Sušička prádla Zanussi ZDH8333PZ

Sušička Zanussi ZDH8333PZ

Chytré sušení? Snadno.
Tato inteligentní bubnová sušička vám nabízí důmyslnější sušení prádla. Optimalizuje spotřebu energie, zatímco je šetrnější k vašemu oblečení. Je to snadné!
Správná doba sušení pro každou náplň.
Systém AutoSense automaticky zvolí správnou délku sušení každé náplně – už žádné hádání od boku!

Nabídka Pračky



Snadný způsob, jak úsporně sušit oblečení
Technologie HeatPump umožňuje šetrné sušení prádla při nízkých teplotách a pomáhá vám tak k úspoře výdajů za elektrickou energii.

Na čištění postačí jediný filtr.
S jediným ergonomickým filtrem EasyClean odpadá potřeba druhého filtru, kterým je vybavena většina sušiček. Jeden filtr, jedna fáze čištění – a je hotovo.

Věnujte ještě méně času žehlení
Program pro snadné žehlení EasyIron+ pomáhá proti tvorbě přehybů a zmačkání, takže následné žehlení je daleko jednodušší a zbude vám více času na jiné činnosti.

Neomezené možnosti umístění
Plně oboustranná dvířka této sušičky vám poskytují čtyři možnosti umístění madla, takže sušičku můžete umístit přesně tak, jak potřebujete.

A+/A-40%
rozměry (v/š/h): 850/600/600 mm
kondenzační s tepelným čerpadlem
8 kg
hlučnost při sušení: 66 dB
EasyClean filter
vnitřní osvětlení: ne
funkce: budík, zpožděný start. (multidisplej), start/pauza, čas
čas sušení v cyklu bavlna
suché do stříně: 165 min
díky technologii tepelného čerpadla používá k šetrnému sušení oblečení nižší teploty
oboustranná dvířka
odložený start
Nožičky: 4 nastavitelné nožky

Možnost k dokoupení příslušenství:
*ELE9029792885 spojovací mezikus pračka-sušička


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Sušička prádla Zanussi ZDH8333PZ, 4.8 out of 5 based on 23 ratings

10 Recenze na Sušička prádla Zanussi ZDH8333PZ

  1. anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + Energetická třída A+
    Snadná obsluha
    Účinnost sušení
    Tepelné čerpadlo (Spotřeba)
    Velký buben

    – Hlučnost

    Je to naše první sušička, manželka si ji už dlouho přála. Po různém pročítání testů a recenzí jsme se rozhodli koupit sušičku z tepelným čerpadlem.
    Do oka nám padla právě tato a to hlavně kvůli ceně a funkcím kterýma sušička disponuje.
    Po prvním sušení jsem byl až v údivu kolik nečistot pobral filtr z povlečení. Prádlo bylo všechno suché a ještě teplé. Tuto sušičku vřele doporučuji. Jediné mínus sušičky je její hlučnost, ale to se dá překousnout.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. Jarman napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Skvělý pomocník, snadna obsluha, nizka spotřeba

    Skvělý výrobek

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. Martin M. napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Tepelné čerpadlo, spotřeba el., dělá destilovanou vodu pro další použití!, velmi dobře suší + odstranění žmolků a prachu z prádla. Dobře vyřešená nádobka pro vodu + dobře dostupný a omyvatelný filtr – někdo opravdu u toho přemýšlel, a né jako u jiných sušiček!

    psát obligátní hlučnost je si myslím hloupost jelikož s tím tu sušičku už kupujeme! hlučnost je srovnatelná s pračkou nic extrémního.

    Všem kdo váhají vřele doporučuji!

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Klára napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Nepotřebuji kolíčky a téměř vůbec žehličku, paráda! 😀
    + Šetří především čas (věšení, sbírání, žehlení).
    Vešla se mi i deka 200 x 200 cm.
    Velmi oceňuji prachový filtr – plný po každé dávce běžného prádla.

    – Poměrně dlouhé programy.

    Zanussi vyšla pěkně v DTestu. Rozhodující byla samozřejmě přijatelná cena. 20 tis. bychom nedali.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. lump napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + Zatím perfektní, hlučnost přijatelná, menší než pračka W.

    – zatím nic

    Zatím perfektní, hlučnost přijatelná, menší než pračka Whirlpool.
    Víc jak polovina prádla bez žehlení, hlavně bavlna. jednoduchá obsluha a čištění filtru, nádoba na vodu necelé 4 litry.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Dalibor napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + Výkon,skoro není slyšet i když ji máme na chodbě,, snadnost předvoleb.. Obsluha filtru a vylevky úplně jednoduchá. Je to bomba . Máme psa a úplně to vezme chloupky,vlasy prostě zatím všechno.

    – Nic,podle nás.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + úspora času na sušení i žehlení
    odstranění chlupů od psa – bomba

    – trochu hlučná, ale s tím se dá počítat

    zatím jsem moc spokojená, pohodlné čištění filru, splnilo moje očekávání, měkké oblečení

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  8. Jana Zapadlová napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Prádlo pěkné, nadýchané, většina se nemusí žehlit

    Tento typ jsem si vybrala dle ukazatelů- spotřeba, hlučnost, funkce.
    Filtr je krásně dostupný a snadno se čistí a též nádoba na vodu se perfektně vysune a vylije.
    Veliký buben a obsah na sušené prádlo a též krásně velký otvor pro plnění.
    Je slyšet chod, ale není to nic hrozného – s jiným typem nemám zkušenosti a tak nemohu hlučnost porovnat.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  9. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    splnila očekávání
    + tichá,výkonná
    oceňuji hlavně 6 smysl – pokud zvolím krátký program a sušička vyhodnotí, že prádlo je ještě vlhké, pokračuje v programu dokud ho nevysuší.
    nejvíc je spokojená manželka – nemusí žehlit:-)

    – po každém použití čištění filtru

    Doporučuji, jsme spokojeni.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  10. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    krasne suche a vyhrate pradlo, zadne susaky a rozvesene pradlo po byte,

    – Susicka je velika, ale tim ze je na 8kg je to logicke. Nema nastavec na suseni obuvi

    Susicku mam treti den. Susila jsem v ni uz pet varek vypraneho pradla (varka mela cca 6kg). Vse bylo krasne suche. Akorat u jednych teplaku byla malinko vlhci guma v pase, ale dala jsem je dosusit s dalsi varkou a byla take sucha. Je to moje prvni susuicka a jsem nadsena. Koupila jsem si ji i pres to, ze jsem na ni nenasla zadnou recenzi, proste mi padla do oka. Co se tyce hluku, u ostatnich susicek v recenzich lide strasili jak jsou susicky hlucne, tak jsem cekala opravdu ramus, ale byla jsem mile prekvapena, zas tak hrozne to neni. Huci, ale nijak me to doma pres den nerusi. Je super vytahnout pradlo z pracky, dat do susicky a cca za 3 hodky (program bavlna extra suche) skladat do skrine. Od podzimu do jara, kdy neschne pradlo je susicka vyborny pomocnik a uz ted vim ze se bez ni uz neobejdu. Kdyz je pradlo suche, zazni zvukovy signal ze je hotovo.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář