Pračka Zanussi ZWH7100P

Pračka Zanussi ZWH7100P

A++, 60 dB, přihrádka i na tekutý prací prostředek, odložený start.
Velký plnící otvor
Maximální rychlost odstřeďování: 1000 ot./min.
20% víc energeticky úsporná v porovnání s třídou A, měřeno dle standardu EN60456
Náplň prádla: 7 kg

Nabídka Pračky



Program pro ruční praní umožňující prát takto označené prádlo
Prací programy: vyp / zap , bavlna , bavlna s předpírkou , bavlna ekonomický , syntetické , mix , jemné , vlna/ruční praní,jemný , vypouštění , odstřeďování ,syntetika snadné žehlení , přikrývky ,jemné superrychlý 30, džíny
Kontrola vyvažování náplně v bubnu
LCD číselný displej
Technologie Fuzzy Logic, reaguje na množství náplně
Zpožděný start
Protipěnový systém
Dětský bezpečnostní zámek
Nožičky: 2 nastavitelné a 2 fixní nožky
Ochrana proti přetečení
Vlastnosti : Performance
Barva ovládacího panelu : Bílá
Barva : Bílá
Materiál nádrže : Carboran
Technologie praní : standardní
Funkce : výběr teploty, výběr otáček, stále máchat, extra rychlé praní, extra máchání, start/pauza, zpožděný start
FuzzyLogic – množstevní automatika : Ano
Funkce „ruční praní vlny“ : není
Typ plnícího otvoru : Velký plnící otvor
Energetický informační list : Energy supply
Instalace : Volně stojící spotřebič
Kapacita praní (kg) : 7
Energetická třída : A++
Účinnost praní : A
Účinnost odstřeďování : C
Max. rychlost odstřeďování (ot./min.) : 1000
Příkon (W) : 2100
Odhadovaná roční spotřeba (kWh) : 193,0
Úsporný model v en. třídě A++ na 7kg prádla s LCD číselným displejem a přihrádkou i na tekutý prací prostředek.
Funkce odloženého startu pomůže plánovat i šetřit energii.


VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 )
Pračka Zanussi ZWH7100P, 4.4 out of 5 based on 5 ratings

4 Recenze na Pračka Zanussi ZWH7100P

  1. anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + lehká
    mnoho funkcí
    za málo peněz, kvalita

    – zatím nic

    Pračka splňuje za málo peněz dobré funkce, využivatelné.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  2. Jirka napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    tichý chod
    příznivá cena
    kvalitní praní
    možnost volby teploty praní a otáček odstřeďování (před spuštěním programu, během programu již ne)
    při praní nejprve namočí prádlo a pak teprve napouští prací prostředek, množství vody při praní je dostatečné
    úsporná pračka (u spotřeby vody bohužel až moc)

    při máchání bavlny po předchozím odstředění 1000 ot/min. napouští nedostatečné množství vody (voda pro máchání se vsákne do prádla)
    (dle informace servisu nelze hladinu vody pro máchání zvýšit ani při případné opravě)
    (pro porovnání INDESIT IWD 6125 napouštěla mnohem větší vody při máchání a máchání bylo kvalitnější, byla ale mnohem hlučnější a praní bylo naopak horší)
    poměrně krátká napouštěcí hadice vody

    Chtěl jsem koupit původně typ ZWH 6100P, který byl dobře hodnocen v dTestu. Předpokládal jsem, že jeho větší bratříček bude stejně kvalitní. Bohužel máchání bavlněného prádla hodnotím jako nedostatečné. Při představě, že budu muset při máchání bavlny (syntetika bude patrně v pořádku) dopouštět vodu přídavnou hadicí, nemohu výrobek doporučit.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  3. Hi-fi napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    + kvalitně pere
    tichý chod
    úsporný provoz
    nízká cena
    možnost nastavení teploty a rychlosti odstřeďování

    – příliš šetří vodou při máchání
    delší prací cyklus pro bavlnu 40 st.C oproti mé předchozí pračce (ale zase je dobře vyprané prádlo)

    Kvalitní pračka za velmi dobrou cenu. Velmi tichý chod. Stabilita během provozu. Voda je sice drahá, ale přesto by měla pro kvalitní máchání napouštět více vody …

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )
  4. Anonym napsal:
    VN:F [1.9.20_1166]

    Pračka je velice prostorná, i když se nenaplní maxálním množstvím prádla tj. 7 kg je prádlo podstatně lépe vyprané protože má více prostoru v bubnu a konstrukce pračky stavěné na plnou zátěz je velice dostačující. Proto jí její provoz minimálně zatěžuje, zvádá lehce praní velkých kusů prádla. Má i eco program pro úsporu enerie i vody, o kterém se v žádném popisu této pračky výrobce nezmiňuje, což je škoda, zákazníci by neváhali mezi konkurentními výrobci praček. Ovládání velice jednoduché a přehledné. Plně dostačující displej informuje o podstatných věcech a po skončení cyklu lze ihned otevřít dvířka. Čas praní počítá i s touto bezpečnostní prodlevou. Po ukončení cyklu 3x zapípa aby informovala že je hotovo.

    – o žádných nevím zatím

    všem určitě doporučuji, prostorná pračka se srozumitelnými sybmoly, jednoduchým ovládáním s možností volby otáček při ždímání. 700, 900, 1000 ot./min. Za dostupnou cenu uřčitě kvalita. Nově i přihrádka pro tekuté prací prostředky. Rychlé praní při 30 °C na 30 minut. Led displej i diodky u symbolů. Filtr nacázející se uvnitř bubnu, nevyteče vám plno vody z pračky při čištění! Velký klad.

    VN:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 )

Napsat komentář