Sušička prádla Whirlpool AZA 799

Sušička Whirlpool AZA 799

Kondenzační sušička s tepelným čerpadlem AZA-HP 7781 s inteligentní technologí 6.smysl Aircare, která sama nastaví teplotu s ohledem na to nejjemnější prádlo a neustále hlídá a upravuje celý proces sušení.

6.smysl Aircase využívá výhod nového proudění vzduchu , asymetrického pohybu bubnu a největší kapacity bubnu na trhu tak, aby vaše prádlo usušil šetrně. Zaručuje i proschnutí prádla a vynikající péči o tkaniny.

Nabídka Pračky



Vysoká kvalita péče o prádlo jde ruku v ruce také s vysokou energetickou účinností sušiček. Tento model s kapacitou 7 kg je v energetické třídě A-40% což znamená, že spotřebuje až o 40% méně energie než spotřebič v energetivké třídě A.

Vlastnosti

Typ volně stojící
Kategorie s tepelným čerpadlem
Green generation ano
Energetická třída A-40%
Spotřeba energie – extra suchá bavlna 7 kg 1,73 KWh
Spotřeba energie – bavlna na žehlení 7 kg 1,55 kWh
Trvání programu – bavlna na žehlení 7 kg 119 min
Kapacita sušení 7 kg
Možnost změny směru otvírání dveří ano
Objem bubnu 121 l
Hlučnost při sušení 71 dB

Ovládání – programy a volby

Počet programů 14
6. smysl AirCare ano
Bavlna ano – 4
Eco monitor ano
Syntetika ano – 3
Mix ano
Jemné prádlo ano
Jemné prádlo/vlna ano
Program pro velké kusy prádla ano
Smíšená náplň ano
Úprava proti mačkání ano
Provětrávání ano
Automatické ochlazování ano
Rychlé/krátké sušení ano
Tlačítko start ano
Odložený konec ano
Elektronické ovládání ano
Indikace zůstatkového času ano
Displej LED
Indikace průběhu programu ano

Výbava

Indikace jemné sušení ano
Indikace nemačkavá úprava ano
Indikace start ano
Indikace zablokovaného filtru ano
Indikace plného zásobníku vody ano
Indikace konec programu ano
Reverzace bubnu ano
Filtr ano
Zásobník vody ano
Diagonální proud vzduchu ano
Čerpadlo ano
Dětská pojistka ano
Úhel otevírání dveří 140 °
Materiál nádrže Al – Zn

Technické údaje

Materiál bubnu nerez
Rozměry (v x š x h) 84,5 x 59,6 x 63,2 cm
Hmotnost 46 kg
Napětí 230 V
Frekvence 50 Hz
Proudová pojistka 16 A
Objem kondenzačního zásobníku 5 l
Výkon ohřívacího tělesa 0,75 kW
Celkový příkon 1,05 kW


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 2 )
Sušička prádla Whirlpool AZA 799, 3.7 out of 5 based on 3 ratings

11 Recenze na Sušička prádla Whirlpool AZA 799

  1. Zdenek hampl napsal:
    VA:F [1.9.20_1166]

    Susicka v zaruce. Buben vevnitr hreje, pradlo horke, vodah nekondenzuje pri jakemkoli programu. Co ted? Bydlim u Horovic na Berounsku. Zdenek hampl

    VA:F [1.9.20_1166]
    Rating: +1 (from 1 )
  2. hatchet napsal:
    VA:F [1.9.20_1166]

    Dobrý den, prosím o radu. Zapnu, točí, přemýšlí. Pak zastaví,původní čas 1,5 hodiny zredukuje na třeba 45 minut, chvilku točí, pak zastaví znovu, řekne 3 minuty do konce, ty proběhnou a pak ohlásí plnou nádržku (ta je prázdná, oba filtry čisté). Je to v záruce, ale nechci čekat měsíc, třeba je to banalita…
    Díky
    LK

    VA:F [1.9.20_1166]
    Rating: +3 (from 5 )
  3. J. Hovancova napsal:
    VA:F [1.9.20_1166]

    Po roce používání – suší perfektně, jediné mínus je nemožnost vyčištění třetího filtru (za spodním filtrem), o kterém se ani v návodu nepíše. Nechce se mi věřit, že kvůli tomu budu muset rok co rok volat servis.. tak hledám radu, či zkušenost, jak filtr za spodním filtrem (nejspíš je to poslední filtr před kondenzátorem) vyčistit.

    VA:F [1.9.20_1166]
    Rating: +4 (from 16 )
  4. Marika Plášilová napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Po dlouhém vybírání jsem si vybrala tuto sušičku. Mám pračku stejné firmy. Prádlo je perfektní, nemusím již nic žehlit a vzhledem k podzimnímu počasí, kdy není kde sušit perfektní věc. Je to nejlepší pomocník v domácnosti. Jsem nadšená. Lituji, že jsem nekoupila sušičku již dříve. Doporučuji.
    Jednoduché ovládání a nádherné prádlo.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: +1 (from 1 )
  5. Táňa Synková napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Přijatelná cena.
    Snadná obsluha.

    – Trochu hlučnější.

    Sušičku jsem si pořídila hlavně abych se zbavila plísně každoročně se objevující při sušení prádla doma ale výsledek zjistím až na jaře a další důvod je zbavit se chlupů z oblečení z našeho psího miláčka,což se sušičce podařilo na výbornou.Také mě mile překvapila délka jednotlivých cyklů sušení,sušička si délku sama nastaví a je mnohem kratší než se uvádí v manuálu.
    Mám ji krátce ale zatím spokojenost.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Jana Škramlíková napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + relativně nízká spotřeba

    -hlučnější, ale v prádelně nevadí

    Jsem spokojená, mám ji krátce, ale nemám výhrady.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Dobrá cena,snadná obsluha,oceňuji 6.smysl sušičky.Prádlo krásně suché,bez prachu,chlupů a apod.naprosto vhodné pro alergiky,snadné čištění filtrů.

    – Vyšší hlučnost,spodní kryt na filtr myslím dlouho nevydrží,

    S výrobkem jsem maximálně spokojená,Sušička předčila moje očekávání a splńuje vše,co je potřeba.Doporučuji

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  8. Hanka napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Jednoduché zacházení a čištění, funkce žehlička je super až na malé výjimky nemusím žehlit

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  9. maha napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Sušička naprosto splňuje veškerá očekávání.
    Je to moje první sušička seznamuji se ale již po několika sušeních jsem naprosto spokojená.

    – zatím žádné

    Perfektní, jak já říkám, 8 div světa v mojí koupelně. Neskutečná úspora mého času a energie.
    – Na mé sušičce hlavně oceňuji funkci „žehlička“, kdy se buben otáčí několikrát za minutu i po ukončení programu sušení a to až v délce 12 hodin. Mělo by být tedy zaručeno, že prádlo se nepomačká, a člověk nemusí stát u sušičky a čekat kdy dosuší. Již jsem tuto funkci několikrát vyzkoušela.
    – Další veliký + je nádoba na vodu, čili není nutné sušičku připojovat k odpadu.
    – 6-tý smysl sušičky, kdy je schopná podle hmotnosti a stupně mokrého prádla sama vypočítat předpokládaný čas sušení. Ten se může změnit i během procesu.
    – Cena určitě odpovídá kvalitě a byl to pro mě výborný nákup !!

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  10. peky82 napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Prádlo krásně suché a nadýchané
    Nízká spotřeba energie
    Prádlo se nemusí žehlit

    – Zatím nic

    Je to naše první sušička kterou máme teprve týden, ale už na ní nedáme dopustit. Ocení to hlavně rodiny s dětmi.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: -1 (from 1 )
  11. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    jsem velmi spokojená nic lepšíhi jsem si přát nemohla

    líbí se mi spotřeba energie ktera je nízka pradlo se po ususeni nemusi zehlit, ma detsky zamek co velice ocenuji potrebovalo by to vic spotrerbicu. susicka se lehce ovlada a je radost ji pouzivat. doporuciji ostatnim je to velmi uzitecna vec.
    urcite si dam pozor kde budu nakupovat NEDOPORUČUJI ELEKTRONICKY OCHOD DNO, JEJICH CEKACI LHUTA DODANI JE STRASNE DLOUHA A NA JEJICH STRANKAACH ZBOZ0I UVADEJI SKLADEM PRITOM TO TAK NENI

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář