Vířivá pračka Romo RC 390

Vířivá pračka Romo RC 390

kombinovaná vířivá pračka s ohřevem vody a odstředivka prádla
náplň suchého prádla: 1,5 kg
doba praní: do 6 minut
doba odstředění: 3 minuty
napětí: 230 V/50 Hz
příkon: 2090 W
regulace teplot: 20-90°C
nerezová prací vana
sběrná mísa odstředivky, buben odstředivky: pozinkovaný plech
barva bílá
rozměry (VxŠxH): 64 x 74 x 42,5 cm
hmotnost: 36 kg
záruka 24 měsíců

Nabídka Pračky


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Vířivá pračka Romo RC 390, 4.7 out of 5 based on 6 ratings

9 Recenze na Vířivá pračka Romo RC 390

  1. Strnadová Eva napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Jednoducý výrobek na ovládání
    malá a lehká pračka
    Vzpere ale i ložní prádlo

    maximálně vyhovuje

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. Anonymní uživatel napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    měli jsme ji již dříve a po zkušenosti s automatickou pračkou jsme se k ní opět vrátili z důvodu kvalitě vypraného prádla a času potřebnou pro praní
    +dobře vyprané prádlo krátká doba praní oproti automatické pračce

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    NA CHALUPU PERFEKTNÍ

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Zuzana napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Nerez provedení bubnu i ždímačky
    Velikost
    Cena
    Krásně vyprané prádlo

    Nemám nic proti

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  5. Jiří Novák napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    1) dlouholetá tradice pořád přibližně stejného výrobku, na kterém není třeba něco zásadně měnit
    2) dobrá kvalita vyprání
    3) možnost současně prát i ždímat
    4) velmi jednoduchá obsluha

    1) když se právě neždímá, musí být víko ždímačky zvednuté, aby se nerozběhla – zbytečně se tak ztrácí šikovná manipulační plocha

    Měl jsem a skutečně používal předchůdce této pračky se ždímačkou celých 34 let – úžasná životnost!
    Nejslabším článkem se ukázalo být čerpadlo – během prvních 5 let užívání 3 výměny či opravy. Nakonec jsem ho nahradil kouskem trubky, vodu vypouštěl samospádem a byl pokoj.
    Nechápu, proč doslo k výměně původního prostředního přepínače s polohami 0 / ždímání / ždímání a ohřev / ohřev. Teď je tam jen vypínač ohřevu vody. Jistě lacinější, ale nešikovné řešení – při praní musí být ždímačka otevřená a uživatel přišel o možnost na zavřené víko cokoliv položit (např. další várku prádla).
    Překvapilo mě i scházející dříve montované plechové ochranné mezikruží nad bubnem ždímačky, ale nepovažuji to za velký nedostatek. Přestože by jistě zvýšilo bezpečnost obsluhy.

    Pozn.:
    1) Novou pračku jsem zatím použil jen jednou, ale doufám, že bude stejně dobrá jako předchozí výrobek.
    2) U pračky s oddělenou ždímačkou mě rozesmál dotaz, je-li prádlo po vyprání mokré či suché. Nemá tam být náhodou PO VYŽDÍMÁNÍ?

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  6. Maroušková Marta napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Malá domácnost, málo prádla, nízká spotřeba vody.
    Možnost napouštění horké vody přímo z vodovodu.
    Úspora elektřiny.
    Okamžitá dodávka pračky.
    Možnost splátek pomocí firmy Traingl, jiné důchodcům odmítaly půjčku poskytnout.

    – Nemáme.

    Důvody jsou uvedeny výše.
    Zkušenosti máme 24 let. Proto jsme se rozhodli pro tentýž typ.
    Doporučujeme ostatním. Ideální pro venkov, kde nemají vodovod.
    Budeme hledat stejný typ.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  7. Janovská napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Měli jsme stejný model téměř 30 let. Proti automatické pračce má nespornou výhodu, Nezbývá žádné prádlo, ruční máchání je dokonalejší, a nakonec pohyb je zdravý. Perfektně ždímá.Spotřeba vody a elektřiny je menší než když jsem prala v automatické pračce.
    Měli jsem stejný model téměř 30 let, Zatím o vypadá, že budeme spokojeni nadále.
    Relativní proti – kratší elektrický kabel.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  8. Jaroslav Novák napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Výběr z domu
    Přehlednost
    Rychlost dodání

    Tento druh pračky užíváme již ca 25 let. Je v pořadí již třetí.
    Na rozdíl od automatických praček nabízí tento jednoduchý stroj možnost opakovaně využít hotovou a teplou náplň k dalšímu praní (postupně:bílé prádlo, pak barevné a nakonec na.př. pracovní oblečení.) Tím se docílí úspor pracích prášků a energie.
    Doporučujeme použití i vedle autom.pračky.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  9. Jozef Cuker napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    výborně pere i ždímá

    Myslím si, že vířivá pračka pere líp než automatická. S praním je ovšem víc práce.
    Pračka výborně odstřeďuje (prádlo je téměř suché-1400 ot/min.)
    Splňuje moje očekávání (před tímto typem jsem měl starší obdobný model-RC 371
    Pračku doporučuji-za málo peněz hodně muziky
    Důvody jsou uvedeny výše

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář