Vestavná pračka Electrolux EWG147540W

Vestavná pračka Electrolux EWG147540W

A+++, 820x596x544 mm, 7 kg, 1400 ot./min., LCD displej, 52 dB, Time Manager, technologie Direct Spray, odložený start, 10 let záruka na motor.
Prodloužená 10 letá záruka na invertor motor
Pračka pro plně integrovanou instalaci v kuchyni
Velký plnící otvor
Náplň prádla: 7 kg
Maximální rychlost odstřeďování: 1400 ot./min.

Nabídka Pračky



Program pro ruční praní umožňující prát takto označené prádlo
Program pro hedvábí
Prací programy: vyp / zap, bavlna, bavlna s předpírkou, syntetické, syntetika s předpírkou, jemné, vlna, bavlna ekonomický s předpírkou, bavlna ekonomický, odstřeďování, vypouštění, máchání, spodní prádlo, hedvábí, ruční praní
Kontrola vyvažování náplně v bubnu
Velký LCD displej
Technologie Fuzzy Logic, reaguje na množství náplně
Zpožděný start
Protipěnový systém
Invertor motor
Dětský bezpečnostní zámek
Nožičky: 4 nastavitelné nožky
Napouštěcí hadice s ochranou Aqua Control


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Vestavná pračka Electrolux EWG147540W, 4.3 out of 5 based on 4 ratings

6 Recenze na Vestavná pračka Electrolux EWG147540W

  1. Eva napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    dobré zkušenosti s pračkou této značky

    Prala jsem v této pračce asi 6x. Pračka je spíš tichá i při silnějším odstřeďování, vibrace při odstřeďování minimální. Prádlo bylo vypráno dobře. Jsem zatím velmi spokojená. Mohu doporučit koupi tohoto produktu.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. Martina napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + Tichá
    Jednoduchá obsluha
    Spousta programů
    Odložený start

    – Zatím jsem po tak krátké době žádné nenašla

    Spokojenost už po prvním praní.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. Anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    super

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Josef Tichý napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    tichá, dobře odstřeďuje,

    Staré pračce Bosch odešel asi po 10 letech motor. Oprava se nevyplatila. Tak jsme se rozdhodli koupit novou. Shrnutí bude vlastně porovnání se starou pračkou.

    Electrolux pere stejně dobře a prádlo mi přijde sušší. Pračka má pěkný informační displej s neocenitelným ukazatelem aktuálního času do konce praní. Na displeji se zobrazuje aktuálně prováděná část praní (ždímaní, praní, atd.) v piktogramech. Někdy mi však piktogrami přijdou nesrozumitelné. Asi je to jen o zvyku.

    Doufám, že Electrolux vydrží stejně dlouho jako Bosch.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. Svatopluk Carbol napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Oproti dosavadní zkušenosti s vestavnou pračkou je velmi tichá, s přehledným ovládáním.

    Některé prací programy jsou více než tříhodinové. Zdá se mi to hodně dlouho.

    Při porovnání s nabídkami ostatních výrobků v dané kategorii se mi zdá jako odpovídající kvalitou a cenou mým požadavkům. Zatím jsem velmi spokojen a určitě bych jej doporučil svým známým.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Pěkná funkční pračka.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář