Vířivá pračka Romo R 190.1

vířivá pračka s ohřevem vody
náplň suchého prádla: 1,5 kg
doba praní: do 6 minut
napětí: 230 V/50 Hz
příkon: 1910 W
regulace teplot: 20-90°C
nerezová vana
barva bílá
záruka 24 měsíců
rozměry (VxŠxH): 64,5 x 40,5 x 45 cm
hmotnost: 21 kg

Nabídka Pračky



Pračka je vybavena:
časovým spínačem pro nastavení prací doby
termostatem pro řízení teploty vody a topným tělesem
doutnavkou signalizující zapnutý stav topného tělesa
čerpadlem k vyprázdnění vany pračky
kolečky usnadňující manipulaci
Ilustrativní foto


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Vířivá pračka Romo R 190.1, 4.1 out of 5 based on 8 ratings

10 Recenze na Vířivá pračka Romo R 190.1

  1. Anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Spokojenost.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. Jiří Čermák napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    velmi dobrý výrobek
    vhodný na rekreačníchaty,chalupy

    doporučuji všem chalupářům

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. Zbyněk Mirad napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + Mobilnost, váha

    – nic

    Doporučuji všem, kdo nemají tlakovou vodu.
    Ideální na chatu, či chalupu.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Maderová napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Vyhovuje mým požadavkům

    Bohužel náročné na další prácí – máchání odstředení, ale nemám jinou možnost, Bez tlakové vody nelze používat automatku.

    Pro použití na drobné praní na chalupě ideální

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. K.Škabrada napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    dobře pere
    pro mne akorát velikost

    zatím nic

    Stejný výrobek mně vydržel 12 let.

    Ještě pral ,koupil jsem nový kvůli jeho stáří, chci jistotu.

    Dá se vyprat i malé množství prádla.

    Nevyžaduje tlakovou vodu, tedy zvlášť vhodný na chatu.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Jira.Pavel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Jednoduchá obsluha
    volba času praní 1-6 minut
    volba teploty vody
    jediný program-pere/nepere
    zapíná se otočením časovače
    plnění vrchem
    není potřeba zvláštní přívod vody
    odtoková hadička
    vypere několik dávek na jedno napuštění
    snadná opravitelnost
    robustní konstrukce
    cena
    lze podle ptřeby přenášet mezi místnostmi

    nutnost třídit prádlo od nejsvětlejšího a nejčistšího k nejtmavšímu a nejšpinavějšímu
    málo odolná na rez

    Vyrali jsme si ji kvůli jednoduché obsluze a že není potřeba předělávat koupelnu. Jediné omezení pro ní je dostupný kanálek, kam se vypustí použitá voda. Pračka navíc zvládne bez problému a bez opětovného napouštění vody vyprat několik dávek prádla. Jen se musí prádlo protřídit. Prádlo je po vyprání mokré, takže je nutné jej vyždímat.
    Je vhodná zejména pro starší generaci, která nevěří moderním automatickým pračkám.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. D.Janečková napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Malá spotřeba vody,
    možnost praní malého množství prádla.

    Produkt byl zakoupen na výslovné přání ženy (75 let), která je na něj zvyklá.
    Nyní už žije sama a ačkoli automatickou pračku má také, z úsporných důvodů pere raději v pračce vířivé.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  8. Petr Vilím napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    spolehlivost,dlouholetá zkušenost s tímto produktem

    Pro toho kde nepotřebuje automatickou pračku je tato super

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  9. Bystřický František napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    jendoduchá obsluha
    spolehlivá

    Babička měla starou Romo mnoho let,automatku nechtěla,tak jsem sehnal nové Romo,jednoduché ve všech směrech,doufán že vydrží stejně dlouho.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  10. anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Pokud nemáte zájem o automatickou pračku a vlastníte samostatnou ždímačku – vynikající volba. Prádlo lze kdykoliv vyndat – výborné u méně zašpiněného prádla.
    Nižší spotřeba vody (než automatická).
    Pračka je na kolečkách.
    Možnost napuštění vody z „kohoutku“ bez potřeby použití ohřevu.

    Samostatná ždímačka nutná.

    Jsme zvyklí používat tento druh pračky.
    Není nutné napojení na odtok – stačí vana (sprchový kout, toaleta).
    Pojízdnost.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář