Vířivá pračka Hyundai WM 250

Vířivá pračka Hyundai WM 250

Minipračka Hyundai WM 250 je užitečným pomocníkem především tam, kde není standardní připojení na vodu, či pro klasickou pračku není dostatek místa. Své uplatnění proto najde v menších domácnostech, chatách, či studentských kolejích. Díky malým rozměrům i nízké hmotnosti ji oceníte při cestování, i na dovolené. Umožňuje praní jakéhokoli prádla, včetně choulostivého, které je jinak nutno prát v ruce.

Nabídka Pračky

Využívá klasického vířivého praní, bez ohřevu a vypere až 2,5 kg prádla s minimální spotřebou vody, elektřiny i pracích prostředků (max. 19 l 50°C teplé vody). Délku praní snadno nastavíte pomocí 15-ti minutového časovače. Nechybí hadice pro snadné vypouštění vody.

Vhodná pro menší domácnosti, chaty, dovolenou, cestování apod.
Určena i pro drobné a choulostivé prádlo namísto ručního praní
Systém – vířivé praní
Kapacita prádla až 2,5 kg
Spotřeba vody max.19 l
Maximální teplota vody pro praní 50 °C
15-ti minutový časovač
Nízké náklady na vodu, energii a prací prostředky
Snadné ovládání a instalace
Bez ohřevu vody
Hlučnost < 57 dB Příkon 170 W Odkaz na stránku výrobce [/wptab] [wptab name='Recenze'] [/wptab] [end_wptabset]

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Vířivá pračka Hyundai WM 250, 4.8 out of 5 based on 4 ratings

18 Recenze na Vířivá pračka Hyundai WM 250

  1. D.Šesták napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Parádní přenosná pračka, vypráno za 7 minut. Prášek používejte pouze tekutý. Přesně splnila očekávání praní na chalupě.

    Spokojenost naprostá.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. Ivan Blažek napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    dělá přesně to co slibuje

    potřeboval jsem pračku na přepírání menčího množství prádla Je to ideální řešení..

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    nízká hmotnost
    nízká spotřeba vody
    cyklus praní 15 min ( bez máchání )
    úspora pracího prostředku

    nevypere víc zašpiněné prádlo
    nevypere žádné skvrny
    hladina napuštění vody 15 cm pod okraj ? proč tam není ryska?
    odpadní trubice je pěkně blbě udělaná, už se mi stalo, že se vyhákla ze závěsu a voda vytekla
    hlučný časovač

    Tato pračka je vhodná opravdu jen na přepírání běžného prádla. Pokud je někde skvrnka, nevypere to. Beru ji jako dobrého pomocníka na chatě, ale větší prádlo jako jsou povlečení a prádlo více ušpiněné ze zahrady a z lesa beru domů do automatky. Zkoušela jsem i záclony, v pohodě krásně vypere, ale pouze menší kusy, s velkou záclonou si neporadí.
    Povlečení , povlak na 1 postel ano , ale potom to máchat a ždímat je v malém prostoru pro mne problém. Ručníky ano, drobné prádlo, trika ano v pohodě.
    Doporučuji na přepírání, je lehká a snadno se přenáší.
    Hladinu napouštění vody , kde výrobce uvádí asi 15 cm pod okraj jsem si naměřila a udělala fixem rysku – také to tam výrobce mohl dát

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Ivana napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Malá,ale poměrně dobře peroucí pračka pro lehce špinavé prádlo či jemné látky (spodní prádlo, svetříky apod.). Velmi jednoduchá obsluha,ale je dobré praní skombinovat s automatkou (máchání a ždímání).
    Koupila jsem na doporučení známých.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. Ladislav napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Design
    Výborně pere
    Nízká hmotnost
    Dílenské zpracování, sice plasty, ale kvalitní
    Cena
    Vypere vše, od ponožek po džíny a košile.
    Obousměrné praní
    Nízká spotřeba

    Kdyby měla delší přívodní a vypouštěcí hadice spolu s čerpadlem na odtok, tak není co dodat. Že nemá samostatný ohřev nevadí (u nás teče teplá voda stabilně okolo 55°C). Dobře přenositelná, vezmu, postavím ji do sprchového kouta, za 20 min. vypráno, uklidím ji a hotovo. Vymačkat ručně tu trochu vody z prádla není problém. Mimochodem, dobrá vychytávka: Po nastavení na 15 min. po několika minutách přeruší praní (kvůli lepšímu rozpuštění prášku) a potom jede dál. Směr praní mění po cca 15ti sekundách. Doporučuji všem s malým bytem.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Kašparová napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Vhodná pouze na dovolenou nebo praní jemného prádla.
    Snadnější praní než ruční přepírání.

    Nevypere zdaleka tak dobře jako automatická pračka.
    Rozhodně ji nelze naplnit 2,5 kg prádla, i 2 kg prádla se v pračce sotva pohybují. nejlépe je ji naplnit tak 1 kg, aby se prádlo dostatečne „promlelo“.
    V návodu se píše pouze o maximálním plnění pračky vodou 15 cm pod okraj?! Proč není na plastovém obalu pračky ryska minimální/maximálního množství?!

    Chtěla jsem pračku na dovolenou, abych nemusela stále přepírat v ruce a od toho jediného mi pomohla, jinak času zabere stejně, stále napouštět a vypouštět vodu na praní, pak na máchání, pak ručně ždímat. Závěr je takový, že nevím, zda bych si ji znovu koupila, jestli mi opravdu o tolik usnadnila práci a ušetřila čas.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. Martin S. napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + stridavy smer otaceni
    rozmery

    – vypousteni samospadem

    Pokud by vyrobce do budoucna vyresil cerpadlo na odvod vody, byla by dokonala. Mozna i termostat, jinak super — vrele doporucuji.
    100x lepsi nez prani rucne:-)

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  8. Jana napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Bydlím v podnájmu a tudíž mám malý prostor a nemám možnost si prát prádlo, v ruce mě to nebaví a většinu času trávím v práci, takže se mi pozdě večer už ani nechce. Ale tuto malou hezkou věc zapnu a nemusím se o nic starat. Je to supar a pomohlo mi to vyřešit tyto nepříjemnosti, co se špinavým prádlem.
    Vřele doporučuji všem.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  9. chalupář napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    pěkný vzhled a dobré zpracování – pěkný design
    dobrá cena
    funguje bez problémů

    nedůvěra – čínský výrobek

    – jednalo se o druhý typ, protože ten první výrobek jiného typu minipračky při prvním použití tekl, takže jsem jej bez problémů vrátil
    – tato pračka je též vířivá a točí se střídavě oboustranně, což v základních informacích není a je to důležitá pozitivní informace
    – pere zatím výborně prádlo max do 50 °C

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  10. anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Je sice nutne pradlo vyprat v nekolika cyklech, ale vypere velmi dobre.
    Vhodna predevsim pokud nemate moc pradla na prani a nechce se Vam prat rucne.

    – Ma problemy odstranit z obleceni dlouhe vlasy.

    Shanel jsem malou pracku, pro prani mensiho mnozstvi pradla.
    Pere velmi dobre, jsem s ni spokojen.
    Nepojme ovsem moc pradla, coz me osobne nevadi.

    Pokud potrebujete do maleho bytu nebo na kolej pracku pro jednoho na bezne, rekl bych ze je tato pracka vhodna, vypere velmi dobre, jen je trebapocitat s tim ze je potreba tak jednou dvakrat vodu vymenit a pradlo vyprat na vicekrat.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  11. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Skvěle nahrazuje ruční praní
    Bez problému vypráno zatím cca 10x
    Jednoduchá
    Lehká
    Aktuální cena
    Některým konkurenčním minipračkám prý vypadává výpustní hadice z háčku, téhle ne

    – Max 50°
    Musíte si teplotu sami odhadnout nebo změřit vlastním teploměrem

    Nevýhody má pouze takové, jaké všechny minipračky, tj. nutnost do ní dát již ohřátou vodu, vzhledem k tomu, že k otáčení dochází pomocí vrtule na dně, tak není tak šetrná k prádlu, jako otáčející se buben, je potřeba si dávat pozor, aby nenatekla voda tam, kam nemá apod.
    Doporučuji ji nenaplňovat na celých 2,5 kg, ale tak 1-2 kg, aby se to vypralo pořádně a bylo vše dostatečně ve vodě.

    Shrnutí postupu: otevřete pračku, nandáte prádlo, nalejete do ní teplou vodu (třeba sprchou nebo lze i nasadit hadička – součást balení – na kohoutky), nasypete do ní prací prášek, zavřete, otočíte časovačem (jednoduchý mechanický, 0-15 min), čekáte až se vypere, vypustíte vodu (výpustní hadičku položíte na zem, gravitace zapracuje), prádlo vypráno. Pokud ho chcete vymáchat, opakujete postup bez prášku.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  12. Andrea napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + malé rozměry
    dobře pere (i povlečení)
    velmi jednoduchá obsluha

    – odtoková hadice by mohla mít „špuntík“

    Výrobek jsem si koupila, abych nemusela přepírat jemné prádlo v rukách. Pračka ale překvapivě zvládá prát i ostatní prádlo (ručníky, utěrky, ponožky…). Jsem spokojena.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  13. Jan pisár napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    malá spotřeba vody, nízká hmotnost, vypere skoro všechno, až na velké věci jako je zimní bunda, velká deka a podobně.

    uvítal bych pevnější uchycení odtokové hadice. Stala se předmětem zájmu kočičky, což je problém, nelze ani na chvilku odejít.

    Dobrý výrobek za přijatelnou cenu.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  14. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Velikost
    Skladnost
    Jednoduchost
    Rychlost praní
    Množství prádla
    Vzhled
    Obsluha
    Zpracování

    Výpust vody je řešena docela odbytě, je to jen hadice, která se přes takový docela „forový“ háček přichytí k pračce. Tedy pokud budete mít pračku na zemi stači do toho omylem i jen lehce kopnout a všechno to vyteče přímo na zem.

    Pračku jsme si pořidili s přítelkyní, protože bydlíme jen ve dvou a tak není potřeba mít velkou a drahou automatku. Pračka pere dobře a rychle. Za 20 minut opereme pradála jako za 2 hodiny v automatce.
    Nevýhoda je, že nemáme odstředivku, takže se prádlo musí zbavovat vody ručně 🙂

    Pračku mohu s klidem doporučit. A to zejména studentům na koleje/priváty, případně do malých domácností, kde není tolik místa a majitelé jsou ochotní oželet ten luxus, který poskytuje automatická pračka.
    Je to podařený výrobek 90%

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  15. anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Pro mne je to praktický pomocník. Je lehká a vždy po ruce. Mohu prát postupně bílé a pak tmavé prádlo. Úspora času a energie.

    nic – zatím šlape jako hodinky. Používám již 2 roky.

    Kvalitně, rychle vypere a přepere prádlo, hlavně více různobarevné. Teplou vodu napustím sprchou, korkovým špuntem zacpu vypouštěcí hadici a přidám více vody. Nic nevytéka ani když se vyvlékne hadice z očka. Regulátor použiji opakovaně, a bílé prádlo je opravdu vyprané a za krátkou dobu. Pokud mám vypraného prádla více a nechci se mordovat s mácháním a ždímáním v ruce, použiji automatickou pračku na vymáchání a vyždímání.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  16. Maruška napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Bezva pomocník na chatě, dovolené, ale i v domácnosti na drobné prádlo (méně zašpiněno).

    S mini pračkou Hyundai jsem zatím spokojená, mám ji teprve krátce, ale doufám, že spokojenost bude i nadále. Doporučuji všem, kteří jezdí na chaty, dovolené, ale i v domácnosti na přeprání drobnějších věcí.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  17. L.Fousek napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Pračku používám pro rychlé přeprání „cyklo oblečení“ a oblečení použité při sportovní aktivitě. Používám min. pracích prostředků, max 40 stupňů, a délku praní 3 min. Z tohoto důvodu jsem si poračku pořídi, nemusím pro malé množství prádla používat velkou automatku.

    Tento účel pračka splňuje.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  18. Anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Velikost
    Objem
    Účinnost
    Spolehlivost

    Pouze to, že si musíte prádlo vyždímat ručně, ale pro méně náročné v tom nevidím vůbec žádný problém.

    Tento produkt jsem si pořídil s přítelkyní do malého bytu, kam se běžná pračka nevejde. Pračka však splnila všechna má očekávaní a ještě je předčila. Vyperu v ní více věcí než jsem očekával, peru vyjma zimní bundy vše a vcelku s dost špinavým prádlem si také dokáže poradit. Doporučuji všem co bojují s prostorem svého bytu nebo chaty, nebudete litovat.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář