohle je průšvih desetiletí 🙁
    Naprosto zbytečný spotřebič. Nesnášíme sušák v bytě, ale oproti tomuhle je bohužel sušák naprostá bomba. Sušička neskutečně přidělává zbytečnou práci navíc. Opravdu nás to moc mrzí 🙁

    VA:F [1.9.20_1166]
    Rating: -1 (from 1 )
  2. Kuba napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Naprostá spokojenost, vřele doporučuji všem kdo nesnášejí sušáky po bytě a žehlení. Od té doby co mám tuhle famózní sušičku už prostě nežehlím, paráda.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +1 (from 1 )
  3. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    perfektně suší
    odložený start a funkce nemačkavý, když nemůžete vyndat prádlo hned po ukončení sušení
    prádlo je nadýchané a voňavé i bez aviváže a nikdy by mě nenapadlo, kolik prachu a dalších nečistot sušička z prádla vytáhne
    převážná část prádla není potřeba žehlit – obrovská časová úspora

    – nic

    Sušička byla v podstatě nutná s příchodem miminka a nárůstem vlhkosti v bytě při klasickém sušení. Teď nemusíme tolik topit a zároveň větrat. Prádlo už není roztahané po celém bytě. Nevím, proč jsem si ji nepořídila dávno. Opravdu doporučuji. Tento typ byl vybrán dle recenzí při zohlednění energetické třídy a ceny a byla to skvělá volba.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    maximální spokojenost, jede u nás denně, prádlo je nadýchané, oceňuji snadnou údržbu.

    se sušičkou jsem velice spokojená, splnila má očekávání.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. kijara napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    úžasný pomocník, jsem nadšená, prádlo je krásně hebké a voňavé (bez použití aviváže), bonusem je osvětlený buben, rotace bubnu v levo i v pravo, místo signálu zazní melodie, apod…je prostě vymakaná, zatím se nám nic nesrazilo

    -koupila jsem ji po půlročním sbírání ifnormací, porovnání parametrů u různých sušiček, doporuční od známých, apod.
    -zatím nemůžu nic vytkout, neboť jsem z ní stále nadšená
    -produkt můžu směle doporučit každému

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. George napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + Suší perfektně, prádlo je voňavé a nadýchané.

    – Samo neskládá.

    Výborná sušička, zkráti čas sušení dle nastavené vlhkosti.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    erfektní sušička, krásný vzhled, tichá, spousta programů.
    Jen je potřeba vychytat, který program na jaký materiál použít. Někdy se stane, že je půlka prádla z jiného materiálu vlhčí, ale stačí to vlhké prádlo dát na program osvěžení prádla a za 30 min. máte krásně nadýchané, voňavé suché prádlo.
    Dále máte o 70% žehlení méňe!

    – nic jsem zatím nenašla

    Pro sušičku jsme se rozhodli, protože v zimě není kde sušit a v domě byla hrozná vlhkost, ale budu sušit i v létě i když mám zahradu, protože prádlo ze sušičky je nesrovlatelné s usušeným na sušáku a vyžehleným.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  8. Lenka napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    krásná sušička,v kombinaci i s pračkou skvěle vypadá , prádlo je krásné a nadýchané ,puvodně jsem chtěla sušít jen vyjimečně při špatném počasí,ale sušička mě uplně ohromila,je to prostě paráda,vyperu,usušim a hotovo. Mám ji danou nad pračkou,takže ani nezabere moc místa a skvěle sedí,žáídný velký hluk nedělá.

    – nic jen cena by mohla být nižší,ale za kvalitu se holt platí,tahle investice mě, ale nemrzí.

    vřele doporučuji všem,já jsem nadšená.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář